Субота, 20.04.2024



Головна » 2012 » Травень » 16 » УВАГА! НОВІ ОПИТУВАННЯ
21:11
УВАГА! НОВІ ОПИТУВАННЯ
Шановні відвідувачі порталу. Черговий раз дякуємо вам за увагу до сайту, та до інформації, яку ми подаємо. І у зв'язку з ситуацією що вирує з приводу можливого будівництва заводу ROCKWOOL,та ситуацією з приводу Свято Троїцького Собору пропонуємо вам взяти участь у нашому новому опитуванні.Також дякуємо за участь в нашому минулому опитуванні. Воно дало зрозуміти, що в багатьох є швидкісний інтернет. Тому ми і далі будемо розміщувати відео на сайті. Маємо надію, що ви залишитесь активними.І візьмете участь тепер вже в новому опитуванні.Поки буде референдум, то скажіть своє попереднє
Переглядів: 1939 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 25
25 Lana  
до 25 Дмитро
Ніхто дійсно не зробить більше для міста ніж Дзюба. Важливо- Добра чи зла? Ось в чому саме головне. Бо якби побудувався цей завод то більшого зла годі й бажати, і ніяким добром потім не переважиш те зло, бо ніщо не йде в порівняння із життям та здоровям наших дітей.

24 Дмитро  
Завтра позачергова сесія, рішення сказали відмінять! Ми повинні проконтролювати, щоб не передумали, але я вважаю, що це потрібно робити цивілізовано, а не перетворювати зібрання у збіговище з нецензурною лайкою та погрозами.
А стосовно звільнення мера, то я не думаю, що ніхто інший не зробить для міста більше ніж нинішній мер.

23 Lisa  
Покищо на це рішення накладено вето, але воно ще не скасовано, тож пропоную вимагати від влади провести позачергову сесію, на якій скасують рішення про виділення 52 га,
бо кажуть що наступна за планом сесію може бути через 2 тижні чи через місяць. На позачерговій сесії віддали землю, хай на позачерговій і вертають, чого ждать!!!

22 gruzilo1973  
взято с http://yagotin.1bbs.info/
По порядку:
Підозрюю, шо Дзюба дуже злякалась за свою Жо, по тій причині, шо восени вибори, а недовольство росте недитячими темпами. Вона і її "команда" звісно ж тримають руку на пульсі подій і сидять на наших форумах і "фільтрують" всю інфу шо тут викладається. Мабуть новина про референдум напередодні виборів стала головною.
СЬогодні в приказному порядку до МР були зігнані держслужбовці (для масовки), адже були дві телекамери (5 канал, ТРК Україна). Виступали і Семеняка і Дзюба... Короче відмінила Дзюба рішення прийняте нещодавно. Землю красти в населення міста не будуть, значить і завод будувати не будуть теж. Особисто я цього рішення не бачив... Але не думаю, шо це така відкрита брехня. Сказали, шо завод не будуть будувати в межах яготинського району (Семеняка). Тож думка громади нібито почута, так шо на виборах можна знову голосувать за "тих, хто вже 20 років займають свої місця"
Дзюба рекомендувала (!) начальству провести серед своїх підлеглих розяснювальні роботи щодо відміни рішення (оце вона труханула) і рекомендувала прочитати Яготинські вісті "від сторінки до сторінки" (особисто я ненавиджу читати хто народився хто вмер)
Для мене лишаеться незрозумілим наступний факт: коли народ кидав яйця по МР і протестував, приїхало три каліки в червоних беретах. А коли мер оголошує хорошу для громади новину, так пригнали беркутні аж цілий автобус
так шо завтра збір на алеї відміняється?

21 Lisa_Alisa  
Горите в огне все, все врут. Бог вам не простит. Все в церковь московского патриархата )).

17 POH  
А тепер зрозумійте ОДНЕ!!! Дзюба чітко сказала "вірте мені- ЦІ ЗЕМЛІ ПЕРЕДАЮТЬСЯ ПІД ВЕДЕННЯ С/Г" - і потім я знайшов статтю, де вони з Семенякою 11 листопаду 2011р. підписали попередню згоду на розміщення на ЦИХ САМИХ земельних ділянках (52г) виробництва КАТАСТРОФІЧНО!!! небезпечного заводу - є там і щасливі фото - і як цю ЗАРАЗУ можна виправдовувати! Яка бреше прямо ввічі виборцям! Да така ТВАРИНА не має права жити! Побоялась тиску зверху? Народ питав - якщо давлять то МИ підтримаємо! А ВОНО БРЕХАЛО!!! І БРЕШЕ!!!! Але БОГ ВСЕ БАЧИТЬ, і горіть їй в ПЕКЛІ!!! А ПРАВДА ЗА НАМИ!!! І МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

16 Антолий И  
Когда выходить на демонстрацию -"Защитим наш город"?

18 POH  
есть активная группа - все узнаете по сарафанному радио.

15 Лана  
to nata Дуже добре що у вас є власна думка. На жаль гарний Яготин може бути для хворих людей! Дзюба до цього позорного рішення з землею та до муток із Собором дійсно заслуговувала на схвалення, але на жаль не змогла вистояти чи перед натиском влади чи натиском грошей. Тому і кажу ГАНЬБА Дзюбі та депутатам які прогнулись перед владою.

14 nata  
+1 Яготин став точно гарнішим ніж раніше ну знімете ви Дзюбу буде інший і знов Яготин буде забитим селом. Знаю що зараз на мене накинуться. Але поважайте думку інших. Не всі думають однаково

19 POH  
вона БРЕХАЛА І БРЕШЕ!!!! (див 17 комент)

13 Gruzilo  
заводу конечно- нет cry , а на пани Мера нехило давят из обладминистрации,так что не думайте что вы на её месте были-бы героями, а за городом на мой взгляд она ухаживает. wink

12 Oleg111  
Заводу НІ!!!!!! А владу зівльнити ГЕТЬ!!! Вони вже падли бабла скосили, ще хочуть заробити на нашому здоров'ї!!!!!!!!

11 небайдужий яготинець  
to Любов Миколаївна: у вашому пості - емоції (хоча я Вас підтримую 100%). Скажіть, будь-ласка, які реальні кроки готуєте Ви і протестуючі? Крім збору найактивніших активістів, у суботу, на 10-00 на Алеї Слави.
Звісно, що Дзюбакабра і Ко зараз спробують відлежатися на дні, не проводячи ніяких активних дій (сама у відпустці, по неофіційним даним; відповідно зараз не буде засідань МР і т.п).

20 POH  
приходьте, там все розкажуть, це сайт, який правиться цензурою

10 Любов Миколаївна  
Цього вже ніхто не пробачить депутатам,що так цинічно предали нас!!!!!!!!!!!! ЗНАЙТЕ ПРО ЦЕ І ПИЙТЕ "корвалол"

9 S O A P  
Як де дивись з права на сайті

8 Степан  
Я так і не зрозумі яка конкретна тема опитування де конкретні запитання?

7 calli  
Активисты поневоле

Рядовые украинцы вынуждены сами отвоевывать свое право на чистую природу. Если в прошлом году экологов только настораживал интерес западных инвесторов к украинским цементным заводам, то сейчас акции протеста против соседства с вредным производством организовывают уже селяне.

Так, в этом году местные жители уже не позволили построить опасные заводы по производству пенопластовых блоков во Львовской области и электропрокатный завод в Белой Церкви. В прошедшие выходные против строительства завода Rockwool, производящего минеральную вату, выступили жители села Заворичи Киевской области.

Предприятие собираются возводить в 1,5 км от села, и такая близость пугает медиков. Как утверждает директор Института гигиены и медицинской экологии АМН Украины Андрей Сердюк, в процессе производства будут выбрасываться фенол и формальдегид, которые вызывают рак носоглотки.

«Представители застройщика говорят, что их производство безопасно, но это не так, – рассказывает юрист Партии зеленых Михаил Гончаренко. – Заводы Rockwool работают в Германии и Польше, и у жителей близлежащих поселков медики фиксируют разного рода заболевания».

Изначально этот завод планировалось построить в поселке Барышевка столичного региона, однако местные активисты этого не допустили. «Мы рассказали людям и депутатам поселкового совета о вреде завода, и они не дали согласие на его строительство. Думаю, заворичанам будет сложнее, но если они проявят характер, то отстоят свои права», – говорит эколог из Барышевки Григорий Литвин.

6 calli  
http://ecopeak.ru/arts/903

5 Александр  
Яготинщина проти будівництва екологічно небезпечного заводу "Roсkwool"

http://vk.com/club38881608

4 Лана  
Краще не робити нічого ніж однією рукою садити квіти а іншою голосуючи( або заставляючи голосувати інших) вбивати власних дітей і онуків.
ГАНЬБА МЕРУ та ДЕПУТАТАМ!

3 Женя  
Я не зовсім зрозумів про що нове опитування?
Якщо про побудову заводу то звісно НІ, а якщо про відставку мера і депутатів то звісно ТАК.

2 Корінна Яготинка  
Люди вибирали мерів на протязі всієї історії Яготина так як і президентів України. Чи пам'ятає хтось, що хорошого вони зробили? НІ! Тому що погане пам'ятається довше. Перш ніж про відставку мера говорити, подумайте:чим ви допомогли Яготину до цього моменту?

1 Небайдужий Яготинець  
Ще потрібно додати опитування про відставку мера і депутатського корпусу.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail