П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2011 » Березень » 25 » ПРЕДСТАВЛЕННЯ ГОЛОВИ ЯГОТИНСЬКОЇ Р Д А
19:00
ПРЕДСТАВЛЕННЯ ГОЛОВИ ЯГОТИНСЬКОЇ Р Д А
25 березня в заповненому залі Яготинської РДА відбулося офіційне представлення нового/старого голови Яготинської РДА Семеняки Володимира Павловича.
Представити нового голову до Яготина особисто прибув  голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк.  Саме дійство нагадувало старі радянські часи.
В президії сиділи голова м.Яготин Дзюба Наталя Миколаївна, колишній голова Яготинської РДА Шкирта  Іван Іванович, голова Київської обласної адміністрації Присяжнюк Анатолій Йосипович,та новоспечений голова РДА. Спочатку слово взяв обласний губернатор. Пан Присяжнюк  висловив  слова подяки за плідну працю колишньому голові райдержадміністрації  пану Шкирті  за те, що він зробив для Яготинського району і вручив йому квіти. Правда шановний губернатор  не згадав якогось конкретного досягнення колишнього керівника району. Тому що слова подяки були в загальних та типових в такому випадку фразах: «домігся певних результатів», «вніс певний вклад» і таке інше. Анатолій Присяжнюк, як представник сьогоднішньої влади, як і всі хто тепер при цій самій владі,”пройшовся по своїх попередниках”. І ще раз, як і на останній зустрічі з пресою, розповів про те, що теперішній владі вдалося підняти економіку в області. Хоч і було і є важко  робити таку роботу. Присяжнюк пообіцяв поступитися своїм місцем, якщо хтось за місяць підніме економіку краще за його команду. Також керівник області наголошував на тому, що єдиний шанс вийти з тупікової ситуації — залучення інвестицій, адже  Київська область зайняла в минулому році перше місце з залучення інвестицій. От тільки пан губернатор не уточнив, що всі інвестори осіли (і продовжують діяти) в суміжних зі столицею районах (крім Іванківського). Хоча й пообіцяв, що інвесторів будуть направляти і у віддалені райони області. Далі Присяжнюк відмітив президента ВАТ "Яготинський маслозавод” О.О.Сіренко за меценатство, та розповів, що  в губернатора нормальна команда і він налаштований на співпрацю з регіональними керівниками. Зупинився Анатолій Йосипович і на так званій адміністративній реформі. Наголосивши, що лікарів, вчителів будуть не звільняти, а будуть оптимізувати.
Потім Регіональний керівник представив пана Семеняку. Не зупиняючись на його біографії, бо всі й так його добре знають.  Присяжнюк вручив пану Семеняці квіти. Декілька разів Присяжнюк згадав, що Семеняка вийшов з Комсомолу, і це він вважає за досвід. Хоча, як на автора статті, це якраз і не є добре. В районі є сильний потенціал, але для його реалізації потрібен ефективний менеджмент і ефективна організація нових людей, а не людей з комуністичним минулим. Подивимось на Грузію. Там нема жодного керівника районної адміністрації якому більше  ніж 35 років.
Далі слово взяла міський голова Яготина. Дзюба Н М сказала, що вона дякую Присяжнюку за  правильний вибір. Також пані мер подякувала й колишньому керівнику району Шкирті І І за те, що стала заступником Голови РДА і саме за його каденції набиралася досвіду .
На закінчення  слово взяв новий голова району.  Пан  Семеняка подякував Присяжнюку та Януковичу за те, що йому надали велику честь. Він знає, що робити в районі. Все зробить, щоб долучитися до виконання програми президента і нинішньої влади ( про що ми й писали у попередньому матеріалі). Володимир Павлович хоче зробити наш район процвітаючим. Бо мета у всіх одна – розбудова Яготинщини. А проблем дуже багато. Також Семеняка В. П.висловив впевненість, що разом прикладемо усі зусилля, щоб покращити життя . Що певно стало продовженням проекту регіоналів про покращення життя. Чи вийде? Сумніваюсь.
Категорія: Статті та аналітика | Переглядів: 2797 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 213




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail