Четвер, 25.04.2024



Головна » 2015 » Липень » 24 » ЩО ТО БУЛО?
15:05
ЩО ТО БУЛО?

Голова Київської облдержадміністрації Володимир Шандра тишком-нишком відвідав Яготин. Мета візиту, як і у комуністичні часи, представити нового голову району. Раніше презентували секретарів рай, чи обкомів. Керівник області привітав нового очільника району з призначенням, а також побажав йому плідної праці на благо процвітання Яготинщини та створення нормальних умов для її жителів.
«Зараз час напружений. Все ще триває війна на сході, але водночас відбувається повне реформування країни. У певній мірі, реалізація реформ  відбувається не такими швидкими темпами як хотілося б. Але сьогодні кожен з нас повинен працювати якомога результативніше та потужніше. Тому що лише спільними зусиллями ми зуміємо вийти на європейські стандарти життя та новий економічний рівень розвитку нашої країни та області», - зазначив Володимир Шандра. Спілкуючись деякими обраними членами громади району голова Київської облдержадміністрації розповів про основні завдання соціально-економічного характеру та реалізацію реформ на Київщині у сфері адміністративно-територіального устрою. Інформуючи присутніх про реформу децентралізації, голова Київської ОДА зазначив, що «проведення цієї реформи зменшить владні повноваження керівників обласних і районних держадміністрацій, оскільки ці органи влади будуть у переважній більшості виконувати контролюючі функції.
«На місці сьогоднішніх районних та обласних адміністрацій діятимуть виконкоми та ради, на які припадатиме основний тягар відповідальності. А саме – формування місцевих бюджетів і виведення громад на рівень самодостатності», - резюмував Володимир Шандра.
Окремо голова Київської ОДА зупинився на питанні роботи з демобілізованими воїнами АТО, забезпечення належного соціального захисту для військових та їх родин, проведення чергового етапу  мобілізації, проведення роз’яснювальної роботи із соціально незахищеним верствам населення щодо отримання субсидій.
«Зараз триває демобілізація воїнів, які відстоювали територіальну цілісність нашої держави на сході, захищали безпеку та мирне небо над українською землею. Ми повинні, в першу чергу, з великою вдячністю та повагою відноситися до цих людей. Щодо надання допомоги у вирішенні питань демобілізованих, мають працювати спеціальні комісії. Актуальним та відкритим залишається оформлення субсидій, для окремо визначених громадян. У цьому питанні для людей має бути максимальна доступність у заповненні документації. Адже дуже важливо, щоб визначена дотація знайшла свого адресата», - наголосив Володимир Шандра.
За попередніми розрахунками, в області претендуватимуть  на субсидії 120 тисяч родин, а на їхню соціальну допомогу буде виділено приблизно 4,5 мільярда гривень. На завершення Володимир Шандра наголосив на необхідності активізації громад як у питаннях соціально-інфраструктурного облаштування на місцях, так і в посиленні виробничої та контролюючої діяльності.

Отакий візит обласного керівника. Тобто у підсумку що ми маємо?

Приїхав керівник області, щось із кимсь погомонів, комусь, щось розказав..... І чомусь голови громадських організацій знали про приїзд (цікаво звідки) всім іншим сказати забули. Певно не хотіли, щоб ставили гострі питання. Бо запитати є про що. І ми запитаємо.
А поки....................

Поки подивимось, що з цього пшику буде. Але початок, якось недуже. Бо жодного незалежного засобу інформації на цьому заході ( ні Яготин Сіті, ні Яготин ком, ні телеканалу ТІМ, ні Яготин Інфо ) не було. Тому, що кому “розповідав” керівник області знаємо  з інших джерел.

 

Категорія: Новини Яготина та району | Переглядів: 1902 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Дмитро  
Остогидло все, навколо одна брехня та черговий "пєрєдєл" влади. Коли ми зробимо посправжньому Народний Майдан?

1 Max  
А чого ви дивуєтесь? Свої позвонили да всім прикормляним. Цікаво хто наступний голова района. Думаю цей довго не продержиться.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail