Четвер, 18.04.2024



Головна » 2012 » Серпень » 12 » ПІД ПРИЦІЛОМ. МАРАЗМИ І НЕ ЛИШЕ+ВІДЕО
16:29
ПІД ПРИЦІЛОМ. МАРАЗМИ І НЕ ЛИШЕ+ВІДЕО
Ви вже чули? Працівники Яготинського маслозаводу, певно натхненні приїздом пана Мостіпана, написали колективне звернення до своїх земляків, тобто до нас з вами, з проханням підтримати на виборах до Верховної Ради України О О Мостіпана. Де-хто скаже - ну й що! Люди мають право на власну думку, та і сам Мостіпан коштами допомагає в окрузі. Згодна. Але не можна такі звернення писати від імені всіх працівників, бо це дуже по совєцкому. Ну скажіть хіба майже з 1000 працюючих на підприємстві всі мають одну думку?! Там же люди, а не зомбі? Коли так діло піде, то ми точно повернемось в старі часи, коли кожна доярка, кожен тракторист з комбайнером будуть за суцільний "одобряємс"! Люди! Нагадую: зараз 2012 а не , наприклад,1977.
Тепер до інших натхненних. На днях читала інформацію про відвідини хором "Солдатська Пам'ять" Почаївської лаври. Шановні (без іронії, люди дійсно поважні й достойні) учасники екскурсії так збагатилися усвідомленням у важливість духовного очищення, що обіцяють передати свої світлі почуття сім'ям, дітям, внукам, та знайомим. А ось цього нам не треба. Тобто своїм рідним хай як хочуть, а от нам не треба. Бо що то за святиня я вам зараз розкажу. Їздила і я (наївна та дурна) в ту "святиню". Спочатку мене запитали в яку я церкву ходжу. А я візьми та й ляпни (ну бо кажу ж наївна) що в українську. Тоді в мене почали уточнювати якою мовою молюся!! Мене одразу заціпило...Яка різниця! Бог один. Ледве пропустили. Далі. Хотіла замовити молитву за покійних, то щоб молилися на протязі тижня треба викласти 400 грн. Уявляєте?! Служба російською. На запитання українською "шиплять" - тіха дочка не вєлено. І самі нє протів, но нельзя. Ну не маразм? Ми на своїй землі і нам забороняють молитися рідною мовою.І що я не маю права поставити свічку за упокій рідних мені людей тільки тому, що принципово не говорю російською?! О це святиня! А при виході я зустріла бабульок-попрошайок, їх там знаєте скільки? Так от (знову наївна була) дала по 10 грн . І почула таке: - Чєво так мало сука жадная, зажраная". І це лише маленькі "штрихи" до моєї поїздки (2010 рік). Тому й кажу, що не треба нам такого "наповнення". В нас і так є кому наповнювати (один мовний закон чого вартий). Тож шановні мої учасники хору! Робіть краще те що у вас дійсно виходить - співайте.
Про місцеві "події" на сьогодні все. Перейду до загальноукраїнських подій. Хоча що тут говорити......Вибори, вибори, вибори....і цим усе сказано. Адміністративний ресурс працює. І ніхто навіть не ховається. Як приклад один з чиновників, а саме голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв, який перебував з робочою поїздкою у Глибоцькому та Сторожинецькому районах.Разом з ним перебували 2 кандидати від Партії регіонів: Геннадій Федоряк та Михайло Бауер. Михайло Папієв ( це той ”достойник”, який провернув махінації з окулярами для ветеранів, і який із-за тупості Ющенка не сів до буцегарні) використав свій робочий час із користю для кандидатів від Партії регіонів, провівши серед населення Глибоцького та Сторожинецького районів грунтовну агітацію за них”. Пропоную вам відео, зняте під час цієї робочої поїздки. На всіх них Михайло Папієв не цурається прямим текстом агітувати за кандидатів регіоналів, часом, навіть переходячи до погроз та шантажу.Такі приклади поведінки та висловлювань голови Чернівецької дають привід класифікувати їх як прояв зловживання адміністративним ресурсом, а отже, порушення демократичних процедур проведення виборів. Дивіться самі.
.
Переглядів: 1828 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 12
12 Пятачок  
Удавлений знає про що пише той сайт, бо сам цю брехню туди і вигадує ! І головне, хочби вигадував гарно, а то нікчемно і бездарно.

11 Udav  
Людина з "Политической помойки" знову рветься до корита а Ви пишете що в неї рейтинг високий?! Це, що сайт "колобка"-Поліщука? Не дуріть людей!!! biggrin

10 Пятачок  
Дизайн дійсно жлобський і помилок багато. Так що зря удалили конструктивну критику.

9 Мах  
А чого ж тоді ці не удалили значить все в нормі. Мою писанину точно пока не удалили тфу тфу biggrin

8 Дзюба  
Як ніхто не витирав, як його немає - видалили, а Семен постійно всіх нагинає на апаратках та засекречених партійних нарадах за участі сільських голів.

7 Max  
вірю шо семеняка всіх нагнув а можна конкретно де коли бо така фігня кругом. І коментаріі ні мої ні ваші ніхто не стер. Просто бува така фіговина шо довго не можна добавить

6 Дзюба  
Адміну! Ви взагалі читатити вмієте. Я написав, що розклади по 98 округу такі: Семеняка всіх нагнув і сказав, що Мостіпан повинен стати нардепом. Водночас у Поліщука зараз найивщий рейтинг, більшість кандидатів, як - то підприємець Старинець, гінеколог Артемчук та культпросвітницька діячка Богатир - технічні кандидати від влади. Коротко і зрозуміло. По моєму, це вже і бабушкі з дєдушками розуміють це, окрім вас. Мови про дизайн не було взагалі. А навіщо комент було видаляти я знаю: не сподобається Семену та Наталці Миколаївні. Усе просто.

5 admin  
ДО КОМЕНТУ № 4Деж це ви писали про розклад у 98 окрузі? небуло такого коменту а за наклеп наступного разу заблокую. На укк правді коменти не видаляються бо там ніхто не критикує дизайн сайту чи щось подібне там лише політ дискусія або мєждусобойчик

4 Дзюба  
Шановні відвідувачі сайту! Ще раз переконався, що сайт знаходиться під "колпаком" пана Семеняки. Щойно написав комент про виборчі розклади по 98 округу, як його видалили. Не сподобалося, напевно, що йдеться про те, що голова РДА дав усім службовцям рознарядку підтримувати Мостіпана. Редакторе сайту, признайся, що підтримуєш діючу владу. Не уявляю, щоб на Українській правді видаляли коменти. Я вже мовчу про купу грубих стилістичних та орфографічних помилок, що є майже у кожній новині. Ось побачите, пройде 15 хв. не буде і цього комента.

3 дід Охрім  
Цікаво, скільки ж яготинців купляться на дешеві подачки і стануть запроданцями окупантів? Чекати недовго.

2 Голохвастов  
Ви просто завідуєте, що за бабло їздили, а Мостіпан на шару возить. Я б на шару і по китайські молілся би. А щодо любові до мови, то вона у автора така ж красіва (уточняю - мова), як і у меня.

1 S O A P  
Про лавру в Почаєві класно написано так там і є теж їздила раніше десь років пя'ть назад. А звернення працівників заводу, це просто писуля ініційована точно не простими робочими.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail