Субота, 27.04.2024



Головна » 2010 » Грудень » 3 » ТРАНСПОРТНИЙ ХАОС ПІДХОДИТЬ ДО КІНЦЯ.
19:02
ТРАНСПОРТНИЙ ХАОС ПІДХОДИТЬ ДО КІНЦЯ.
Те що проблема з пасажирськими перевезеннями в місті є однією з основних - не є секретом нідлякого. Дістатися вчасно та з елементарними умовами в потрібне місце просто нереально. Наше місто хоч і знаходиться майже біля столиці, але такого хаосу й тупості з перевезеннями важко знайти навіть у самих віддалених районних центрах. Ну де ще ви бачили таке, для того щоб дістатись в якесь місце скажім на 17 00 - ви виходили о 16 00, а то й раніше; в любому іншому місті країни, не кажучи вже про область, зазвичай пасажири не стоять більше 10 хвилин. Візьмемо сусідні міста: там крім того, що можна без проблем дістатися в самі далекі місця, то ще й до столиці можна виїхати . Часті збої, або просто банальні невиконання розкладу руху перевізниками дістало всіх!! Саме тому нова місцева влада з самого початку своєї діяльності взяла це питання до вивчення. Новий міський голова зібрала автоперевізників з метою обговорити ситуацію, та виходи з неї, бо так тривати далі не може. В засіданні взяли участь: автоперевізники, члени виконкому, ДАІ, та ЗМІ. На засіданні  було представлено голову постійної комісії міської ради В.В Білаша, який займатиметься питаннями пов'язаних з транспортом у місті. Підсумком засідання стало рішення розробити ПРОЕКТ нового розкладу та ПРОЕКТ нових маршрутів, для покращення обслуговування населення. Робочу групу очолив заступник міського голови В.І Бабак, який пообіцяв прийнятий розклад, який буде затверджений 9 грудня, довезти до перевізників під розписку. Портал ЯГОТИН-INFO подає власний проект по пасажирських перевезеннях який поки взятий за основу. Просимо ознайомитися і внести свої коментарі на сайті. Остаточний розклад буде доведено до населення після його затвердження.

ПРОЕКТ ТРАНСПОРТНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ПО МІСТУ ЯГОТИН З КОМЕНТАРЯМИ


    Даним проектом пропонується врегулювати пасажирські перевезення в м Яготині з метою покращення надання сервісу для мешканців міста.
    Як всі ми знаємо за останні десятиліття структура міста зазнала багатьох змін (відкрилося багато комерційних закладів та підприємств, старі підприємства давно вже не працюють або працюють на половину своїх потужностей, багато мешканців працюють за межами нашого міста, і т д) Все це й зумовило разом з мешканцями нашого міста (особливо з жителями які живуть далеко від центру) розробити новий розклад руху, та нові маршрути коментарі по яким будуть наведені нижче.
    При складанні розкладу та маршрутів було враховано досвід останніх років міст: Прилуки, Стрий, Дрогобич, Бориспіль, Фастів.
    Звичайно що нові маршрути (хоча основні маршрути принципових змін не зазнали) та розклад можуть спочатку видатися перевізникам нерентабельними, але (на прикладі Борисполя це дуже помітно) потім коли населення звикне до принципу  «прийшов на зупинку – й поїхав», то рентабельність вирівняється. Адже мешканці не будуть сумніватися в тому ,що в який час вони б не прийшли на зупинку – транспорт завжди буде.
    В новому розкладі додано багато вечірніх рейсів адже в сучасних реаліях вони дуже корисні оскільки:1 багато людей повертаються з роботи з інших міст,2саме на вечірні часи (особливо під час навчального року)припадають позаурочні заходи в учнів студентів та їх викладачів(в муз та дитячо-юнацькій школі),3 в ці часи відбуваються вечірні богослужіння в церквах(баптисти, хоризмати, ітд) куди ходить значна частина мешканців та їх дітей,4 у вихідні та святкові дні жителі повертаються зі святкових заходів (весіль ,днів народжень,загальноміських заходів).
    Слід зазначити,що цей проект був розроблений не одноосібно а з урахуванням побажань мешканців міста та гостей
   . ДИВИТИСЬ НОВИЙ РОЗКЛАД


  

                   

Переглядів: 3757 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 551 2 »
55 Raps  
да тут пиши не пиши, ця ПРдунівська (екс комуністична) бидлота у вигляді місцевої влади лише за своїх кумів, братів, сватів мазу тягнуть, а для простих людей результатів 0.
це яким рагульом треба бути??? щоб не розуміти простої істини, що тією наявністю автобусів у місцевих жлобів-перевізників проблему пасажирських перевезень в Яготині ніколи не вирішити.
По любому треба запрошувати перевізника з інших міст у якого є достатня кількість автобусів

54 дядя Жора  
Народ! В мого брата є свої маршрутки тільки не в Яготині. Куда кому писать шоб їздить по яготині. Рішимо вашу проблему шо там її рішать там на пів часа роботи а ви шось сто год думаєте. Завалим богданами і Яготин район. І графік зробимо тільки не той де по часу торчать а так як нормальні люди роблять 5 минут і всьо. Бо такого як у вашому хуторі ніде НЕМАЄ . Ось приїхав з Славути дак Славута 350 км от києва а транспорт кожні 5-10 минут по городу і кожен час на Кіїв. А з Яготина хотів На Кіїв їхать дак мати каже шо тут на Кіїв маршруток нема. Люди виж під Києвом живете і така відсталість ПОЗОР. Ось плеяннік сайт ваш дав. Ну хоть сай є і то вже добре.

53 Саня  
а ще краще хай пару днів так позапихать в той чудо автобус а то як знатимуть шо проверка дак всі будуть їздить а власть тоді скаже миж їздили дак бкв автобус й не один. А вобще бардак. У борисполі я роблю водітелем і ми набрали люде нам 5 минут на посадку і подув а тут приїхав люди в автобусі повному давляться а водітель каже шо по графіку він ще 10 минут стоятиме. Наче й правільно бо в нього графік а мені після роботи в забитом автобусі стоять і ждать його графік херня повна. Я писав шо треба маршрутки як в Борисполі ставить на поток і не малювать графіки всякі а то дурньой маєтесь

52 Яна  
Останніми днями у вечері х вогзалу доїхать неможливо. Інколи один автобус треба щоб ті хто займається транспортом (тточніше не займається) всунуть в той автобус і потім з ними говорити

51 Raps  
да якщо самим не взятись, ніхто за нас не вирішить це питання, хоча може мітинг шось вирішить? але треба залучати всі можливі засоби масової інформації, щоб наш мер стала популярна на всю країну своєю бездарністю, як і більшість ПРедставників ПРавлячої партії ПРофеціАналів biggrin

50 did panas  
Дискутуємо дискутуємо, а змін нема.

49 Жана  
Приєднуюсь до тих хто написав. З транспортом треба шось рішать

48 Слава  
Еще одно. Если график, то под одну електричку или в час пик надо давать не один богдан. Смотрите, если приедет например поезд, то в один богдан все не влезут, логично? Так же и на вогзал, если народу куча, то даже в центре уже не влазять. А если все будет по графику то народ не влезая будеть торчать и ждать следующую маршрутку и опоздает. Итог. ГРАФИК НЕ-НА-ДО.

47 snuk  
Холодно мокро а транспорта 0 СКІЛЬКИ ЦЕ ЩЕ БУДЕ. Навіть дороги мусор і все інше зараз має бути для яготинскої влади на другому місті. megaphone

46 admin  
Ще б хотілося бачити ваші пропозиції.

45 Вован  
Да в нас х транспортом повна опа. Сьогодні з жінкою їздив в торговий туда єлі всунулись, а назад. Кажуж ОПА.
Місцева влада з транспортом рішає
що хочиться від цього вовком вить
а від комфорту на зупинках замерзаєм
ми не забудем міську раду не на мить

44 Оксана  
Точно підмічено.Завжди народ в електричкі починаючи з Березані стоїть в тамборі щоб пограти в гру хто перший вскочить в маршрутку. І таке в Яготині по жизні. Ви бачили щоб хто з Борисполя Березані стояв за пів часа до свого виходу в тамборі. Там транспорт один за одним. І не треба нічого видумувать. МАРШРУТКИ ПОВИННІ ЇЗДИТЬ ЦІЛИЙ ДЕН.

43 робін гуд  
сьогодні приїхав з нічної зміни. Вже з самої Березані люди почали займати низький старт з надією хоч якось влізти до автобуса. Але не так гадалося. Коли вийшли з електрички, то жодного автобуса не було. Людей було приблизно 70-80 чоловік. Під`їхав один "Богдан", не доїжджаючи до вокзальної площі, висадив людей і став біля магазину "Скутер +". Потім ще один - цей вже поїхав в сторону МАУПа. А люди все чекають. Дехто почав гуртуватися і брати таксі, бо в таку погоду чекать наших автобусів - можна і задубнути. Це все тривало до тих пір, аж поки не під`їхала "дев`ятка" з ПТФ. За ним вже почали під`їджати і "Богдани". Це вже починає набридати, треба з цим щось робити. Ми ж все ж таки люди, а не якесь бидло!

42 admin  
Ще раз всім дякую. Скоро подамо матеріал про те як їздить транспорт в інших містах

41 toni  
Який би розклад не писали його будуть хаять, так краще просто щоб маршрутки їздили одна за одною. А як не вистачає богданів, то хай оголошують тендер і запрошують інших перевізників із всіх інших міст і все буде кльово. І не треба голову сушить над розкладами а просто кинуть два автобуси на комбікормовий один по незалежності другий по шевченка, так і на фабрику один так другий так. і один на дерсеу і щоб заїздив на козловщину івсе. 5 рейсів і наприклад як один іде з одного кінця то в цей час інший з другого кінця маршруту і все. Що там неясно. Люди розуміють, а влада ні ну вониж недурні вониж бачать що робиться.

40 Яна  
А точно давайте мітинг та підписи організуємо. Я можу почати збирати. Я вже на виборах працювала і підписи за кандидатів збирала по всьому Яготину. А сайт хай дасть про це інформацію подивимось які ви незалежні.

39 Слава  
А что обсуждать. Давайте для В первое подписи собирем дальше митенг и телевизионщиков из Киева позовем пуст покажут какое здесь захаустя. А график ненадо. Есть спрос будет и предложения. Маршрутки пусть ездят взависимости от пасажиров. И если в час пик людей много, или знают что людям надо на електричку или електричка приехала, то недолжен водитель ждать какогото там времени, а есть люди на остановках, а они есть всегда, пусть едут Одна за одной. Такое есть в любом городе и ненадо херней страдать и писать всякие графики.

38 admin  
Дякую за коментарі та обговорення цієї важливої теми. Ми не претендуємо на те, що цей розклад є самий самий. Якщо буде кращий ми звичайно ЗА. Бо з цим хаосом треба кінчати.

37 max  
Шо там голандія от у нас круто! У нас беверлі хілз і у всіх свої тачки нафіга нам обществинний транспорт biggrin А єслі серйозно то рішать будуть до следующих виборов а перед ними опят обіщать і так по кругу. Тут вже сто раз написали НОРМАЛЬНИЙ ПРОЕКТ правда пока не бачилим що там влада напише. Но як хтось вже писав просто підкорегують графік тіпа нате вам тіпа ось ми щось зробили а ніякого нового небуде даю сто пудов от побачите. Воно і нафіг владі нетреба

36 did panas  
А може не чекать нічого а йти в раду я думаю сайт напише про це.

35 Grisli  
Сьогодні, 3.02.2011, після комфортної електрички, що прибува в 20.18, я не помітив яготинських маршруток-"неведимок" (до речі, не можу виїхати з вокзалу в такий час вже не вперше). Вартість проїзду на таксі до центра - 30 гривень! Чи кожен може собі таке дозволити? Виходить, що у нас таксі - не розкіш, а засіб пересування. Кому вигідно? Висновок напрошується один. По-перше, водіям таксі, а по-друге - владі. Може ділять бариші? А люди Яготина потерплять.

34 nata  
З п'яного аналогічно. На роботу вчасно не попала. Не хочу щоб думали, що я тут ставленік цього сайту, але ж розклад тут пропонується непоганий, що важко просто переписати, чи вже й на це фантазії 0. Напикла з 7 до 8 за цим розкладом на центр 4 автобуси.

33 Аніта  
Транспорт в Яготині це катастрофа. Приїхала вЯготин до рідних 5 років не була а змін ніяких єлі влізла в автобус купа народу матюків просто гайка. Хотіла у вечері відпочити а мені кажуть тиж дивись до шести прийди ( як маленькій) а то автобуси не холдять. angry Яготин вимирає після 6 у вечері хіба це нормально?
Йдеш по вулиці нікого. А все тому що транспорту не ма. Приміром захочу піти в максімум а далі чим до дому на таксі дак у нас в Голандії дешевше. А в Яготині. І то з вашими зарплатами. biggrin

32 Raps  
скільки вже обговорюється ця тема, і люди пишуть на сайтах свої пропозиції, щодо поліпшення пасажирських перевезень на досвіді інших міст, але руху не має в цьому питанні ніякого.
Як на мене то іншими словами як "тупізною місцевої влади" назвати я це просто не можу. Давно можна вже було це вирішити. Не має слів.........

31 Маруся  
А сьогодні ніхто не намагався дістатися з зупинки "Радгоспна" в центр міста? Людей тьма-тьмуща. Мабуть, треба вже прямо з зупинок йти пішки до міської ради і ВИМАГАТИ людського ставлення до нас, яготинців!

30 Саша  
Блін народ, шо тут обговорювати. Яроблю водітілем маршрутки в барисполі робив раньше в київі. Який графік? Розробіт маршрути й поставте інтервал звичайний для час пік і для вихідних. І хай водітелі як у нас зізванюються шоб не було так шо всі в один кінець один за одним а тоді обратно. Шоб небуло бардаку да й усе. Хіба так багато ума треба для цього

29 Константін  
Шановна адміністрація сайту а ви свій цей розклад в раді показували я не фахівець, но здається вньому все нормально ха перепишуть і все. А то альтернативний як наклепають то знову плутанина буде, то заїжзжає на козловщину то по шевченка то по незалежності. Презентуйте розклад владі і хай не мудрують.

28 did panas  
Поки в автопарку будуть такі компитентні, що навіть ордени отримують то....і це в той час як з транспортом проблема сміх і ганьба

27 kipvel  
В газеті писалося що прийде якийсь перевізник на наш ринок давно би так. Мені як споживачу пофіг хто мене возитиме тількиб транспорт їздив нормально а не раз на годину. в нормальних містах так і є і нічого скіглить що пусті будуть їздити сначала да а потім все буде окю і ті хто це розуміють не так повинні йти і із ринку перевезень і і з влади взагалі

26 nika  
Якщо той розклад який пише рада просто підмарафетять помінявши 5 10 хвилин то толку я ж вам писала що транспорт повинин їздить цілий день а не в 6 годин і далі раз на час я працюю до семи і тоді жду коли після с 8 їдуть де ще таке є

25 did panas  
Писав же а віз і нині там

24 nata  
ну то як там з транспортом? А то знов годину простояла і знов нічого не їздить . Вирішуйте вже щоссь

23 did panas  
Проект то хороший але погоджуюсь з багатбьма нша влада може його не прийняти бо не знає реальних потреб і головне не слухає людей. Он пенціонери по шевченка писали шоб їм автобус здається тройку постаили шоб до базару й нахад їздить. Писали писали а віз і нині там.

22 nata  
Хай приймають цей розклад що тут на сайті за ним утром з п'яного передбачено 4 автобуси на центер. це нормально можна спокійно на роботу доїхать

21 kipvel  
Транспорт цілий день їздить в інших містах і нічого а тут таке враження що увечері життя завмирає. Аграфік треба мінять бо мій старий в автопарку робив то як була таж дійка й четвірка в такийто час так вона й осталась. А толку. Он в інших містах набрав людей і попер а унас навіть за розкладом ніхто неїздить то питання нащо тоді він.

20 кольян  
В цю неділю стояв на остановці шоб попасти на електричку на учьобу простояв півтора часа це нормально. Ну не приїхав автобус буває дак за цим розкладом там тільки один должин буть хіба це нормально. Пока буде цей допотопний графік толку небуде.

19 max  
А з чого вобще шум? Шо новий розклад поганий? Його наче ще й не розглядали. Ну а вобще я вже писав. Можеш працювати працю ні тоді нафіг з пляжа. Просто яготинські перевізники ще не бачили шо їм світить коли прийдуть інші. Нормальні люди кинуть пару богданів а наші тоді пищать будуть. Да і хрен з ними як нормально не вміють працювати.

18 люда  
Звичайно що транспорт має бути цілий день і не треба плакати що вечером він в пустую їздить. Їздить бо народ нерозраховує на нього. Моя думка така. Хочеш їздить їздь цілий день забезпечуй людей ні то хай приходять інші. Розклад нормальний і маршрути хороші. Меру й думать нічого все написано. А коли передрать розклад слабо то тут вже проблема.

17 nika  
Скільки пам*ятаю себе, то в Яготині з транспортом напряг де є ще таке щоб автобуси їздили тільки до 6 вечора а мені з роботи стоять ждать після 7 аж до 8 чи як. Моя думка автобуси повинні їздити цілий день.

16 Толік  
от як затвердять цей розклад то тоді Бабак чи хто там в них за це відповідає можна й дякувати а так пока по часу стоятимем на зупинці. Треба йти в раду інакше все лишать так як і зараз.

15 max  
Думеєте цей проект затвердять? З нашими жлобами даю сто пудов що будуть кричать шо те що є то найкраще, бо нікому воно й нафіг нетреба.

14 toni  
Он вчора стою на п'яном жду транспорт коли глядь Бабак на жигулях з якоїсь радості? Народ почав дискутувати про те якби його оце зупинить да щоб постояв трошки. А ще погано що сільські автобуси перестали ставать кажуть їздіть гороцким транспортом. ЩО сказать ми то й непроти алеж де він той транспорт. Вийшло й сам не гам і другому не дам. Во житуха.

13 nata  
Вчра в 13 00 50 хвилин стояла в каштанах щоб доїхати на супій замерзла..

12 кольян  
Давайте давайте новий розклад а то до на на фабрику вобще хрен доїдиш таксі дорого а тільки девятка да раз у год двойка вобще задовбали стоїш як дебіл. На гирича часто а до нас. Я вчус в столиці зімною багато з іншим міст але коли комусь розказую чи приглашаю з общаги в гості то народ перепитує а чи ми точно київська облость. Ато повести людей нема куди то ще й транспорт. Корочше позор

11 артур  
Так как ездят у вас в Яготине то капец как заехал по роботе то час торчал я расспространяю продукцию и катаюсь по украине но такого забитого города не видел. Не в обиду.

10 admin  
+1!!!

9 Raps  
на мою думку на яготинських перевізників немає ніякої надії, бо вони зажрались. Треба запрошувати відповідальних перевізників з інших міст з достатньою кількістю мікроавтобусів, щоб забезпечити безперебійний рух, хоча б з інтервалом в 15 хв, а то на морозі 30-40 і більше хвилин стояти не по приколу

8 VOL4ara  
ну що ж побачимо
але чомусь я сумніваюсь
можливо на початку все буде так
але потім все поверниться wacko wacko

7 MAX  
Оце розкладrhenj, nf чи затвердять його таким?сумніваюсь

6 did panas  
Проект непоганий тільки б нам на Толстого їздили да ще пропоную щоб останній рейс двойки що пропонується в 23 00 був з заїздом на козловщину, бо всьоравно народ біля міського встає й теліпає пішки то ж киньте ідею.

1-50 51-55
Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 215




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail