Четвер, 25.04.2024



Головна » 2014 » Лютий » 6 » ЗВЕРНЕННЯ ШТАБУ НАЦІОНАЛЬНОГО СПРОТИВУ ДО РАЙОННОЇ РАДИ
00:46
ЗВЕРНЕННЯ ШТАБУ НАЦІОНАЛЬНОГО СПРОТИВУ ДО РАЙОННОЇ РАДИ
Шановні Депутати!  Шановний голово!
Ознайомившись з вашою заявою щодо суспільно-політичної ситуації в Україні, прийнятою на сесії 24.01.2014року, хочемо відзначити, що зміст її є суцільною брехнею.
Якби ми жили в демократичній державі,де кожний має право висловити власну точку зору, то в Яготині не було б «карманної» районної виборчої  територіальної комісії, яка в 2010 році під час виборів в місцеві органи влади, порушуючи Конституцію України та виборче законодавство, обслуговувала районну владу, яка є представником злочинного антиукраїнського  антинародного режиму, який діє в Україні. Все було спрямовано на те, щоб в районній та місцевих радах були тільки слухняні представники діючого режиму, а не обранці, які представляють інтереси всієї територіальної громади, незалежно від політичних уподобань кожної людини. Районна організація партії, яка є основним опонентом партії регіонів була клонована і нагло , брутально відсторонена від виборів. Рішення судів з цього приводу та інші численні очевидні порушення  територіальна комісія не брала до уваги, а виконувала вказівки з райдержадміністрації.
Як результат, сьогодні депутати районної ради та її голова не є представниками народу, а є слухняним натовпом, який служить не громаді, а обслуговує районну владу. Точно так, як  Верховна рада приймає закони не для народу України, для правлячого режиму.
Якби ми жили в демократичній державі, то представники районної влади не примушували б працівників бюджетної сфери та інших «невільно підданих» та членів їх сімей вступати в партію регіонів.
Подібні  схеми діяли і під час виборів до Верховної ради в 2012 році. Саме схеми , а не закони, по які ви згадуєте в своїй заяві! Зокрема, в дільничних виборчих комісіях по всьому району всі були з одного штабу, крім 2-х представників парламентських партій, яких ніяк не можна було здихатись. Готувались  фальсифікації в ОВК, але не зовсім вийшло. Є люди, яких звільнили з роботи за те, що вони під час виборів агітували не за партію регіонів та не за провладного кандидата, в той час  як в процес агітації за останнього був потужно задіяний адмінресурс.  Ось так ви виконуєте закони!
Мало того, що нас зробили жебраками, вкравши все, що мала Україна, діючий режим намагається приспати нашу свідомість, затоптати нашу гідність. Брехня, корупція, розкрадання, цинізм – ось що бачить народ день у день.
Саме тому на Майдан вийшли люди, які хочуть відстояти свою гідність та повернути країни до Конституції і законності. Першими вийшли студенти, яких жорстоко побив спецпідрозділ «Беркут». Моральне насильство режиму поросло в фізичне і призвело до нової могутньої хвилі протестів.
Якщо вам здається, як вашому «шефу» А.Присяжнюку, який в ефірі одного з телеканалів сказав, що тільки 1% населення Київської області підтримує Майдан, а решту 99% ви вже перетворили в бидло, яке буде робити те, що ви хочете і голосувати за того, за кого ви скажете, то ви глибоко помиляєтесь.
Два місяці тривали мирні протести на Майдані з закономірними вимогами, але антиукраїнська брехлива глуха влада не чула свій народ, у якого все вкрала і жирує на його землі («Почую кожного» - з передвиборчої програми кандидата в Президенти, яку він не писав і вірогідно навіть не читав).
Тому провина в тому, що почалося 19 січня, повністю лежить на правлячому режимі, який тепер доведений до відчаю народ називає нацистами і екстремістами та катує і вбиває людей за їх ГРОМАДЯНСЬКУ ПОЗИЦІЮ.
Закликаємо вас:
Схаменіться, не прислужуйте бандитському режиму, а поверніться в законний простір: станьте представниками народу, відстоюйте його інтереси, захищайте його конституційні права!

Яготинський районний штаб національного спротиву.

P.S Нагадуємо:портал Яготин Інфо не несе відповідальності за зміст заяв від будь яких політичних сил. Ми лише подаємо інформацію, інформуючи відвідувачів сайту. Та готові розмістити й інші точки зору.

Переглядів: 1625 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Raps  
давайте краще організуйте віче і в Яготині і донесете до народу свою позицію

1 Дмитрий  
Якщо Ви справді готові розмістити й інші точки зору, прошу розмістити данну статтю http://obozrevatel.com/politics/83652-berkut-rezhim-yanukovicha-reshili-snosit.htm

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail