Середа, 24.04.2024



Головна » 2012 » Вересень » 28 » СЕРГІЙ МІЩЕНКО: ЗА СПИСОК НЕ ОБРАЖАЮСЯ.
19:15
СЕРГІЙ МІЩЕНКО: ЗА СПИСОК НЕ ОБРАЖАЮСЯ.
Ми вже повідомляли про візити Сергія Міщенка на Яготинщину.Сьогодні пропонуємо вам розмову з паном Сергієм. Який,крім всього, є одним з найрейтинговіших Кандидатів у депутати по нашому 98-му виборчому округу


-    Які ваші перші враження від перебігу виборчої кампанії взагалі, та на окрузі зокрема?

-    Люди залякані, люди бояться. У містах менше, а ось у селах...... Хоча не всі . Є такі села, де нікого не бояться. Також псують мою агітаційну продукцію. Бігборди, які зривають по всьому округу. Наприклад: якщо зараз їхати по трасі до Яготина, то вони заляпані сірою фарбою. В Борисполі те саме. Там ми піймали одного зловмисника, то він одразу почав телефонувати у бориспільську РДА.

-    Чому ви вирішили йти до парламенту саме по нашому  виборчому округу?

-    Тому що я народився і виріс у Борисполі, та 7 років працював у цьому окрузі. У Бориспільському районі живуть мої батьки, я закінчив Бориспільську школу, також від БЮТ був закріплений за цією територією. Правда тоді не як мажоритарник, хоча й займався округом як мажоритарник. Тому мені не треба кудись іти.

-    Як ви оцінюєте список опозиції? Зокрема те, що до нього не увійшли перевірені роками люди (О.Доній, В. Філенко, Ю.Кармазін)?

-    Там є такі особи, яких я взагалі не чув. Я всім кажу люди, які у фракції вже перевірені роками, вони перевірені підкупами, вони не зрадили, тому ”тушками” не стануть.  То навіщо  придумувати велосипед? Тепер гарантувати, що хтось не стане "тушкою” я не стану.

-    Як Юлія Тимошенко сприйняла список?

-    Негативно. В неї було інше бачення, а Турчинов його просто проігнорував. Вона мені через інших людей переказувала, що дуже здивована таким ставленням до деяких людей. І мова не йде лише про мене. Це і Андрій Шкіль,  В Яворівський, і ті кого ви назвали. Але не зважаючи на все я і далі закликаю голосувати за об’єднану опозицію, бо альтернативи немає. Тобто я не ображаюсь за список. Більше того:я вже казав, що готовий поступитися мандатом депутата за ради Юлії Тимошенко, як тільки Європейський суд прийме рішення що до неї.

-    Як ви оцінюєте інших учасників перегонів, які називають себе опозиційними, зокрема партію ”УДАР”?

-    Я дуже сподіваюсь, що вони не зрадять своїм гаслам і залишаться в опозиції. Хоча маю величезний сумнів.

-    Зараз соціологія показує, що ваш рейтинг досить високий. Зважаючи на це, чи може так статися, що інші кандидати знімуть свої кандидатури на вашу користь?

-    Якщо вони (об’єднана опозиція) не захотіли щоб я йшов від них на цьому окрузі, то чому вони будуть знімати свою кандидатуру? Хоча якщо зробити нормальне опитування, то за його результатами можна було робити зовсім по іншому. Але в нас…….Ми маємо досвід Обухова. Там ”Батьківщина” зійшлася з партією "Удар”, а в результаті перемогу отримав "регіонал” він собі потерав руки й радів. Тобто це говорить про те, що партія  ”Батьківщина”певно навмисне виставляла кандидата в "піку” "УДАРу” щоб виграв ”регіонал”. Мені здається, що це є домовленість з губернатором.

-    Чи однаково сильний адмінресурс в різних населених пунктах округу?

-    Однаковий. Є сільські голови, які нікого не бояться, а тиск йде однаковий. Голови адміністрацій, як і губернатор, дуже переживають за свої посади, бо коли буде така рознарядка, то у них голови полетять, якщо вони не проведуть…наприклад: Мостіпана.  Адже саме на нього в них орієнтація.

-    Я маю інформацію, що не все так однозначно, і зараз багато переорієнтацій на Чередніченка. Тобто йде ”розкладання яєць в різні кошики”.

-    Вони ставлять зараз лише на Мостіпана. От в кінці виборчої кампанії, коли буде видно хто перший а хто другий, вони може щось і змінять. Взагалі Чередніченко – це Поліщук та їхній авіа рух, тобто по округу йдуть два керівники цього підприємства. Один – бувший, а інший – діючий. Тобто це боротьба за підприємство.

-    Якщо будуть порушення, то як їх відстояти, адже ми всі знаємо, які в нас суди. Тобто що робити? Виходити на вулиці?

-    Я проїхав багато населених пунктів, спілкуюсь з людьми, і можу сказати, що люди не готові до революцій. Вони зневірились. Що до того, як відстояти вибори, то в нас будуть міжнародні спостерігачі, спостерігачі від політичних сил. Тому вони повинні об’єднатися в ДВК, ОВК, і протистояти фальсифікаціям – гуртом і батька легше бити.

-    А якщо у Європі та США вибори не визнають?

-    Тоді нові вибори. А це для Януковича й добре

-    Зрозуміло. Пане Сергію давайте зупинимося на тому, що саме ви пропонуєте зробити по округу та по Яготину?

-    Є загальні проблеми: паї, розпаювання земель, водопостачання, опалення, функціонування соціальної сфери  (дитячі садочки, школи). Те що зможу те і зроблю. Я юрист, тому не обіцяю мільйони та гречку, а буду займатися законодавством. Перш за все я розробив закон про механізм відкликання народного депутата. Бо зараз всі все обіцяють, але тільки вибори пройдуть, то ви їх на окрузі не знайдете. Тому громада, за підписами 10 тисяч людей, зможе відкликати обранця. Знаю, що у вас є болюче питання, що до церкви (Троїцький Собор).

-    Ще питання. Чому влада поводить себе так зухвало: рейдерські захоплення, тиск на ЗМІ та опозицію. Адже влада не вічна. Вони, що не розуміють, що після них прийдуть інші, можливо ті кого зараз переслідують, і "відіграються по повній”. І тоді вже тим хто тепер при владі  кричати про утиски буде марно.

-    Повірте мені, я був там ”на горі”Вони всі там думають, що вони будуть вічно. Логіка така: поки при владі треба урвати максимум, а тоді вже нічого не страшно, бо можна все купити.

-    Останнє питання. Чому помаранчева команда не виконала своїх обіцянок?

-    Склоки  амбіції, та самозбереження. Ющенко розумів, що йому Янукович третього туру не пробачить. Тому останній рік своєї каденції Ющенко чітко працював на Януковича. Він зрадив все, щоб Тимошенко не стала президентом.

Ми дякуємо пану Сергію за розмову,сподіваємося вона не остання. Також пропонуємо надсилати на нашу пошту mail@yahotyn.info свої питання. Наступна наша розмова з паном Ковалєвічем.
Переглядів: 1756 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail