П`ятниця, 29.03.2024



Головна » 2013 » Червень » 12 » ПІД ПРИЦІЛОМ. МАРАЗМИ І НЕ ЛИШЕ
19:06
ПІД ПРИЦІЛОМ. МАРАЗМИ І НЕ ЛИШЕ
Те що теперішея влада, хоч і обрана демократичним шляхом,але не є повністю демократичною не секрет. Доказів - ціла купа. Вибіркове правосуддя, гіпер-корупція, наступ на свободи громадян. Не є виключенням і свобода слова.І тепер не тільки в газетах на TV, а і в інтернеті. Днями один провладний депутатик, такий собі В Олійник, який обожнює до чого завгодно чіпляти кримінальну відповідальність, прославився і на цей раз.
Він вніс до парламенту законопроект, який може ввести тотальну цензуру в інтернеті.
Цим  тупеньким законопроектом передбачається, що можна припинити діяльність будь якого інтернет сайту, якщо комусь привидиться, що на цьому сайті є те, що йому не подобається.
Лави чинуш, особливо на місцях, звичайно зраділи цьому, адже на багатьох ресурсах нинішню владу критикує абсолютна більшість людей, (особливо в коментарях). Там не співають осану, як місцеві районки (особливо на сході країни). Тому провладні депутати мерщій побігли по всім телеканалам розповідати , який цей закон потрібний.
А ось для користувачів, та власників сайтів можуть настати темні часи.
Ось, скажімо, якомусь місцевому чинуші не сподобається, матеріал, чи коментарі, то той відразу подасть до суду. А які  чесні в нас суди ви знаєте. Або, наприклад, на сайті буде реклама футболки із зображенням вил та тризуба. Нормальні люди зрозуміють, що це "прикол" ,чи "стьоб". Але те саме  зображення можна трактувати і як заклик до повалення влади. Тож С Б У, замість того щоб дбати про національну безпеку а не шукати псевдотерористів, які їхнього вождя Лєніна  підірвали, завітає і прикриє діяльність сайту. Ну хіба не маразм?
Маразм повний. Навіщо давати додаткові поноваження правоохороним органам? Їх і так досить багато. Зокрема діє закон "Про оперативно-розшукову діяльність", який непогано регламентує повноваження до органів стосовно того, щоб не з'являлись дитяче порно, розпал міжнаціональної ворожнечі, і т д.
Тепер про інше.
Декілька тижнів тому обласне радіо розказувало про те, який сьогодні Яготин.
За іхньою інформацією в Яготині погано прибирають прибудинкові території, а сміттєзвалище взагалі знаходиться у центрі міста і насичує грунтові води шкідливими речовинами.
Про навмисні підпали та про роботи, які почали робитися ні слова.
Певно автори матеріалів і гадки не мають де той Яготин і що там діється. А ось уявіть собі, яке враження складеться  в людей і в інвесторів піля почутого?........прикро.
Категорія: Статті та аналітика | Переглядів: 1542 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 ІВАН  
Да, нагорода Нанінцю сьогодні звучить як виклик здоровому глузду. Орден За ЗАСЛУГИ - це занаадто такому перевертню. Що ж героїчного зроблено цим так званим журналістом? Біганина перед сильними світу цього!!! Чи то родинні звязки (сестра є заступником голови РДА) хочуть показати простому люду, що все в їхніх руках.  То ж гріш ціна ордену як і його носію, та тим, у кого не дрогнула рука підписати нагородний лист.

5 admin  
Сорі виправили

4 sashko  
не БОРИС Олійник а ВОЛОДИМИР Олійник вніс ....-( земля і небо) гугл в поміч))

3 V.D.  
А что неправду говорят, жек вообще ни черта не делает гнать их от-туда, за 20 год в подъезде ни разу не покрасили и ступеньки не разу не подремонтировали а про все остальное я и молчу.
И это не только в моем доме это сплошь и рядом.
Про мусорку ничего не скажу мне её невидно но слыхал что вроде что то там зашевелилось и даже вроде охранник какой то появился.

А каких вы инвесторов хотите ? тут радио то и не причем много ли инвесторов поедут к нам после митингов против завода, а врятли зачем им такой гемор, так что пожинаем то что насеяли.

2 admin  
Якраз нам ні. Ми не зареєстровані в Україні. Хіба провайдеру скажуть фас

1 Саня  
Что за шкуру свою страшно

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 206




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1282]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail