П`ятниця, 29.03.2024



Головна » 2012 » Травень » 20 » ПІД ПРИЦІЛОМ. МАРАЗМИ І НЕ ЛИШЕ.
17:52
ПІД ПРИЦІЛОМ. МАРАЗМИ І НЕ ЛИШЕ.
Сьогодні. як і минулого разу почнемо з нашої столиці. Бо тут вирують події немаленького масштабу.14 травня знаючи про позачергову сесію народ прийшов під місцеву раду. В нас же демократія! Тож народ вирішив сказати свою думку безпосередньо. Ну а те, що демократія в Україні кульгає - не викликає сумніву. Про самі події вже багато сказано та показано. Але виникає багато питань, як до влади, так і до тих хто прийшов відстоювати свої права. Бо одні, і не лише в Яготині, думають, що народ все проковтне, а інші, що всім все дозволено. Почнемо з влади.
Ну скажіть панове, не вже не можна було прорахувати реакцію людей на таке рішення? Є недосконале законодавство і зайти любому інвестору без закону про землю, та генплану міста дійсно складно. Але чи вже так потрібно було підставлятись? А дальші дії. Депутати ж запевняли, що рішення ухвалювали свідомо і все обговорили. А тепер звернулись до міського голови з клопотанням про призупинення скандального рішення сесії. То де логіка? Або шановні депутати не все продумали, або діяли (хоч доказів прямих звісно немає) під тиском. А пан губернатор. Ну де докази про те, що людям масово платили по 100 чи скільки там гривен. Навіщо діяти тими самими методами? Як тільки хтось проти влади, то вже автоматично проплачений. Ну не розуміє бідолаха, що можна мати свою думку й безкоштовно. Але мислення певно не змінити. А про місцевого голову РДА.....NO КОМЕНТ. Добре хоч міліція не перегнула, як в Україні часто буває. Були інциденти, але благо дякуючи людям та о. Андрію все минулося. Тепер, до тих, хто протестував. Невже не можна було організувати все ліпше. Чому  частина агресивно налаштованих людей кляла всіх і вся? Чому багато людей мали обмаль інформації про все? Нічого не маємо проти людей похилого віку, але кидатися на інших тільки тому, що їм щось не подобається. Це не аргумент. Що за формою черепа будемо визначати хто наш, а хто ні? Хіба не можна було створити громадську організацію "Яготинщина проти будівництва екологічно небезпечного заводу «ROCKWOOL» раніше, та діяти. Прийти до влади і спільно вирішити питання. Розуміємо емоції, але зривати таблички які потім за наші податки відновлять, та принижувати журналістів ( і не лише наших) це занадто. Журналіст має бути об'єктивним, і подавати всі точки зору. Тому власне Наталя Дилова і опитувала людей, та владу, а оператор вів зйомку. А ті ж таки люди звинувачують в тому, що хтось когось прослуховує та працює в міській раді. Хоча жодного стосунку до влади ми не маємо.  Організатори акції можуть звернутися до нашого видання і ми, оскільки надаємо слово усім, надрукуємо їхню точку зору. Тож демократія - не вседозволеність!!

Мостіпан-пан-пан!!!!

Схоже ніхто вже не сумнівається в тому, що пан Мостіпан О О буде кандидатом  до Верховної Ради на майбутніх виборах. І, як і більшість потенційних кандидатів, почав діяти активніше. То пайки ветеранам організував, то допоміг у відкритті пам'ятнику  афганцям, то ось разом з паном Сіренком доклався до клопотання  про призупинення скандального рішення що до виділення земель. Що сказати. Ехо Мостіпана!

Ну і на останок. Влада так хоче переобратися, що як завжди, перед виборами вирішила потішити людей підвищивши соціальні виплати. Про те, як народ дякує рідній владі дивіться відео.

Категорія: Статті та аналітика | Переглядів: 4766 | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 7
7 Дмитро  
Ніщо не може виправдати дії голови адміністрації, які б вони не були, алеж давайте кожен згадає як він себе вів і якими словами кого називав. Я нікого не виправдовую просто у такій ситуації потрібно дивитися на речі з усіх сторін!!!

5 Мах  
Ода в мене на телефоні семеняка герой в лапках куда викласти хай народ побачить як він з людьми говорить

6 Raps  
в аудіо чи відео? скидай мені на raps@bigmir.net а я вже десь викладу biggrin

4 Ole  
http://www.zheldor.info/forums/lofiversion/index.php/t9241.html

http://yubil.ru/forum/index.php?topic=852.0

Новини з Підмосков"я, де вже є такий завод ( Желєзнодорожий)

Громада Яготина вимагає референдуму!

3 Nata  
Ага дивись щоб написали:D . Семеняка Нанівця тоді ще за вухо потягає нащо йому гемор

2 S O A P  
Написано об'єктивно якби і яготинські вісті так писали

1 Max  
Прикольне відео biggrin

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 206




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1282]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail