П`ятниця, 19.04.2024



Головна » 2015 » Квітень » 16 » В ЕФІРІ НОВИНИ ЯГОТИНА !
19:38
В ЕФІРІ НОВИНИ ЯГОТИНА !

Відтепер новини Яготина можна буде не лише читати а й дивитися. Телеканал "ТІМ" відкрив своє представництво (філію) в нашому місті. Тож тепер, починаючи з понеділка, на телеканалі щодня та цілодобово, можна подивитися найсвіжіші новини та спецрепортажі з життя  нашого міста. Крім Яготина телеканал можуть бачити у Прилуках, Ніжині, Чернігові, Умані, Пирятині. Тож сюжети з перерахованих міст теж будуть присутніми на телеканалі.

Єдиним інформаційним партнером каналу в Яготині буде портал -  Яготин Інфо.  Тому наша журналістка - Наталя Дилова,  розпитала про телеканал в керуючого яготинською філією  телеканалу "ТІМ" - С.Федотова

- Сергію, розкажи про телеканал докладніше.

- Телкомпанія "ТІМ" - найбільший регіональний телеканал, що вже давно працює в таких містах як Прилуки, Ніжин, Чернігів, Умань, Пирятин, Ічня, Ладан. Також телеканал покриває багато населених пунктів Прилукського району. А тепер канал розпочав мовлення і в нас в Яготині.

- Зараз з'являється багато різних телеканалів....... Яка особливість саме телеканалу "ТІМ" ?

- Особливість телекомпанії "ТІМ" , його родзинкою,  є те, що він буде не просто філією, а повноцінним телеканалом для мешканців Яготина. Адже в Яготині ще ніколи не було власного телеканалу.  А це не нормально. Тож ми разом із сайтом Яготин Інфо  та кабельною мережею "ЕКРАН" вирішили зробити місцеву версію телеканалу. Тобто зараз , на початку своєї діяльності в Ягоині, ми робимо сюжети з Яготина, які виходять в загальному блоці новин,разом з репортажами з перерахованих мною міст, а далі, орієнтовно з осені, ми плануємо запустити версію лише для Яготина. Тобто наші репортажі й далі будуть в загальній мережі "ТІМ", щоб їх дивились не лише яготинці, так само як і ми бачимо новини з інших міст,  а  далі для Яготина буде окрема локальна версія. Її зможуть дивитись лише в Яготині.

- Де і хто може бачити ваш канал?

- Повноцінне  цілодобове мовлення телеканалу "ТІМ", вже можуть і дивляться всі Яготинці абоненти кабельної та інтернет мережі "ЕКРАН". Тобто всі хто під'єднаний чи підключиться до мережі "ЕКРАН" в Яготині той і може дивитися канал у відмінній якості.

Крім того, фактично всі хто має інтернет зможе також переглядати наш телеканал на сайті Яготин інфо. Щоправда на сайті будуть викладатись лише окремі відеосюжети і то  лише після виходу в ефір на телеканалі, бо ми  зацікавлені в тому щоб нас все-таки дивились на ТБ. Прямий  (онлайн) ефір телеканалу на сайті теж буде, але він йтиме в тестовому режимі, бо ми все ж телеканал, а не інтернет канал. Тож, повторюсь, повноцінно нас можна бачити в мережі "Екран", тому телефонуйте підключайтесь і дивіться (ТЕЛЕФОН 5-65-71). В інтернеті ми почнемо мовити з понеділка 20-го квітня.

Крім того в кабельній мережі "ЕКРАН" крім телеканалу "ТІМ"  доступно ще 150 телеканалів та найдешевший в Яготині інтернет  69 грн - 20 мбт/ сек  та 100 мбт/сек  всього за 99 грн. (докладніше дивіться у рекламі  в нас на сайті.)

- Що крім новин буде на телеканалі "TIM" ?

- Не буде, а вже є. Крім новин є передачі для автомобілістів, кіноманів, любителів історії і так далі. Крім того в нас багато української музики. А ще буде молодіжне шоу з Яготина, спеціальні репортажі (про сесії міської ради, видатні дні, про гостей міста) та  прямі ефіри з політиками та простими мешканцями Яготина.Тож я прошу мешканців Яготина допомагати нам, телефонувати пропонувати сюжети.

- Коли і як виходять новини на телеканалі?

-  Принцип політики телеканалу дуже простий і зручний. Перший випуск новин виходить о 19:50 і далі повтори на п'ятдесятій хвилині кожної години ( 20:50, о 21:50, 22:50  23:50 ) і так цілодобово до наступної доби, коли о 19:50 вийдуть нові сюжети. Причому додаються нові сюжети, які йдуть на початку....далі знову повтори. І це стосується не тільки новин, а й всіх передач каналу. Тобто, необов'язково чекати 19:50, а можна все переглянути в зручний час + деякі сюжети , як вже казав, будуть і на Яготин Інфо .   Тож  коли хтось пропустив перший випуск передач, то не є проблемою

- В яких районах ви присутні зараз?

- Зараз ми повністю присутні в центральній частині Яготина, вже закінчили роботи в районі мікрорайоні "Супій", йдуть роботи на ПТФ та ЦИНС. А з літа підключатимем приватний сектор. Тож  все місто  буде покрито і якісним інтернетом і телебаченням. Таким чином всі мешканці міста зможуть дивитися і Яготинське телебачення.

- А чому вирішили мовити в кабельній мережі та інтернеті? Чи не можна було зробити, щоб вас дивились всі через антену.

- Якби ми почали мовлення....... скажімо років 10-15 тому, як наші сусіди, то це можна було робити. Тепер з червня в Україні вимкнуть аналогове телебачення. Тобто всі, хто має звичайні антени і не має Т2 , чи  супутникової "тарілки" нічого не побачать. Тож ставити передавач на кілька місяців не доцільно. Адже нові технології йдуть , і скоро більшість зможуть мати кабельне телебачення та інтернет (мобільні оператори вже готуються запускати 3G) Тому ми ставим акцент на майбутнє.


 

Переглядів: 2581 | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail