Четвер, 25.04.2024



Головна » 2012 » Травень » 10 » ЗНОВУ НА ПІДВИЩЕНИХ ТОНАХ. ВІДЕО СЕСІЇ ЯГОТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
15:22
ЗНОВУ НА ПІДВИЩЕНИХ ТОНАХ. ВІДЕО СЕСІЇ ЯГОТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
10 Травня, в залі засідань міської ради, відбулася чергова (22-га) сесія Яготинської міської ради. На розгляд депутатів винесено більше 50 питань. Серед них:
Питання про правила паркування в місті (див наші попередні матеріали).
Питання про направлення вільних залишків загального та спеціального фондів міського бюджету.
Розглянуто багато земельних питань.
Але основними були питання стосовно запланованого будівництва заводу ROCKWOOL( воно хоча й конкретно не стояло, лише було подано інформацію), та питання, яке вже стало топ темою. Це питання добудови Собору.
І те і інше питання викликають інтерес громади. Тому члени громади були також присутні на засіданні. Що є безперечно плюсом. Хоча перед тим як іти на засідання деяким членам громади міста потрібно трішки знати порядок (процедуру) постановки та розгляду питань на сесії.
Щоб нас не звинувачували в підтримці тих, або інших сил пропонуємо вам подивитися відеоматеріал із залу засідань. Тому дивіться та коментуйте.

Категорія: Новини Яготина та району | Переглядів: 3096 | Рейтинг: 3.0/9
Всього коментарів: 36
36 Дитина  
І що тепер робити з цими паскудами, які віддали землю екологячному убивцю?

35 petee  
ну ви і даєте, яготинці. якщо все так погано, як пишите - попросіть роквул відвезти вас в росію, німеччину чи данію і показати ці заводи. поговоріть з людьми, які живуть поруч, поспілкуйтеся з місцевою владою в країнах, і тоді робіть висновки.

34 Небайдужий Яготинець  
to Roman: більшість в МР - підприємці, котрі є маріонетками Дзюби... Якщо уважно спостерігати за відео, котрі вже є в інеті - то це можливо спостерігати на кожному відео. Є такі, які і Ви перерахували, але їх - значно менше... angry angry

33 Роман  
В депутатському складі розумні люди, вчителі, врачі, виробничники, інтелигенція, думаю вони розуміють за що піднімають руку? Дуже хочеться вірити в те, що депутати вистоять. По великому рахунку ніхто Вас не звільнить з врача, вчителя, юриста. Головне залишитесь людьми, яких поважатимуть!Всіх не звільнять! Робити хто буде? Вони?...

32 Василь  
Ця влада така впевнена що народ " бидло" що навіть і не думала в цього народу щось питати, а вже гроші пощитала. Давайте заставимо зрозуміти що ми люди і з нами потрібно рахуватись. Головне не боятись! Ми на своїй землі і з нами правда! Правда переможе!
Шановні депутати! А Ви тоже вважаєте нас за бидло? Віримо що НІ!

31 Роман  
Пан присяжнюк сказав шо місцева влада переконає населленя про необхідність будівництва хімічно-небезпечнорго об"єкту

http://mirkvartir.ua/news/2/22247-rockwool-investiruet-v-yagotyn-2-5-mlrd-grn.html

30 MAX  
Народ то сесія на 8 чи на 10 хто зна

29 Роман  
Пані Тетяно, дякую за правдиву інформацію про Роквул. Навіть в своєму спростуванні прес служба компанії погоджується з шкідливістю свого виробництва, лише суми сплачених коштів в бюджет називає значно більші, Але хіба це має значення, на фоні онкозахворювань?
Шановні депутати! Коли Вас попросять підняти руку за виділення ділянок громадянам по 2га( читайте під завод Роквул), подумайте, чи не голосуєте Ви за те, щоб саме Ваша дитина (онука) мала онкозахворювання? За все в житті треба платити! Чи не надто велика плата за боязнь втратити роботу сьогодні?

28 S O A P  
Атут на странице 14 опровержение http://ia-zheld.mosoblonline.ru/userdata/archive/1276848185.pdf

27 Тетяна А  
ОСЬ ТУТ http://ia-zheld.mosoblonline.ru/userdata/archive/1275556002.pdf КАЧАЄМО ТА НА 4-5 СТОРІНЦІ ЧИТАЄМО

26 Raps  
я в понеділок постараюсь вирватись з роботи

25 MAX  
Ясно я з ПТФ тоже подтянусь у нас в 9 35 автобус то хто хоче тоже давайте а в понеділок тоже комусь нада прийти

24 небайдужий яготинець  
to MAX:

Мітинг. Сесія буде 14.05.
Дві машини буде виїзжати з ЦИНСУ і Бачиївщини, близько 9-30-9-45: буде 5-6 місць вільних. Бажаючі з цих районів, можуть писати. Підберемо, всіх бажаючих!

P.S. Не прихильник жодної партії - просто хочу, щоб МОЇ ДІТИ жили в чистому місці.

23 MAX  
А шо там на 10 годин мітинг чи сесія

22 небайдужий яготинець  
Завтра зібрання на 10-00 біля МР. Небайдужих прошу долучатися!!

21 Олександр  
Стосовно юридичних та фізичних осіб. передруковую інфу з сайта http://yagotin.1bbs.info автор prokop1 "Як з'ясувалося, особам, які не є громадянами Яготина влада хоче за рахунок орних земель (ріллі) надати у власність "для ведення особистого селянського господарства" по два гектара землі. Точніше тупо, в наглую, вкрасти 52 гектара землі. З них одна так звана "сімейка" з Києва, яка зареєстрована в м. Києві, вул. Героїв Сталінграду, 51-а кв. 25 по рішенню депутатського корпусу може отримати 8 (вісім) гектарів наших земель. Дуже прикро що наші депутати взагалі не читають документів, розгляд яких виносяться на сесію, і для них було шоком, про що іде мова, коли тільки що отримавший повноваження депутата Смаглій І.М. зачитав, хто може отримати земельну ділянку. Тут вже не витримав пан Шмигановський В.С. -" Що тут не зрозуміло? Це оборудка, для того, щоб побудувати цей завод, проти якого вся громада Яготина. Зараз на підставних осіб безкоштовно оформлюється земля, а після за кожен гектар будуть драти по 100 тисяч. Взагалі, яке право Ви маєте виділяти земельні ділянки, якщо не має генерального плану Яготина? У підсумку 9 депутатів "за" ( надання дозволу на розробку проекту землеустрою), 23 проти.

АЛЕ!!! Будь ласка, не забувайте, що 95% депутатів міської ради є залежними від влади: вони посадові особи і залежні від бюджету. На слідуючій день викличе БОС і скаже : посада чи твої примхи?! І подивимось, як наші браві обранці замовкнуть навіки. Але не все так погано, Слава Богу - єдиним джерелом влади є народ України, тим більш, пора зрозуміти, що ми господарі в нашому місті, і ми цю владу найняли на роботу, і якщо господарю не подобається робота, - такого працівника вигонюють. Все просто. Зараз Наталя Миколаївна нас лякає референдумом по Собору, а ми, шановна, не лякаємо, ми кажемо ДОСИТЬ брехні, ДОСИТЬ оборудкам і жодної ділянки Ви не отримуєте. Володимир Павлович Семеняка або по простоті душевної, або від відчуття безкарності на промову Шмигановського В.С. відверто заявив слідуюче: - "Це дійсно так, але це єдиний законний шлях залучити інвесторів в Яготин, щоб вони мали змогу на безоплатної основі отримати земельні ділянки для своїх підприємств." і СЛАВА БОГУ, ЦІ БЕЗЦІННІ слова записані на ноутбук та відеокамеру."

Ще багато цікавого поцій темі http://yagotin.1bbs.info/viewtopic.php?f=2&t=4123&st=0&sk=t&sd=a

20 MAX  
Погоже таки в понеділок сесія на 10 ранку точно скажу вечером. Хто ззможе уточнить уточніть і хто може відпроситись з роботи на понеділок попробуйте давайте підемо на сесію

19 chip  
Ну так пускай строят в стороне от яготина там 10-15 км.
А откуда инфа что земля покупается а не берется в аренду и не юрлицом а физ лицом ?

18 Олександр  
Можливо в тих країнах де єі ці заводи вони розташовані не в містах а у віддалених промзонах. І чому якщо все так добре і екологічно, компанія ROCKWOOL не звернеться офіційно до міської ради з проханням виділити землю під будівництво цього заводу. Вони (компанія) чомусь працюють підпільно через підставних осіб. Все дуже просто вони зараз оформлять на підставних осіб землю потім змінять цільове призначення даних ділянокі викуплять їх в цих осіб. Таким чином ROCKWOOL стає повноцінним власником ціїє землі на завжди і робить на ній що хоче. І потім їм ніхто ніяких претензівй не пред"явить бо вони будуть власниками.
Чому коли будувався Рошен і елеватор землю виділяли компанія а не підставним ососбам?
Чому міська рада не хоче здати цю землю офіційно в оренду і кожен рік отримувати арендну плату( враховуючи що ділянка 50Га то кошти за рік будуть не маленькф).?
Все дуже просто бо з цим заводом не все так добре і те що нам зараз розказують шо все дуже гарно і викидти мінімальні і ні на що не впливають це все туфта і окозамилювання. І коли після запукску заводу через пару років масово почне вимирати населення яготина і району отоді побачим який він екологічно чистий. Напевно наша влада цього і домагається менше народу легше править.

17 chip  
Не хочу ни кого защищать и обвинять просто укажу на факты.

Заводы компании Rockwool успешно работают в Германии (3 завода), Дании (2 завода), Канаде (2 завода), Нидерландах (1 завод), Чехии (1 завод), Испании (1 завод), Франции (1 завод). Такой высокий уровень присутствия заводов компании Rockwool в рейтинге «здоровых стран» свидетельствует о соблюдении экологических норм, принятых в странах Европейского Союза, и является проявлением заботы компании об окружающей среде.

Полная статья здесь ( http://rent24.com.ua/index.php?page=comp_news&start=1160&id=1062 ).

16 MAX  
Було діло. Мою маман тоже обрабатували блін залко диктофона небуло .Народ кого визвуть ці скати візьміть та на телефон запишіть потом викиніть в нет

15 небайдужий яготинець  
В Баришівці зламали двері, але відстояли свої права... В Яготині потрібно робити теж саме (навіть, якщо сесія буде закрита).

14 Murzilka  
Приклад тиску:
10.05.2012 після сесії було викликано депутатів в міську раду і з кожним депутатом окремо проводилась розмова. Розмову проводили влада міста СВП та ДНМ, щоб на наступній (позачерговій сесії) депутати проголосували за дане питання (виділення землі під будівництво заводу Роквул).

13 Наталя  
А можна приклади тиску на депутатів факти пліз

12 Murzilka  
Яготинці!
Міська влада продовжує тиск на депутатів відносно голосування по проекту відведення землі 50Га під будівництво заводу Rockwool. Орієнтовно на понеділок 14.05.2012 запланована позачергова сесія міської ради для вирішення даного питання. Скоріше всього влада зробить дане засідання закритим(простих людей на дану сесію не пустять), і всіми зусиллями спробує протягти це незаконне рішення. Влада забула що вона повинна служити громаді і відстоювати її інтереси. Вона продалась і знахабніла повнісю.
Яготинці піднімаймося і відстоюєм наші інтереси.Не дамо злочинній владі провести цю сесію і проотягти це ганебне рішення.

Про дату і час проведення позачергової сесії бде повідомлено пізніше

11 Роман  
То куди ж ми йдемо? Вірніше куди прямує наша влада і кому служить? Збільшення онкозахворювань, легеневих хвороб, а ви нам лапшу про робочі місця. А вони потрібні такою ціною. Ви дійсно впевнені, що ваших рідних не торкнеться хвороба, чи гроші затуманили очі. А про більшу цінність- СОВІСТЬ ви забули, чи втратили іі?

10 Небайдужий Яготинець  
Підтримує Вас на всі 100%. Потрібно збирати більше людей, можливо проводити мітинги, навіть у вихідні. Потрібно давити на Дзюбиху, тільки так можливо відстояти свої права. Любов Миколаївні (Глобусу) - респект!! Ми з тобою smile

9 Олександр  
Додаю дані які не переніс адмін.

P.S. Шановні депутати міської ради! Прошу Вас ні під яким тиском не йти на прийняття рішень які призведуть до того що Яготин стане другою 30-ти кілометровою зоною. Від Вас зараз залежить майбутнє 35 тисяч жителів міста та району. Не кривіть душею і голосуйте справедливо і не слухайте ні кого керуйтесь тільки своєю совістю. Вся влада тимчасова, вона обирається людьми, ними при необхідності і скидається з престолу за допомогою різних методів і предметів (вил, граблів лопат). Пані ДЗЮБО скаменіться до чого ви доправились?, що ви робите? Пекло не загорами.
ЯГОТИНЦІ ОБ’ЄДНУЙМОСЯ І ВІДСТОЮЄМ НАШЕ СЛАВНЕ МІСТО .

8 admin  
Значить пропустили. Щоб такого небуло все на цю тему пишимо тут або на форумі

7 Murzilka  
Шановний admin! А чому не всі повідомлення були перенесені з гостьової! Чи останнє повідомлення комусь можливо не зовсім сподобалося???

6 admin  
Повідомлення 2-4 перенесено з гостьової

5 Олександр  
Повіомлення 2-4 читати як один текст

4 Олександр  
Для довідки компанія Rockwool в 2007р. Планувала побудувати цей завод в Баришівці, але там піднялась громада і відстояла свою екологію див силку: http://www.baryshivka.net.ua/forum/viewtopic.php?f=35&t=47
Яготинці чи потрібна нам така влада яка за гнилий грош готова продати все??????? Керівники міста і району забезпечені люди, вони мають квартири і будинки в столиці, вони зроблять свою гнилу справу і втечуть з Яготина ними тут пахнуть і не буде. А нам тут жити, виховувати дітей та онуків. Для чого нам така влада яка не відстоює інтереси громади, яка за откати готова продати рідну матір?????
Яготинці піднімаймося на боротьбу з цією навалою фашистів (по іншому я їх назвати не можу). Ми повинні відстояти наш рідний край і не дати можливості цим так званим інвесторам і знахабнілій владі побудувати цей завод.

3 Олександр  
Влада всіма можливими і неможливими методами змушує приймати незаконні рішення. Їх не цікавить екологія в Яготині, не цікавить те що після будівництва заводу Яготин з красивого квітучого міста перетвориться на Богом забутий край в якому з кожним роком буде збільшуватись кількість онко-захворювань, будуть народжуватися хворі діти і Яготин дійсно перетвориться на 101 кілометр.
Виробництво кам"яної вати дуже шкідливе: Аналіз проведений на прикладі Зеленогурського повіту (Польща, де подібне виробництво існує з 2002 року.) вказує на те, що кількість захворювань органів дихання (бронхіт, бронхіальна астма) – збільшилася у 3,5 рази, органів травлення – у 4 рази, захворювань крові та системи кровообігу – у 2 рази, по анеміям (недокрів'я) показник росту складає – 7 разів, хвороби ендокринної системи – 2,5-3 рази та ін.

2 Олександр  
Шановні Яготинці!

Наша влада знахабніла повністю. Сьогодні 10.05.2012р. на сесії міської ради розглядалось питання виділення земельної ділянки під будівництво заводу з виробництва кам"яної вати фірми Rockwool. Офіційно про це ніде не йшлося, влада брехливим шляхом хоче виділити земельну ділянку для цього вкрай шкідливого виробництва. На підставних осіб хочуть оформити певну кількість ділянок(ділянки знаходяться поруч) які потім шляхом певних маніпуляцій перейдуть у власність компанії Rockwool і таким чином ця компанія буде 100% власником даної землі. На щастя на сьогоднійшній сесії це не пройшло більшість депутатів не підтримала рішення про землевідведення вище вказаних ділянок. Але як стало відомо зараз проводиться робота (відбуваються бесіди з депутатами, і їх фактично під тиском заставляють підтримати дане землевідведення, людям(депутатам) погрожуть, залякують звільненням з роботи). Тиск відбувається з боку міської і районної влади.

1 Ігор  
Про Rockwool:
http://www.ex.ua/view_storage/637444722769

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail