П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2015 » Жовтень » 23 » ПІД ПРИЦІЛОМ. МАРАЗМИ І НЕ ЛИШЕ
13:54
ПІД ПРИЦІЛОМ. МАРАЗМИ І НЕ ЛИШЕ

Ну як бачимо, виборча кампанія підходить до свого завершення, але саме цікаве (результат) таки на закуску.
Про фінал поговоримо після оприлюднення даних по місцевим виборам, а поки пройдемося по тому що в нас називають виборчим процесом.
А в цьому процесі кого й чого тільки немає. Тут тобі й так звані нові проекти зі старими обличчями (на сайті є матеріал, хто не читав прочитайте….корисно) , і обіцянки , більшість з яких не можуть реалізуватись, бо не все те що обіцяють є компетенцією місцевого рівня. А ще нові/старі технології. Яскравий приклад наявність двох Дзьюб  у списках на мери Яготина . Раніше думала що такі передові технології до наших яготинських загумінок не дійдуть…..та де там. Виявляється можна клонувати всіх і вся. Цікаво чи експеримент провалився чи ще що, бо з таким успіхом Дзюб могло бути й більше. А так тільки дві . Причому   діюча  пані мер буде другою після свого “клону”. Мда….не допрацювали. Пам’ятаєте був свірк, який перед виборами змінив прізвище на “противсіх” то чого б і клонеру не змінити прізвища……  Тай зустрічі в нас якось проходять “оптом” Йдеш на здибанку з одним претендентом, бац!!! А їх майже увесь список. Ну то добре якось воно буде..
Але не тільки  йде кампанія по мерським виборам . Так звані нові партії заполонили все. І вже з кожної пральки, розетки  , одна перед одної пруть вони зі своїми обіцянками…..цікаво народ клюне чи й далі обиратиме мотлох, а потім той-же мотлох і клястиме. Бо нам всі не такі. Правда й партії , та деякі кандидати обіцяють все так ніби забули, що йдуть на загальні, а не місцеві вибори : зменшення пенсійного віку, збільшення соціалки, і т д.  Поплутали грамотії……… Хіба цим займаються депутати місцевих рад, чи мери? Якщо політики не знають своєї компетенції на рівні  обіцянок, то що вже говорити про їх подальшу роботу. А як поглянути на списки………то взагалі …..повна……солянка. Тут тобі і колишні регіонали перефарбовані та інтегровані в усі сили, тут вам і достойники які змінили по декілька партій (один Сменяка В. П чого вартий. Вже збилась рахувати кількість політичних сил в яких він, і не тільки він,  був. Вповідають, що він може стати наступним головою райради……мабуть давно мітингів в місті не було), тут  вам і нові й старі бізнесмени, вчителі, доярки, ну і далі по списку. Ну подивимось що з цього всього буде. Лишилось не довго.
Ну вибори це тут в тилу, а там на війні хлопці й далі сидять, бо наказ не стріляти, а сєпари і інша москальня й далі лупить. Правда не так як раніше. І причина не лише в тому що х..ло дало наказ, не гатити як раніше, а причина в тому що є наказ пакуватись і перти в “братню” Сирію. І он уже любіміц женскіх сєрдєц від Москви і до окраін  потвора, яка вбивала наших хлопців “моторола” пакує валізи й гайда на Сирію. Кажуть воно навіть свою жінку залишило. Ну ясний пєнь: нафіг йому одна, коли в братів мусульман можна цілий гарем мати. А можна героїчно загинути в зибучіх пєсках Сирійських, і попасти в рай де , за мусульманським вченням, є купа цілочок…..ото перспектива, тож нафіг йому тепер Донбас.
І знову в тил. Тут, крім всього іншого, в деяких містах вже працює нова поліція. Хлопці й дівчата не лише позують перед камерами, а й реально діють. Це вам не колишні “мєнти”, яким, хоч на який бік хрест. До речі про хрести.  Он днями поліція затримала самого митрополита Павла, той пер п’яний за кермом. Думав вийде перехрестить новоспечених і все. Але не склалося поліції, хоч хрест, хоч молитва…….довелося митрополита “офорлять”   
Ось так і живемо.

 

Категорія: Статті та аналітика | Переглядів: 1810 | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 213




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail