Четвер, 18.04.2024



Головна » 2014 » Листопад » 3 » ПРО ДЕПУТАТІВ та ЛЄНІНА. МАРАЗМИ Й НЕ ЛИШЕ.
14:23
ПРО ДЕПУТАТІВ та ЛЄНІНА. МАРАЗМИ Й НЕ ЛИШЕ.

31 –го жовтня мало відбутися сесійне засідання депутатів районної ради. Але, оскільки  необхідного кворуму так і не було, то засідання не відбулося. Адже для повноцінного прийняття рішень потрібно мінімум 38 обранців. Тим часом виникає чимало питань. Зокрема: хто буде приймати рішення? Є ціла купа поточних питань (фінансування в ледве тліючій бюджетній сфері) , також досі стоїть проблема сміттєзвалища. На цьому засіданні якраз і мали надати інформацію зі згаданого питання. Також цікавить навіщо нам отих 70 з гаком депутатів, коли їх в такій кількості зроду не збиралось? Ну добре, хай не всі завжди можуть, але половина реально могла й прийти! Бо є такі, які за всю каденцію лише декілька раз з’являлись. Тож, повторюсь, навіщо нам стільки таких депутатів? Там більше 50, чи й навіть 40 не потрібно. Але це вже питання до реформи місцевого самоврядування, про яку говорять всі , а не робить ніхто. Отак і живемо. Кричать, що треба щось змінювати, хлопці гинуть за нове життя, а нічого не міняється. От для прикладу візьмемо історію, яка не так давно відбулася з одним дописувачем дружнього нам форуму. Як ви вже знаєте за декілька днів до виборів у селі Сотниківка , біля  школи, знесли  голову постаменту Леніна. Ну все прямо як у серіалі “Горець”. Тож, щоб зафіксувати як “поживають” залишки постаменту, в село власне й навідався згаданий мною форумчанин. Людина сфотографувала останки пам’ятника й вже збиралась йти собі, щоб викласти фото для історії, аж тут ,раптом,до фотографа підійшов міліціонер. Представившись дільничним села, він приголомшив забороною фотографувати. Більше того, людина, що знімала фото мала підійти до нього (дільничного) представитися, а також сказати йому мету фотографування і спитати дозволу. В фотографа ,як він пише, навіть мову відібрало. А щоб мало не було то до “стража порядку” підтяглася “важка артилерія” – сільський голова, який повідомив, що фотографування є протиправною дією . Крім того міліціонер ще й сказав "Якщо я побачу сьогодні фото в інтернеті - я тебе знайду". Звичайно люди в нас не лякливі, тож фото таки з’явилося в інтернеті.
От і виходить, що на низах майже нічого й не міняється . А як же про право поширювати інформацію? Чи знову бігати за дозволами та кланятись? І тут вже підходимо до згаданих випадків з місцевим осередком партії “Свобода”, тобто до наслідків….  Але про це іншим разом. Тож далі буде.

Н. Дилова.

Стилістику автора збережено

 

Переглядів: 2171 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 15
15 дід Степан  
to СуперПарень:
І для кого ж такого депутати, які зірвали засідання районної ради "молодці". Для заклятих регіоналів, " попєрєдніків", тих хто спить і бачить повернення себе любимого у владне крісло. Правда через закон про люстрацію, в держадміністрацію вже не повернутись, то треба будь-яким чином пробратись в крісло голови рай ради. І для цього всі засоби хороші. А депутати, які не зявились, це кишенькові маріонетки, люди без совісті і гідності. Як казав Козьма Прутков " люди як сосиски, чим їх начинять, з тим вони і ходять". Вони самі себе начинили гів-ом, з тим їм і ходити. Їх треба просто запамятати і робити висновки...

14 Admin  
Шановні відвідувачі, нагадую про недопустимість образ у своїх коментарях , кого б вони не стосувались. Також просимо не закликати до вчинення тих, чи інших дій

13 Небайдужий яготинець  
to СуперПарень:
епоха 90-х канула в літа. Гопоті і голову можуть зрубати, як Леніну...

12 Супер парень  
Депутати молодці показали цим з "нової влади" що вони ніхто і ніщо так тримати депутати. А Лисенка і прихвостня Сасу пора люструвати на смітник на ДРСУ хай гуляють звалищем слабаки. Форостяний молодець ще недавно бігав знімав Лисенка а тепер цілує нового в.о. голови РДА в Ж..У, Олежка ти супер молодець. Хто не знає то цей Лисенко голова районної ради поки не став головою ради не був не на одній сесії районної ради от і має ту саму відплату від депутатів. Шановні депутати ігноруйте наступні сесії, прийдете коли Лисенка буть гнать в шию. А за леніна су..и всі відповісте.

11 Небайдужий яготинець  
Для об'єктивності (з Яготинських вістей) були присутні: Форостяний, Гончаренко, Третяк, Бакум... загалом 35 осіб.
Відсутні: Семеняка, Шулла-молодший, Яценко, Кошельник, Олійник, Малюга, Угнявий, Хобта, Лісовий ... загалом 40 осіб.
Семеняка і Ко піді..рали Давиденка на першому ж засіданні. Ось справжні "патріотичні" особи Яготина...

10 Мах  
Ну з Лисенка то толку ніякого но якшо знімать то законо а не по беспределу. А по поводу депутатів то аж гидко як починають про когось писать чи поздравлять скільки епітідов тут тобі і шанована людина і дупутат багатьох скликань. А на самом ділі ніхто й ніщо. А потом мені ще й втірають як жить чмирі.

9 Небайдужий яготинець  
to Kot:
Це Семеняка і Ко - навіть достоменно не знаючи, можу навести прізвища:
Семеняка, Гончаренко, Форостяний, Яценко, Третяк, Шевченко, Бакум та інші котрі хотіли зняти Лисенка. Це навіть логічно зрозуміло...

8 S O A P  
Наче і дрібниця з леніном, а неприємно що всякі чиновники відчувають себе так наче Бога за бороду взяли. А депутати то взагалі не коментую, бо то ті що покращували життя ще вчора. Тільки люстрація і більш не обирать, бо звикли, що вчитилі чи ще хтось то достойні, а як копнути, то що влада скаже те й роблять, сьогодні регіони завтра за порошенка .

7 Kot  
Да интересно было б узнать, какие депутаты и от каких партий не ходят на голосования.

6 YLIY  
Я так думаю, що не було б зайвим в районній газеті написати фамілії депутатів,
які не зявились на сесію районної ради. Я думаю що це, чергові підкилимові ігри колишніх можновладців, яким так хочеться повернутись назад у владне крісло. На минулій сесії не вдалось зняти Лисенка, то тепер зроблять так що він не в змозі провести сесію і його потрібно переобрати. Не все так просто в нашому "королівтві"

5 Володимир  
Дільничому - народну люстрацію! Мусорним баком! Я думаю це буде природньо, адже діяльність нашої міліції й призвела до того, що в народі її й називають тим для чого створили мусорні баки.

4 Небайдужий яготинець  
to Victor: пора давно. Але Яготин пасивний сам по собі...

Якби таких активістів, що здійснили повалення Ленінів в Яготині (цукрозавод, Сотниківка) да побільше - то був би мусорний люстратор (перша в черзі - Дзюба, Семеняка та всі інші прихвостні)...

Слава Україні!

3 Viktor  
За що боролись, на те й напоролись angry А чи не пора в Яготині задіяти "Люстратор" ? Чи цей закон лише для газет та телебачення?

2 Небайдужий яготинець  
Сотниківці-атошники воюють, в госпіталі лежить Краснянський (можу помилитись)... А в рідному селі - своя пята колонна. Потрібно починати з рідної вулиці, кварталу, села, міста...

А що їх боятися?? нехай вони (сільський голова і дільничий) - бояться...

1 Max  
У Мусорник такого голову и его подручного biggrin

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail