П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2011 » Листопад » 10 » ПРО ПІДГОТОВКУ МІСЬКОЇ КОМУНАЛКИ ДО ЗИМИ
23:00
ПРО ПІДГОТОВКУ МІСЬКОЇ КОМУНАЛКИ ДО ЗИМИ
Наближається зима. А разом з нею і сезон посилення робіт комунальних підприємств  Яготина, для оптимального забезпечення життєдіяльності міста. Тож  питання підготовки міської господарки до робіт в зимовий період було одним із основних на останньому засіданні виконавчого комітету у міській адміністрації. Після обговорення даного питання,яке представляв Овчаренко С.О, виконавчий комітет Яготинської міської ради  прийняв наступне рішення.
Вважати задовільною роботу КП «Яготинська житлово-експлуатаційна контора”, керівник– Гончаренко Володимир Вікторович, по підготовці до роботи в осінньо-зимовий період 2011-2012 рр.
Керівникам комунальних підприємств:
Забезпечити готовність водопровідних, каналізаційних мереж, житлових будинків та виробничих приміщень, електричних мереж зовнішнього освітлення вулиць до роботи в зимовий період.
 Вжити необхідних заходів щодо погашення заборгованості за спожитий  газ,   електроенергію,   послуги  водопостачання,   теплопостачання  та
водовідведення і забезпечити оплату поточного їхнього споживання в повному обсязі.
  Керівнику Яготинської ЖЕК Гончаренку В.В. забезпечити виконання графіків ремонту покрівель у 2011 році згідно Програми реформування житлово-комунального господарства міста Яготина на 2011-2016 роки.
  Заготовити необхідний інвентар та інструменти, достатню кількість паливно-мастильних, сипучих та інших протиожеледних матеріалів для роботи взимку.
  Вжити заходів щодо ліквідації стихійних сміттєзвалищ та підтримання належного санітарного стану міських територій.
   У разі необхідності, забезпечити доступ спеціалізованих організацій міста до інженерних мереж, розміщених на території об'єктів комунальної власності та підприємств, для ліквідації аварійних ситуацій на цих мережах та їх технічного обслуговування.
  Звернутися до населення міста з проханням в ході підготовки до зимового періоду прочистити водовідвідні канави з метою запобігання підтоплення дворів, вулиць, городів дощовими та талими водами.
  Керівнику Яготинського РП ПАТ «АЕС Київобленерго» Гусениці С.В. рекомендувати забезпечити розчистку зелених насаджень в охоронних зонах повітряних електричних ліній та у місцях розміщення трансформаторних підстанцій.
  На випадок снігових заметів розчищення вулиць міста здійснювати силами комунальних підприємств та залучати організації міста, згідно з розподілом території міста між підприємствами щодо розчищення її від снігу.
  Привести колодязі на інженерних мережах, що знаходяться на проїжджій частині вулиць та доріг міста, у належний стан згідно з Державними будівельними нормами. Оплату робіт здійснювати балансоутримувачам цих об'єктів.
 Керівникам підприємств, організацій усіх форм власності, суб'єктам підприємницької діяльності терміново забезпечити своєчасний ремонт обладнання електроустановок, устаткування теплових установок та мереж у необхідних обсягах.
  Щомісяця заслуховувати керівників підприємств і організацій міста про виконання рішень виконкому та роботу комунального господарства, об'єктів соціальної сфери, будівельного комплексу та громадського транспорту міста в зимовий період.
  Рекомендувати керівникам підприємств, установ і організацій, суб'єктам підприємницької діяльності міста заготовити необхідний інвентар, інструменти, сипучі та інші протиожеледні матеріали для роботи взимку.
  Завідуючим дитячих садків міста забезпечити підготовку до роботи в осінньо-зимовий період 2011-2012 років дошкільних навчальних закладів, при необхідності провести планові повірки та ремонт засобів обліку споживання
тепла, води та електроенергії, заготовити необхідний інвентар, інструменти, сипучі та інші матеріали для роботи взимку.
Більш детальну увагу міськвиконком приділив організації робіт по розчищенню території міста від снігу. Адже ми знаємо які зими в нас бувають
Тож з метою забезпечення своєчасного прибирання снігу та належного утримання площ, вулиць, доріг, провулків, прибудинкових територій, місць масового відпочинку населення, а також ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій, пов’язаних з сильними сніговими заметами  члени виконавчого комітету прийняли рішення:
  Рекомендувати керівникам підприємств та організацій міста проводити розчистку вулиць та провулків міста від снігу згідно з додатком 1.
  Керівникам підприємств та організацій міста забезпечити оперативне виконання робіт з очистки вулиць та провулків від снігу.
  Начальнику відділу обслуговування житлового фонду, торгівлі та комунального господарства апарату міської ради Михайлову Ю.В. постійно організовувати та проводити комісійне обстеження готовності техніки комунального підприємства міста, що залучається, до розчищення території міста від снігу.
  Оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайної ситуації покласти на відділ обслуговування житлового фонду, торгівлі та комунального господарства апарату Яготинської міської ради.
Категорія: Новини Яготина та району | Переглядів: 1783 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 215




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail