П`ятниця, 19.04.2024



Головна » 2012 » Серпень » 28 » ПІД ПРИЦІЛОМ. МАРАЗМИ І НЕ ЛИШЕ
17:27
ПІД ПРИЦІЛОМ. МАРАЗМИ І НЕ ЛИШЕ
Ну. Що я вам казала (писала). Місцева преса й далі найбільше піарить лише одного кандидата. Певно скоро в газетах округу буде ще один додаток - "Життя та діяльність кумира".Та що там газета. Он вже й на сайті РДА про єдиного пишуть. Яке має відношення О Мостіпан до РДА? Але зараз не про це. Минулого тижня в газеті "Яготинські вісті",такий собі "пан  Іван Бокий” чи хто він там такий,написав статтю про наш Яготин, яка називається "А тепер,яготинці,вишивайте хрестиком" Статтю пише людина,яка до Яготина має такий самий стосунок як я до Монголії. Так от цей писака   нашкрябав таке, що й на голову не натягнеш. Ви не читали? Повірте не багато втратили. Але це ж треба таке написати:  два тижні власні"патріоти"та завезені агітатори з Києва та Баришівки галасували під міською радою, зводячи наклеп на керівників району і міста, шантажуючи мера Яготина та ще купу фігні.  Ой лихо!!! Уявляєте! Ну хіба, перед тим як писати таке, не міг той писака перевірити інформацію, переглянути відео, ітд.  Ну як може журналіст писати таке. Ще він написав, що TV було замовлено, та про те, що вартість хвилини реклами вартує – 30 тисяч доларів хвилина.  Так от. Телебачення не було замовлене ( ми уточнювали), а вартість реклами….взагалі…. Знову перед тим, як таке писати  горе-писака хоч би передзвонив та уточнив дані. Однім словом  - один написав, а інший переписав і вийшло, що вляпались  ” Як сливка в гівно”. І знову пів країни сміється.Ну не маразм? Але я все думаю. Для чого знову піднімати цю тему (адже це не перша стаття подібного змісту)? Може, якщо не вийде з Бородянкою , після виборів буде сезон № 2 серіалу про завод. Тільки героями  будуть не міська, а районна рада. Хтозна.

Дайош странє TV

А тут ще один маразм. Чутки про те, що партія регіонів видає населенню цифрові тюнери від свого імені ходять давно. Аж ось дійшли й до нас. Але не чутки, а реалії. Так от. В Яготин прийшла перша партія тюнерів для прийому ефірного цифрового телебачення. Проінформовані джерела вповідають, що місцеві депутати накинулись на частину приймачів, хоча не відомо, яке право на такі дії вони мали. Але, хай собі. Може обранці захотіли зробити людям добро. Буває. Виявляється ні. Тепер багатьом людям розносять ті самі тюнери і наголошують, що приймачі від партії регіонів!!! Уявляєте. Це повний абсурд!!! Адже цифрові приймачі презентує не політична сила. Це проект державної програми для полегшення наслідків переходу на цифрове мовлення. А є такі, які чужими руками жар загрібають. Щоб полегшити життя вже сьогодні. Мовляв: дивіться скільки у вас тепер каналів. Правда особливо там і дивитись нічого, бо опозиційним каналам не дали жодної  цифрової ліцензії. Там лише канали, які співають оду нинішній владі. Тому власне й розносять ті тюнери саме зараз, щоб електорат дивився на про владних, та голосував відповідно. 

"Урожайна незалежність"

Останніми роками святкування дня незалежності тісно переплітається з районним святом урожаю. Кому як, а мені таке набридло. Бо свято незалежності - одне з цінних свят нашої держави. Його потрібно святкувати окремо. А то часом здається, що потрапив не на свято незалежності, а на свято урожаю. А так було два свята для народу.


Переглядів: 1783 | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 10
10 Raps  
нормальні статті зі стьобом biggrin читаю з задоволенням biggrin а на рахунок помилок, он президент України Януковощ скільки помилок робить типу: Анна Ахмєтова, Гулак-Артьомовський, увікни, Балаклава замість Балаклеї і т.д. і цей список можна продовжувати ще довго, але я не бачу щоб члени партії брехіонів із-за такого неподобства обурювалися і масово виходили із її лав biggrin cry

9 С. КОЛЕСНИК  
Автору статьи! Вы пишите анономки. Хотя бы фамилию для приличия свою назвали. А если "певним жанром" назывется писать с ошибками, то я не знаю. Это какое-то ноу-хау вы открыли в Яготине. А критику надо принимать.

8 автор статті  
Що таке журналістика я то точно знаю. А є такі люди, які не розуміють певного жанру написання. Може й добре що я пишу саме так. Бо є ті хто з точки зору стилістики пише добре, от тільки брехню пише. То краще вже я буду писати так як пишу, але чесно. А читати чи ні - ваше право

7 S O A P  
Якби я була адміном то всякі коменти тіпа тих шо хтось комусь платить видяляла

6 С. КОЛЕСНИК  
ЛЕСІ! "Дякую автору".. це смішно звучить .. за що за перекручені факти... ви взагалі маєте якісь поняття про журналістику. розумієте тут... Чи соратник Льоні Космоса, "тушка", щось за це платить.

5 Леся  
Особисто мені було б соромно перепечатувати брехню в ЯВ. А те, що стаття брехлива то це факт. Тільки сліпі могли не бачити що під міськрадою стояли прості ЯГОТИНЦІ, а не політичні партії, це вже інша справа що члени деяких партій є також яготинці і вони теж не підтримують будівництво заводу. Просто ті що при владі людей взагалі за людей не вважають тому і не можуть змиритись з тим що ці люди можуть відстоювати свою точку зору, їм краще щоб це були якісь політичні партії, бо якщо просто люди то їм страшно... Автору статті на сайті " Дякую!" за чесність.

4 Офіціантка  
А я колись бачила як Нанівець красиво витанцьовував у Брамі брейк і горлопанив - Розпрягайте хлопці коні. Мені він показався настоящим артистом.

3 Каратіст  
ЯВ - найкраща газета. А Мишко - найкращий редактор. Не треба на нього наїзжать. Він класний мужик. Любить дівчат, горілку, сало. Веселий такий. Вміє добре танцювать та співать. Він подимає газету. В отлічії від редакторів Сєні та Красного, які писать не вміють. А Мишко - рубаха парень. Отлічний редактор, а як з ним можна весєло позажигать.

2 Світлана  
Треба щось робити, на зупинці Гирича постійно ходить табун коней. Коли йдеш, то не знаєш як себе поводити. У коней ноги не звязані. Це якийсь екстрим. Вранці ходить цей табун, ввечері теж. Куди міліція дивиться та наші депутати?

1 S O A P  
Так тримати хоч тут можна ппрочитати інформацію

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail