Четвер, 25.04.2024



Головна » 2011 » Лютий » 11 » ТРАНСПОРТНА ПРОБЛЕМА ЗРУШИЛАСЯ! РЕЗУЛЬТАТ:НОВИЙ РОЗКЛАД ТА НОВІ МАРШРУТИ
03:20
ТРАНСПОРТНА ПРОБЛЕМА ЗРУШИЛАСЯ! РЕЗУЛЬТАТ:НОВИЙ РОЗКЛАД ТА НОВІ МАРШРУТИ
10 лютого відбулася чергова зустріч міської влади з перевізниками. Хтось вже певно подумав, що знову результату не буде, але цього разу зустріч таки закінчилась не балаканиною а певним, проміжним,  результатом. Сьогоднішній безлад  набрид і мешканцям і владі. І терпець  у влади урвався. І це добре, бо він вже майже урвався й у наших мешканців. І , як сказала міський голова: "ще б трохи і народ нас на вила підняв і виніс, і правильно зробив би"- резюмувала пані Наталія. Тож всі зійшлися на тому, що так , як було раніше бути не може і не буде. На підтвердження своєї рішучості, та серйозності намірів вирішувати дане питання, міська влада у присутності і перевізників , і депутатської комісії, розірвала попередні договори з перевізниками. І це був лише перший крок . Наступним кроком міської адміністрації стало розробка та укладання тимчасових договорів на перевезення пасажирів у місті. Також перевізникам, і нам пасажирам, запропонували  НОВИЙ РОЗКЛАД та НОВІ МАРШРУТИ, які мають пройти обкатку. На це буде дано один місяць. Думаємо ці нововведення забезпечать належне сполучення між всіма масивами міста Яготин.
Далі проблема буде вирішуватись за таким сценарієм.
1. Після накатки маршрутів, та розкладу, буде виготовлений паспорт на кожний маршрут.
2. З перевізниками будуть укладатися нові угоди на нових засадах.
3. Перевізників після трьох зривів графіка будуть позбавляти права займатися пасажирськими перевезеннями.
4. При своєму бажанні перевізники зможуть утворити асоціацію перевізників. Такі асоціації вже діють в містах країни.
Отже підводячи підсумок можна сказати – лід  зрушився. Чи розтопить він наших пасажирів? Побачимо .
Сайт Яготин Інфо просить в перший місяць  обкатки маршрутів та розкладу:
1 поставитись з розумінням до того, що це буде все абсолютно нове
2 лишати коментарі у нас на порталі з яких буде видно як це реально діє, і як Ви на це реагуєте
3 передайте всім знайомим про нововведення, щоб після старту цих нововведень не було плутанини (особливо у тих, кому на роботу, чи електрички)
4  ГОЛОВНЕ максимально користуйтеся новими маршрутами, щоб був поток людей, та щоб ніхто не міг закинути потім, що не має пасажирів, то треба автобуси зменшувати.
Подаємо НОВИЙ РОЗКЛАД та НОВІ МАРШРУТИ. Він вступіть в дію орієнтовно наступного тижня. Ми повідомимо дату додатково.
Категорія: Статті та аналітика | Переглядів: 2726 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 44
44 Яна  
сесія наче в четвер. якщо я не плутаю треба уточнити

43 Rastamanicus  
Вчора був загон) Їхав зранку на вокзал (на поїзд Луганськ-Львів), от тільки не пам"ятаю 2-кою чи 9-кою, дик воділа був в зюзю бухий biggrin Ну це нормально?!?!?!?!

42 Raps  
коли сесія?

41 Маруся  
давайте зберемося. На найближчу сесію міської ради давайте підемо всі разом

40 admin  
Привіт передамо. А інформацію ми лише передаємо а не створюємо. Розклад який ми пропонували був хороший лишалося доробити і все, але вирішили піти своїм шляхом. А те що наші водії не хочуть їздити так як треба і стогнуть то не проблема адміна а проблеми у них і вирішувати треба не умовляннями і компромісами а давить, а нє то з ринку. І звичайно коли будуть якісь новини чи мітинги чи ініціативи ми їх будемо висвітлювати.

39 Небайдужий яготинець  
Щось і адміни мовчать, мов риби... А то - "Транспортна проблема зрушилася"... Смішно. Видаєте бажане, за дійсне. Пані Наталі привіт передавайте від усіх форумчан biggrin biggrin biggrin

38 Raps  
ха-ха biggrin ця ПРавляча партія так хизувались що в райраді більшість взяли місць і в міськраді половину, а з простими речами не можуть справитись. Ці совки ніяк не зрозуміють що треба якістю брати а не кількістю. Толку шо мером зробили а от навчити робити не зробили? biggrin
треба люди якось самоорганізовуватись і цім кровосісям давати гідний опір поки що мітингами і протестами , а то вони й далі нас бидлом будуть вважати і класти на нас.
Тут хтось говорив на рахунок мітингу? може давайте якось зберемся всі разом і обміркуємо це діло? а то поки ми тут будемо за компами обурюватись ніхто для нас нічого не зробить....

37 Маруся  
Вчора знову до центу змушені були їхати на таксі, бо по невідомим нормальній людині причинам, під електричку 20.20 не було маршруток. А люди так бігли з перону на зупинку! Треба виходити до районної держадміністрації, а ще краще - звертатися в Київ. Це просто ЗНУЩАННЯ над яготинцями. Бо вже всі переконалися, що міська влада, крім євроремонту в своєму "будиночку Барбі", нічого не спроможна зробити. Так навіщо нам такі керівники? Ми для не для цього вас обирали, пані Наталія! Ви ж читаєте все, що тут пишуть. Невже немає зовсім ні совісті, ні самоповаги?!! Приїдьте хоч раз на своєму джипі за свої 3 місяці "правління" на вокзал в той час, на який скаржаться люди і ЗРОБІТЬ ЩОСЬ... НАРЕШТІ.

36 Raps  
Ната!
прийдуть стопудово, бо це бізнес і звичайно гроші, які потрібні всім в цей тяжкий час

35 aleksy  
Треба БАСТУВАТИ пыд Адміністрацією)))) Двіженіє потрібно)))))))

34 Ната  
Воно то так але хто прийде на їх місце?

33 САША  
НЕ ТАК ДЕЛО НЕПОЙДЕТ!!! НА ХЕР МЕСТНЬІХ ПЕРЕВОЖЧИКОВ

32 Небайдужий яготинець  
На вила, цю Дзюбиху... Нічого не ходить ввечері. Взагалі. Вчора довго посміхався - 20-30, прийшла комфортна; маршруток взагалі нема. Через пять хвилин йде 9-ка, зробила круг почёта по Вокзальній площі, і гайда... В людей і челюсті повідкривалися angry angry angry . І залишилися мерзнути на морозі angry angry

31 Яна  
Давайте щось робити а то влада тільки по телевізору розказує яка вона хороша. Бачили Семеняку з Дзюбихою по ері? А з транспортом не справляться.

30 Raps  
да нах кому ми потрібні, як говориться проблеми негра шерифа не хвилюють.
у ПРдунів є з кого брати приклад як треба обіцяти і не виконувати biggrin це не виліковна хвороба партії блакитних покидьків biggrin а по другому їх і не назвеш за таке покращення життя, яке вони пропонують

29 aleksy  
Маршрутки ходять взагалы як попало))) Хто кудою хоче тудою і їде)))) Та й взагалі АДМІНІСТРАЦІЯ зверніть увагу на вечірні рейси по 2 грн!!!! Постанови такої НЕБУЛО і ТАРИФ по м.Яготин (1.50 грн.)

28 Raps  
не відомо по якому графіку він мотається, і не по новому і не по старому а по своєму, яий лише перевізникам вигідний biggrin

27 max  
дак по новому чи по старому катаються

26 Маруся  
транспорт? а що це таке?
"такий же гімарой"... а куди ж він рідний від нас дінеться biggrin

25 max  
ну як там з транспортом бо я в київ вчора поїхав. Їздять по новому чи такий же гімарой

24 Вован  
А по подробней

23 Gurd  
А шо я чув, новій графік знову тю-тю? Хто ж нас імеєт: влада чи перевізники?

22 Grisli  
Я вважаю що людям які складають графік треба враховувати те, що в часи пік потрібно додаткові автобуси. А то під електричку, що прибува в Яготин у 18.37 їх цілий кортеж, а в 20.20 або зовсім немає, або одна за 2грн. і люди в ній як шпроти в банці. До речі за такі перевезення треба забирати ліцензію у перевізників, а у водіїв права. Про ці випадки мабуть ДАІ не знає, так само як і місцева влада про проблеми перевезень, тому що наша "еліта" маршрутками не їздить, а шкода -- бо почули б про себе багато цікавого.

21 Маруся  
"БольшоЙ" привіт міському голові. Сьогодні знову довелося їхати на маршрутці, з написом "Комбікормовий закон" (з електрички підвищенного комфорту, що прибуває в Яготин у 20.20). Вартість проїзду 2 гривні!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! angry . Питання, що зробала міська влада (яка має в тому числі і комісію з питань транспорту) по відношенню к ПОРУШНИКУ. За таке трба не тільки забирати маршрут, а й саджати за грати. Що ж тут коїться, в нашому рідному місті?!! Коли наведеш лад, владо?!! Дочекаєтесь, мабуть, імпічменту. Для інформації - вчора під цю електричку не було взагалі маршрутки. Люди йшли пішки з вокзалу до центру. По морозу. Злодії ви. немає іншого для вас слова. Які ще питання і для ого задавати Н.Дюбі. нехай відповість на все те, що тут питають. За три місяці нічого не зроблено.

20 Вован  
Ну ждемс нового посмотрим что будет или небудет.

19 Свирид  
І найшовся цей автобус АІ3327ВІ? Хто його із власті кришує і робе нас лохами?

18 Жана  
Якшо так будн і під електрички буде не 1 не 2 а більше автобусів то пуде чьотко тількиж хай буде. Не будем ранше радіть

17 Яна  
Так ну перштй крок зробили вирішили. Тепер саме головне як воно працювати буде. Це перший тест для влади.

16 Робін Гуд  
Шановний друг Gurd! Рейс під номером 1 заїжджає на трасу Київ-Харків.

15 admin  
+1

14 Max  
100 ПУДОВ

13 Гаврило  
За місяць народ не звикне до нового розкладу. Це треба довбешить на кожному стовпі, на кожній остановці Новий графік! Новий графік! місяця три. Шоб дойшло самому тупому і твердолобому. А то хитрі перевізники потом самі й скажуть, шо графік не работає. Хай міскрада доруче депутатам, шоб донесли до людей. І обяви в магазинах нада типографскії цвітні розклеять. бо діла не буде. А це вопрос серьйозний. Яготин уже трясе от автобусних вопросів. Тим більше зараз не літо.

12 Raps  
ще б під нові маршрути на зупинках треба хоча б на листах а4 розвісити на зупинках розклад в файлах (щоб раптово не на мок) і заклеїти скотчем так як клей зараз не практичний і щоб народ хоч трохи орієнтувався, а то діла не буде, так як більшість людей в інтернеті не вісить і не факт що читають районну газету.
але все одну на мою думку від місцевих перевізників ніякого діла не буде (

11 Max  
Згіден з Маруся на обкатку треба більше місяця. Треба шоб люди привикли. Там за новим розкладом наприклад аж 4 автобуси утром під шестичасову електричкуто треба шоб до такого привиклпи а то с начала всі тупо будуть по привичкі ломиця в перший а слідо їхатимуть пусті а потом будуть кричать шо їм пасажирів нема і вони їздять в пусту.

10 Raps  
по любому треба гнати місцевих перевізників драною мітлою, а то жлоби зажрались, хто як хоче так і їздить і яку хоче ціну за проїзд таку і ставить.

9 Grisli  
Robin каже правду, бо я також їхав вчора в 20.20 на цьому "інопланетному" автобусі з номером АІ3327ВІ за 2 гривні. Невже місцева влада не знає про цих комерсантів. Якщо знає тоді напрошується, ще один висновок навіщо яготинцям така влада, яка не захищяє інтереси громадян?

8 Робін Гуд  
До чого вже дожили яготинці. Приїхав автобус під електричку(в Яготині о 22.10) - це було диво з див. Люди були здивовані, наче на вокзалі приземлилося НЛО. Почали забивати автобус, а тут ще одна новина. Цей "загадковий об`єкт" не знає, що в Яготині проїзд коштує 1,5 гривень. В "інопланетян"(державний номер автобуса АІ3327ВІ) білет коштує 2 гривні. Наші люди, мов зомбі, мовчки заплатили. Я дав 1,5 - кондуктор не дуже то сперечався - поворчала, що вона працює з чотирьох ранку(а це мене "колише"?). Ми ж самі винні, що нас мають за лохів. Шановна влада, будь-ласка, якщо ви читаєте нас, прийміть міри.

7 admin  
Дякую за коментарі.
1 Зприводу помилок, то слова типу ВОГЗАЛ чи ГОАЧАЇВЩИНА написано було у варіанті розкладу, який писався не нами, але оскільки він тимчасовий , то поки всупить в силу виправимо.
2 Raps. Автобусів вистачить. Умови такі, що кожен перевізник має резерв і коли якийсь автобус вийде з ладу, то буде інший. Інакше до конкурсу не пустять.
3 Небайдужому яготинцю. Цей розклад ще не всупив в дію. А люди з ПТФ і учора на сім годин ( електричка) не попали. Для того й намагаються робити зміни

6 Небайдужий яготинець  
Сьогодні люди не змогли виїхати з ПТФ до вокзалу. Щоб встигнути на 5-50, на електричку. Тому весь Ваш розклад - коту під хвіст. Так можете Дзюбихі і передати. А лити з порожнього в пусте - Дзюбиха і Ко - можуть дуже гарно.

5 Gurd  
Марусі - hello !

4 Gurd  
Була гарна пропозиція у варіанті розкладу від Яготин-інфо - започаткувати маршрут до траси Київ-Харків. Жаль, що не врахували. Люди б дякували.

3 Маруся  
Про "сердешний біль" - сильно biggrin
Щодо нового розкладу та маршрутів: можливо слід було більше часу на "обкатку" дати, бо звикають люди до нового трохи довше, ніж за місяць. Давайте хоча б "100 днів", як у міського голови.
Дякую засновникам сайту за оперативність та бажаю бути більш "суверенними".

2 Gurd  
Молодці хлопці-інтернетчики, молодець мер пані Наталя. Одна лише фраза:"Ще б трохи і народ нас на вила підняв і виніс, і правильно зробив би" свідчить, що людина вона совісна і відповідальна, якщо з сердечним болем реагує на міські негаразди.
Але похвальба похвальбою, а змушений звернути увагу адміна: первізники і влада можуть дозволити собі граматичні помилки, бо в одних тугі гаманці, у влади - влада, а у адміна мовна грамотність - найбільше багатство. "Вогзал", "Горачиївщина", коми, тире, дефіси - неповний перелік "очепаток". Спішіть не поспішаючи і все буде добре! Дякую за невтомність!

1 Raps  
мені от цікаво 9 маршрутів, а чи є в місцевих перевізників 9 автобусів???? і якщо зненацька якийсь автобус зламається (ніщо не вічне) і не вийде на маршрут, чи в силах буде своєчасно зреагувати і пустити заміну?

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 213




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail