П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2014 » Листопад » 19 » ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЯГОТИНА (відео та повний текст)
17:37
ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЯГОТИНА (відео та повний текст)

19 листопада, в РБК, як і анонсувалось, відбувся щорічний звіт мера міста Н М Дзюби. Особливістю цьогорічного  звіту було те, що мер міста звітувала не за рік, а відразу за чотири роки своєї діяльності на займаній посаді. Пані Наталія коротко зупинилась на пунктах проведеної роботи за звітний період, та окреслила плани на майбутнє. Крім цього, міський голова дала відповіді на численні закиди на її адресу. Відповіла мер і на прямі запитання із зали. Щоправда самих запитань, особливо критичних, було не багато . Тож Наталія Миколаївна подякувала за розуміння, та довіру.
Як все було? Дивіться, читайте, аналізуйте та коментуйте. Для цього пропонуємо вашій увазі відео та текстову версії заходу. Також повний текст звіту буде подано в місцевій пресі.

ЧИТАТИ ТЕКСТ ЗВІТУ

 

Переглядів: 2201 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 23
23 Кольга Виталий Викторович  
Небайдужий яготинець - ану докази де нарахунок пожежi криші на Яготинському Свято-Кирилівському соборі?

22 Небайдужий яготинець  
to Корінний яготинець:

А ви хіба не чули чисто яготинський анекдот: хочеш асфальту на вулиці - поселили депутата або місцевого олігарха.

Кузнецова - Анжела, депутатка, власниця магазину Рибоньки.
Частина Драгоманова - Яценко, власник магазинів, депутат міської ради.
Маяковського - не знаю
Чехова - не знаю...

Але гадаю, місцеві доповнять...

21 Корінний яготинець  
Нехай покаже де заасфальтовано 873 метрів вул. Паркової? Зараз там де поклали чорний щебінь не пройти в нормальному взутті. Зпоганили вулицю!!! Зате Студентську класно заасфальтували! А чому ж, бо там проживають батьки заступника Овчаренка та і адвокат Годецький інколи буває... При чому ще й відсівом пісипали. А вулиця тупікова веде в парк. Паркова вже два роки в плані. Прийдеться мені балатуватися в мери на слідуючий рік. От тоді і заасфальтують!!!

20 дід Степан  
до Kot : Любе велике підприємство наносить шкоду екології по тій же самі причині - економії на очисних спорудах. Той самий малозавод немає своїх очисних споруд, бо це дорого коштує, краще заплатити перевіряючим. Оце наша система, поки її не змінимо поки і будемо дихати отравленим повітрям та пити забруднену воду. Все починається з кожного з нас, якщо не захочемо миритись то й не будемо....

19 Kot  
В жизни никогда просто не бывает, любое большое предприятие наносит вред окружающей среде, контроля толкового нет как такого на Украине.
Тот же Маслозавод, бывший Идекс и тд.. все не без греха.
Экология это глобальное понятие и одним Яготином не обходиться или вы думаете что нам не доносит разное гомно что висит в воздухе в промышленных регионах страны (Кременчуг,Запорожье,Луганс и тд..)

А давили на рабочее места потому что их нет, и смена власти с котов на кротов или наоборот стабильности не приносят, а бизнес не любит рисковать.

18 Небайдужий яготинець  
to NESORI:

1 Як може Давиденко пліч-опліч працювати з Дзюбою, якщо з ваших же слів ще не вивчив як її звати?
Ось так і "працює". Взагалі, мої слова говорили, що Дзюба - відпрацюваний матеріал для пана Давиденка. А слова Давиденка: "Ви (виборці Яготина) вибрали - Ви і питайте з мера"))) . Дивіться відео уважно.
2. Що такого стовпово-політично-вагомого зробив Гончаренко?
Нічого. Такий собі безхребетний пішак, характерний для епохи Януковича...
3. В які ж роки мером Яготина був Осауленко?
Дивіться відео уважно (на його виступ).
4 За батраків не знаю, а от відносно пожежі то в Яготині була пожежа на криші Свято-Троїцького собору (а де знаходиться Свято-Кирилівський?)
я точно помню, коли горів собор Дзюба ще мером не була. Мером був Гусь. То шо, якщо горять будівлі то це мер їх підпалює чи замовляє підпал?
Свято-Кирилівський - його звуть в народі, бо перший забудовник був Кирило Розумовський в царскі часи.
Так, 10.06.2010 - вона була замом Семеняки, в райдержадміністрації. Одна шайка.

17 Небайдужий яготинець  
дід Степан:

Kot - це один з прибичників "старої" гвардії... А мо і є сам ним... Почитайте коменти його в розрізі - і все стане зрозуміло...

16 дід Степан  
до Kot :
Стосовно того, що за кордоном працюють такі заводи і не якось, а добре, і шкоди здоровю не приносять, а знаєте чому?, тому що очисні системи які там змонтовані коштують по вартості як сам завод, або і більше. І вся фішка побудови такого заводу тут, в Яготині( в Україні загалом) полягає в тому, що можна значно зекономити на очисних. А стосовно робочих місць, то я думаю якби конкретно Вам задали питання, чи хочете Ви робочі місця за рахунок здоровя Вашої дитини, або Вашого онука, то відповідь була б однозначною. Так що не все так просто..., на робочих міцях вони і грали коли протягували будівництво.

15 Kot  
Я конечно не часто езжу на маршрутках, но пару раз недавно вполне нормально добирался с вокзала. Вон в Переяславе после 6 вообще не ходят а только на такся ((.
Все познается в сравнении.

Ну а с заводом не все так просто, работают же они как то за рубежом и вроде ничего. Ну люди не хотят то не хотят в каждого своя голова на плечах. Хотя он дал бы нам рабочие места которых так не хватает.

14 NESORI  
Для Небайдужий яготинець
Конкретні факти по конкретним питанням, що я задавала.
1 Як може Давиденко пліч-опліч працювати з Дзюбою, якщо з ваших же слів ще не вивчив як її звати?
2. Що такого стовпово-політично-вагомого зробив Гончаренко?
3. В які ж роки мером Яготина був Осауленко?
4 За батраків не знаю, а от відносно пожежі то в Яготині була пожежа на криші Свято-Троїцького собору (а де знаходиться Свято-Кирилівський?)
я точно помню, коли горів собор Дзюба ще мером не була. Мером був Гусь. То шо, якщо горять будівлі то це мер їх підпалює чи замовляє підпал?

13 Небайдужий яготинець  
to NESORI:

які факти Вам потрібні??

12 Дід Панас  
Особисто мій підсумок її роботи.
Плюси. Місто стало охайним чистішим, упорядкована робота жеку (косят є двірники ), взаємодія з підприємцями партіями молоддю, європейський проект в садку. котельні,
Мінуси. Транспорт у вечері не ходив і нормально не ходить і це факт скільки там у звіті вона не писала то все до лампочки, з собором прошляпила не передала київському патріархату прогинаючись перед московськими холуями, наробила кіпішу з заводом. І головне - Дзюба це вчорашній регіонал, яка сиділа і вижидала до останнього. Якби влада не помінялась вони на пару з кумасиком далі зганяли бюджетників на антимайдани і строїли всіх гнучи свою регіональну лінію та заставляли писать заяви в свою партію.

11 NESORI  
То все таки де ж конкретні факти?

10 Небайдужий яготинець  
to NESORI
наче з луни звалились...цікавтесь новинами - будь політично активним ... і прийде деяке прозріння... і відповідь на всі питання smile

9 NESORI  
Інрересно в чому мер пліч-опліч працює з Давиденком?
А що це за стовп політики Гончаренко?
А Осауленко в указані роки не правив.
Історію Яготина треба знать і "небайдужому яготинцю" не в останню очередь.

8 Люда  
Звичайний звіт, який роблять всі чиновники. Дзюба не виключення. А місто за час її перебування на посту дуже змінилося. Це факт. Ті хто цього не бачить або сліпі або. Візьміть фотки скажімо сім років тому. Все досить сіро і убого. Зараз може й не блиск але у порівнянні.

7 дід Степан  
Звичайно важко не погодитись з тим, що в залі,де звітувався мер було зовсім мало пересічних яготинців, хоча зала була заповнена вщент. Але це були " бюджетники", люди підневільні, яким у їх робочий час сказали йти в Будинок культури, вони й пішли. Ясна річ що ці люди не могли задавати ніяких питань. Чому так трапилося? По-перше, це байдужість яготинців, більшості з яких як завжди на все наплювати, по- друге ( і це немаловажно) що звіт був серед робочого дня в 12-00. Чому такі речі проводяться в робочий час, а не в кінці дня, коли люди закінчують роботу? Між іншим це вже стало правилом для Яготина. Чи який концерт, чи збори чи яке свято, всі дійства в середині дня. Хто присутні? адміністрація, бюджетники і дехто з пенсіонерів, якщо взнають. Згадайте що раніше всі святкові дійства, всілякі збори проводились для людей (а не для себе), після 17-00. Потрібно визнати, що Яготин дійсно став ззовні кращим, але що стосується важливих питань, то дійсно за каденції Дзюби, можна було Свято Троїцький Собор передати громаді Київського патріархату, якій він по-праву належить, але вона цього зробити не хотіла , бо є прихильником священиків Московського патріархату, другими словами зробила все, щоб Собор не перейшов в Київський патріархат. І це не робить їй честі. Стосовно заводу Роквул, то дійсно тільки під величезним тиском громади вона відступила. Стосовно підняття оплати послуг жеку то було правильно підняте питання, оплата значно виросла, а послуги залишились ті ж самі, їх потрібно корегувати але не настільки, і ще, чомусь рішення про підняття послуг приймає виконком а не сесія, можливо з підприємцями легше домовитись, їм є чим платити, чи що втрачати...

6 Саня  
Не спорю но маркеты сами просчитуютмвыгодно им заходить в город или нет

5 Небайдужий яготинець  
to Саня:
Вона якраз з своєю найліпшою подругою Вандою (Десма) ставила найбільше палки в колеса всім супермаркетам... Що зараз з Десмою - всі знають... Мене найбільше дивувало, що ще два роки назад вже в населених пунктах з 10к жителями було по два супермаркета, а в Яготині - жодного.

4 Max  
Да ладно то шо є супермаркети незаслуга мера.

3 Саня  
А че жаловаться отчет как отчет. А что она танцевать должна перед вами. Как и любой другой глава должен отчет давать. Тут даже сельские дают. А что касаеться реальности то она не всегда такая как в отчетах. Мером сделано много . Давайте вспомним какой Яготин бл раньше. И тепер. Ест хоть супермаркет вид хоть на город стал похож. Хотя если равняем с Борисполем то конечно село. И тут дел до фигище.

2 Небайдужий яготинець  
Погляд на звіт пересічного небайдужого яготинця.
Навіть не дочекавшись закінчення календарного року мер Яготина представила звіт про виконану роботу. Цікаво, що саме звіт складався за всі чотири року її каденції. Напрошується висновок: за останній рік було зроблено значно менше (це підтверджує навіть статистика, котра наведена по ссилці. Причин цьому багато: тут і Революція Гідності, і останній рік каденції, а також зв’язані з цим бродіння, котрі значно почали шатати стілець під мером міста.
Ці слова підтверджує, навіть те, що пан Давиденко ніяк не може вивчити ПІБ мера (хоча вже рівно два місяці він співпрацює з нею пліч-о-пліч), а також відсутність голови районної ради Лисенка, у котрого з вищезгаданою пані конфлікт. Вражає, що в залі були присутні майже одні пенсіонери (бо нормальна людина в середу о 12-00 знаходиться на робочому місці), тому так потрібної критики почути не вдалося…
Беручи в приціл вибори місцевих рад в березні 2015 року склалося враження, що цей звіт останній і мер вже складає свої повноваження… Тут і звільнення пана Семеняки, і ухід молодих стовпів політики мера – Гончаренка і Шулли. Ще і пан Шмигановський зі своїм рупором Смаглієм намагалися поставити жирну крапку. За це навіть сама Наталя Миколаївна мимоволі проговорилася – і звіт набув чинності відбілювання своєї діяльності… А як відомо – на вору і шапка горить.
Так були і оди в лиці пана Осауленка (мер міста з 1998 до 2008 року) та інших присутніх, але пересічний яготинець не зможе забути три речі:
1) Завод Роквул;
2) Возіння батраків на Антимайдан з Семенякою на пару;
3) Пожежа криші на Яготинському Свято-Кирилівському соборі.
На перший погляд, зроблено багато, але здається - це вершина айсбергу… А так хотілось би помилятися

1 S O A P  
Була була. Звіт як звіт нічого особливого. Правда нічого й поганого. Просто перелік що зробила, а що не зробила.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 215




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail