П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2014 » Лютий » 27 » ПІД ПРИЦІЛОМ. (маразми і не лише)
17:21
ПІД ПРИЦІЛОМ. (маразми і не лише)
Янукович поки втік, вчорашні "нагнуті" депутати хутенько порозбігалися, а керівники міст і сіл країни перефарбовуються так швидко, що не встигаєш слідкувати за стрічками новин. То той побіг з партії, то цей побіг......
Ні, щоб як Єфремов взяти відповідальність за свого "батька" , так мерщій виходити зі своєї партії.
Хоча якщо чесно, і Яготн інфо писав багато разів - партія "регіонів" це орда, яка чомусь помилково називає себе партією, а в реальності є мафіозною структурою на вершині якої сидів дон Янукович.
І щось мені підказує, що це ще не кінець.
Бо нова влада через купу проблем може так догосподарюватись, що знову, як сатана вилвзе яник, чи його прибічники й прийдуть до влади. Всідченя цього видно в кадрових маразмах нових керівників.
Судіть самі .Призначення Олега Рафальского в.о. Голови Адміністрації президента......
Того самого Рафальського, який був заступником цього органу і займався документами. Як думаєте що він робить там? Вірно. Знищує ті самі документи.
І жахливо, тому що ця людина пов’язана ще з Олександром Волковим і Медведчуком. Таке призначення свідчить, що в кожного нинішнього опозиціонера, які добралися зараз до влади є "хвіст", який поєднує їх із попереднім режимом і вони всі є частиною єдиного кланово-олігархічного "монстра". На поверхні вони можуть бути різні, але по той бік, всі вони частини одного організму. До того ж Турчинов — людина з найбільш темним минулим. І він особисто винен в багатьох поганих речах, які зараз відбуваються. Рафальський може бути "містком" між Турчиновим, Тимошенко і Медведчуком.Очевидно, що Медведчук і Тимошенко проводили переговорили і досі знаходяться в цьому процесі. Нова влада просто хоче змінити деяких одіозних фігур, але залишити тих хто є справжніми комунікаторами. Рафальський це і є такий важливий комунікатор, завдяки якому відбувається інформаційний зв’язок між кланами, узгодження позиції по генеральних питаннях.
Таку ж функцію виконував Табачник. Є ціла низка таких людей — хамелеонів, що змінюють колір. Вони є комунікаторами, існують для передачі інформації між корпоративними утвореннями. Клани ж не можуть між собою зустрітися сам на сам.
Адміністрацію президента треба ліквідувати. Має бути просто Секретаріат президента Україна. Якщо не ліквідують райадміністрації, обладміністрації, то "дракон" знову виросте. Ми вже це бачили. Зараз треба демонтувати Адміністрацію, скоротити всіх. Ця система не потрібна, вона злочинна. Коли райадміністрації ліквідувати, буде польська модель.
А призначення Авакова міністром МВС ………повна клініка.
Арсен Аваков хоче об'єднати «Правий сектор» , « Самооборону Майдану » і всі неформальні сили і зібрати їх під себе. Але категорично не можна народним силам - ні « Самообороні » Парубія , ні « Правому сектору » Яроша жодним демократичним організаціям , керівникам сотень не можна йти ні під які структури Міністерства внутрішніх справ. Інакше вони себе на віки вічні дискредитують .Ні в якому разі не можна туди інтегруватися , тому що МВС - це карально - злочинна організація , яка служила дахом для мафії. Вона "на верхах” вся залита кров'ю. Тому Міністерство внутрішніх справ має бути негайно розпущено , ліквідовано . Потрібно негайне рішення Верховної Ради про ліквідацію Міністерства внутрішніх справ і про створення на його основі інших структур. Необхідно провести демілітаризацію міліції. За приклад можна взяти варіант Грузії.
Зрозуміло , чого хоче Аваков. Начебто , ми не знаємо хто такий Аваков. Раджу всім почитати його біографію.
Тому маю надію, що новий уряд перегляне всі призначення.


Категорія: Статті та аналітика | Переглядів: 1816 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Любка  
Так як і перегляне яготинські призначення місцева Громада

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 215




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail