П`ятниця, 29.03.2024



Головна » 2018 » Квітень » 12 » ПІД ПРИЦІЛОМ. ПРО СЬОГОДЕННЯ З ГУМОРОМ ТА САРКАЗМОМ
15:27
ПІД ПРИЦІЛОМ. ПРО СЬОГОДЕННЯ З ГУМОРОМ ТА САРКАЗМОМ

Таки, що не кажіть, а сидіти з дітками то таки не легка справа: бува забуваєш як тебе й звати не те що щось там писати……Ну але Богу дякувати діти ростуть, а в мене росте бажання знову щось написати……..
І сьогодні почнемо з наших  рідних яготинських загумінок.
В Яготин, як і скрізь прийшла весна, а разом з нею і просто маніакальне бажання палити різні відходи. І вже кожного вечора крім весняних запахів місто окутує цілий спектр різних запахів від яких не те що з дітками вийти погуляти, а чкурнути хочеться кудись далеко-далеко…..Хоча знаючи наш народ кругом буде те саме. Ну хіба в яку небудь цивілізовану країну , де за такий сморід люди платили б штрафи  які, у деяких країнах, дорівнюють половини вартості житла. А в нас…… і ніхто дуже тим не переймається (маю на увазі на ділі). Прийшов би якийсь мен та вліпив би штраф а то й просто по писку, то може й кому дійшло б. Ну не я ж дівчина без рожі та кожі зі своїми 47 кг буду в писок ліпити!!
Ну але дива бувають не тільки у простих людей, але й у політиків, чи політиканів. Он  Юля вирішила воскресити свою тисячу та й роздати всім  пенсіонерам .Така команда вищих батьківщинських партійців доведена на місця з тим щоб ініціювати  різні звернення до обласного керівництва. Нє ну ви виділи? Замість того, щоб спрямувати кошти на дороги чи інвестиції, а це й нові робочі місця, податки а , як наслідок, і більші пенсії, то в них принцип все заберемо і роздамо, прожремо і…..знову геп на дупу.
Правда яготинським депутатам вистачило розуму проголосувати без популізму. Уявляю як обласні партійці вже тичуть пальцями та кричать: мовляв дивіться вони людям грошей роздати не хочуть.
А от в інших двох питаннях наші обранці, на мою думку поступили не  зовсім логічно. У першому випадку вчергове відхилили питання про те щоб вивішувати поряд і з державним прапором і прапор історичної символіки для вшанування пам’яті учасників боротьби за незалежність .
Ну не можу зрозуміти: як кричати слава Україні, то герої всі, а так…..таке враження що майже одна компартія, а не різність політичних сил. Не зрозуміло й надання  дозволу московській церкві. Ну не дали б хай попи йшли до суду, глянула би я на того,  чи тую, суддю яка в час війни задовольнила забаганки московських посіпак. Хоча  і судді в нас різні є……
Тепер про інше. Про справи районні.
Вже всі знають, що в Яготині новий керівник району – В. Шмигановський. Сам пан губернатор приїхав щоб його представити . Ну бо Порошенко призначив Василя Шмигановського головою Яготинської районної державної адміністрації Київської області з 11 квітня .
Ну й наче все нормально. Це повноваження Порошенка. А ось формулювання досить цікаве: зі строком випробування один місяць та оплатою праці відповідно до законодавства. У 2010-2011 роках. Ну юристка з мене ніяка, але як журналіст (хай і не сама краща в світі) я переглянула багато документів про призначення різних голів РДА і подібне формулювання зустрічаю вперше. Що це? В юр управлінні адміністрації глави держави не допрацювали? Чи пробний камін: типу як народ прийме? Що до останнього (народу)то ті хто прийшли  на призначення  (всі ледве в залі вмістилися) певно мають одну позицію, а от інші……Гуляючи вчора зі своїми малими я краєм вуха таке від людей чула, що мої вуха ледве витримали……..А на Яготин інфо, якби все написати, то писати більше не дадуть.  Але Господь певно любить пана Василя, то не дав йому всього того почути. Ну то таке, подивимось що з того буде, бо судять по ділах.
Бо хай хто що каже, але пан Шмигановський особистість точно не пересічна . Кажуть був помічником-консультантом екс-нардепа-"регіонала" Василя Грицака, лобіста концерну "ЄДАПС".
Також з 1981 по 2010 рік Шмигановський проходив службу в органах МВС. І кажуть був грозою бандитів. Ну циган то вже точно трохи таки ганяв.
Також він працював в Яготинському районі у пенсійному фонді і був поборником за внутрішній порядок та дрес-код. Вповідують, що він прискіпливо ставився до того в чому ходять на роботу його підлеглі. Деякі дівчата (які там працювали) й досі згадують пана Василя “найтеплішими словами”…..

                                                                                                     Н.Дилова.

P.S Матеріал є суб'єктивною думкою автора.Яготин інфо може не погоджуватись з думкою та висновками автора статті.

 

Категорія: Статті та аналітика | Переглядів: 2550 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 206




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1282]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail