П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2015 » Лютий » 11 » ПІД ПРИЦІЛОМ.МАРАЗМИ Й НЕ ЛИШЕ
17:25
ПІД ПРИЦІЛОМ.МАРАЗМИ Й НЕ ЛИШЕ

Почнемо з наших яготинських загумінок. Я майже ніколи не ходила на сесії районної ради. Аж ось редактором сайту була делегована на останні кілька засідань цього, з дозволу сказати органу……….. Ну що вам сказати любі мої…….. Цирк відпочиває!
Просто диву даєшся, як обговорюють питання та приймають рішення більшість нардепів. От взяти  хочаб так звану програму соціально-економічного розвитку району. Мало того, що крім депутатів та небагатьох членів громади її ніхто в очі не бачив , так ще й обговорення перетворюється нінащо . Одні кричать, що прийняти треба однозначно. Інші пропонують щось там доопрацювати, бо це документ без якого ніяк………. просто ґвалт . А як так по правді, то та програма розвитку ніщо інше як просто купа сторінок нікому не потрібного тексту, який ніхто й не думав ніколи виконувати. Він просто переписується з року в рік. Бо якщо взяти щось подібне написане рік, два, п’ять тому, то побачимо майже те саме тільки з невеликими змінами та іншими цифрами. Всі ці програми це відголосок комуністичних планів, які штампують за інерцією. А це все говорить, що без реформ в країні, у тому числі й у місцевому самоврядуванні, та без залучення громади, яка сама по собі є інертною, діла не буде. І ми всі будемо в тому місці на якому сидимо.
І тут знову виникають роздуми про доцільність районних рад та районних адміністрацій, які мають штат працівників, а віддачі від них……. Іноді одна людина може зробити більше ніж цілі поверхи наших РДА. Далеко ходити не будемо. Візьмемо зв’язки з громадою чи з нами журналістами. З деяких питань відповіді можна чекати дуже довго, чи взагалі не дочекатись (беремо до уваги не лише Яготин).
Скажіть на фіга там утримувати скільки працівників? Причому якщо зробити зауваження, то можна довго слухати які там всі зайняті і що всі так переробляються, що ледь не помирають від роботи:терпнуть рученьки й ніженьки. Боже чи довго тягти. Такі то в нас чиновники.
Тепер перейдемо до маразмів всеукраїнських. А тут знову все пов’язано з ними….з чиновниками. Про одну з них – голову НБУ все цензурно й не скажеш.Мадам Гонтарєва продовжують нас грабувати і знищувати українську національну валюту гривню. Як довго  ми будемо все це терпіти? Це ж не просто девальвація гривні, це знищення ринкової економіки України, це знищення всього того надбання, яке було у нас сформоване за ці важкі 24 роки незалежності України. Ми є свідками, коли банда трупоїдів, які захопили владу на зміну мародерам Януковича-Азарова, поставили собі за мету знищити український народ, українську націю, українську державу.І це ще не кінець. Далі буде ще гірше. Невже ви думаєте, що зможете вижити, якщо курс гривні буде 30, 40, 50, 100 гривень за долар? Всі ж поздихають, не треба буде ніякого вторгнення Путіна. Гонтарєва - ще страшніша зброя Путіна, ніж вся Лугандонія на чолі із збоченцями разом взята.
Чому мовчить духовенство? Київський патріархат, Автокефальна церква, Греко-католицька церква. Де наша славна інтелігенція, вона ще є? Де наукове співтовариство? Всім же не буде що їсти, за ці фантики нічого не зможете купити. Гонтарєва творить геноцид українського народу. Поки не пізно, ще можна врятувати нашу національну валютно-грошову і банківську систему. Але часу залишилось обмаль.
Все, що потрібно зробити - стерилізувати Гонтарєву. Десятки тисяч наших патріотів воюють на фронті проти російського агресора, московського режиму Путіна. А всередині країни на чолі Національного банку стоїть зрадник, який здійснює лихварсько-пройдиствістьку монетарну політику. Треба негайно її усунути.Ми бачимо, що народні депутати у Верховній Раді не здатні це зробити. Вони не розуміються на цьому. Вони нагадують маленьких дітей, які граються значками народних депутатів. Але у нас же не пісочниця в садочку, а парламент, головний законодавчий орган країни. Якщо там є здорові сили, будь ласка, негайно треба викинути Гонтарєву з Національного банку.Місце Гонтарєвої — у буцегарні. Якщо Порошенко не відправляє у відставку Гонтарєву, значить, у відставку треба відправляти Порошенка.Юлія Тимошенко, де закон про імпічмент? Скільки можна змінювати зачіски і костюми у Верховній Раді? Коли ви почнете працювати? Розженіть навколо себе групу безпорадних людей, які вам лижуть руки і ні нащо не здатні. Де “вільний радикал” Ляшко? Де Садовий зі своїми дівчатами? Де мажоритарники? Ідіть в Національний банк в кабінет до Гонтарєвої, заблокуйте її там, відведіть у нижні поверхи Нацбанку і нехай там трохи поголодує, їй це тільки на користь піде. Нехай розповість, куди поділися гроші, чиї накази вона виконує. Треба чітко розуміти, або буде гривня і не буде Гонтарєвої, а бо буде Гонтарєва і не буде нашої національної валюти гривні.
Про інший маразм. Закон "Про військово-цивільні адміністрації", прийнятий Верховною Радою 3 лютого 2015 року є досить суперечливим, бо  містить ряд недопрацьованих елементів. Можна говорити про те, що в цілому він суперечить Конституції України. Тому що немає визначення на законодавчому рівні, на рівні законів, що таке антитерористична операція і що таке зона антитерористичної операції.Межі зони АТО на сьогодні встановлені рішенням Кабінету Міністрів, а не законом, прийнятим Верховною Радою. Так всю Україну можна проголосити зоною АТО розпорядженням Кабінету Міністрів і ввести військово-цивільні адміністрації. Це означає, що з'являється можливість встановити військову диктатуру, військову хунту. Також в законі сказано: “Військово-цивільні адміністрації здійснюють свої повноваження до припинення їх діяльності у день відкриття першої сесії новообраної відповідної ради, а у разі створення обласних, районних військово-цивільних адміністрацій для здійснення керівництва у сфері забезпечення громадського порядку і безпеки – до завершення антитерористичної операції”. А коли завершиться антитерористична операція? Якимось законом передбачені терміни завершення АТО? От вам і маразм.
Тепер про мобілізацію. Путін посилює збройну агресію проти України. Зрозуміло, що наша країна повинна дати гідну відсіч окупантам. Але при цьому мобілізація в тому вигляді, в якому вона зараз проводиться, навряд чи є кращим виходом. Потрібно набирати в армію людей, які здатні воювати, у яких є до цього талант, які є природженим воїнами. Але ні в якому разі не можна гребти всіх під одну гребінку.
Стадо не може перемогти у війні. У війнах перемагають добре підготовлені армійські підрозділи, оснащені усім необхідним, мобільні. Час воєн великих армій закінчився, настає час високомобільних, добре підготовлених професійних та ідейно вмотивованих військових підрозділів. Для цього потрібно набирати людей, які хочуть і вміють воювати.
Цим людям треба створити умови, захистити їх фінансово, економічно, соціально, захистити їхні родини. А тупо набирати всіх підряд - це комуністичний підхід. З такою зброєю як Град, Смерч, Ураган, Буратіно можуть ефективно воювати невеликі мобільні військові підрозділи, що знищують установки разом з їх розрахунками. А влаштовувати побоїща у відкритій місцевості - неприпустимо.
Треба весь час пам'ятати, що гинуть наші люди. Кожному було Богом дано життя. Вмираючи на війні, така людина не виконує свого життєвого завдання. Тому ми всі несемо відповідальність за їх смерть. Треба до кожної людини і її долі ставитися дуже поважно.
З іншого боку. Не треба мобілізації для того, щоб заарештувати Медведчука, Кучму, Пінчука, Ахметова, Єфремова, Королевську. І не треба мобілізації, щоб знайти Царьова і привести його в Україну, аби захопити Моторолу, Гіві, російських генералів. Для таких операцій потрібні підготовлені, навчені, натреновані високопрофесійні групи. А прикривати свою жадібність і бездарність мобілізацією, знімати з автобусів і поїздів молодь і відправляти їх у військкомати - неприпустимо.
Коли гинуть сотні наших людей на фронті, це завдає удару всій Україні. Це зруйновані долі, ще не створені сім'ї, знищені пологи, через що не з'явилися нові люди, це удар по українській нації. Ми не китайці і не індуси, нас залишилося всього 45 мільйонів.
Тепер про наболіле . Президент уже давно мав би звільнити з посади начальника Генштабу Муженка. Якщо ми візьмемо якогось дилетанта і призначимо його на посаду міністра оборони, він що від цього розумнішим стане. Якщо Муженко не компетентний, якщо на його руках кров людей... 242 дні оборонявся аеропорт. Він приїхав і за два дні здав аеропорт. Цю людину треба вигнати? Чому до цього президент цього не зробив?
Ну і завершу знову чиновниками. Точніше пані Яресько. Вона, схоже, робить все для того, щоб Україна повторила шлях Греції — набрала кредитів у МВФ та інших структур і прискорила свій шлях до економічного колапсу. В Греції, як відомо, внаслідок кризи парламентські вибори виграла ліва партія Сіріза. А в Україні все може закінчитись приходом якогось промосковського режиму, як би він себе не позиціонував.

 

 

 

 

 

 

Н.Дилова

 

Категорія: Статті та аналітика | Переглядів: 1892 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 13
13 KOT  
Ну в статье описаны больше грехи народной власти которая сидит в Киеве.
Как говорится за что боролись на то и напоролись встречаем повышения цен на газ и электричество в куче с долларом по 30.

12 Ден  
я имел ввиду местную власть

11 Kot  
То есть вы не голосовали за Порошенка ?
Или вы хотите сказать что он не видит курс нац валюты к доллару ?

10 Ден  
to Kot - "мы с вами выбрали" - это железная отмазка властьимущих... Все прекрасно знают как выбирались "народные избранники". Не надо ля-ля.

9 Kot  
Н у насчет бота я могу и вам камень в огород закинуть, покажите слово где я вам выбелил администрацию ? я просто указал что её голову назначает президент которого мы с вами выбрали.
Просто от того что вы написали статью в стиле все пропало, жить то лучше ни стало, или до выхода стати кто то не знал что доллар по 25 ?
И опять же повторюсь Гонтарева человек Порошенко которого мы привели к власти и он знает о курсе доллара по 25 и тут вопрос к президенту больше какого крена в стране творится такой беспредел на фин.рынку.
Если есть предложения по ее смешению (сбор подписей или что то такого) предлагайте, меня тоже не особо радует доллар за 25.

8 Aня  
А что плохого написано? То что гривна по 25? Или спасибо нац банку сказать? Кому нравиться то целуйте его главу и пойте песенки

7 Вася  
написано все вірно. Повна правда про райдержадміністрацію.
Боти місцевої влади формують "правильну " точку зору (кот та Другие)

6 Kot  
Я может читать не умею но вроде все что описано в данной статье вообще никак не зависит от Яготинской власти, администрациями управляет президент а на все остальное мы с вами выбрали депутатов которые должны решать проблемы и голосовать за сокращения разных подвласных им аппаратов, или подправите меня если я где то не прав.

Вопрос к автору стати А как Украина будет отдавать долг России и реструктуризовать старые долги которых около 73 милиардов если не возьмет очередную кабалу в виде кредита ?

А насчет орестов корупции и тд в стране, ну так а вы думали что избравши Порошенка все исчезнет ? я тоже как и вы надеюсь на это но в перспективе 5-10 лет.

Если вы журналисты то пожалуйста пишите аналитические стати которые можно прочитать и что то почерпнуть для себя, а данная статья это извините меня но вброс гомна на вентилятор.

5 Мах  
Автору риспект и уважуха. Все верно бардак что в стране что в Яготине. Правда бардак и при дауну Януковичу тоже имел место. Но Янукович уехал а клоунада особенно на месном уровне осталась.

4 S O A P  
Попередні коментарі мабуть від тих хто кайфує від діяльності місцевої влади і це дійсно маразм

3 yahotynka  
Мені здається цю маячню потрібно не в розділ "Статті та аналітика" , а до розділу "Нісенітниці і безглуздя" віднести. Все до того професійно розглянуто, що дійсно - маразм і не лише.

2 Kot  
Господи как ужасно написано. Вы точно журналист ? Гонтареву оправдывать нет смысла хотя делает она это только с молчаливого согласия президента так что здесь вопросов много. А вот не возьми Яресько кредит у МВФ чем будем отдавать 3лярда России ? та и без России в долгах как в шелках которые нужно реструктуризировать, так что экономика не совсем ваше, уж извините если обидел.

1 Дмитро  
Судячи з Ваших слів, "Гонтарєва і К" і є тож виходить головна загроза не Путін чи загалом Россія, а ті, за кого ми боролись, ті кого ми вибрали, ті за кого наші хлопці проливають кров ? Як же так?

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 213




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail