Четвер, 25.04.2024



Головна » 2012 » Травень » 4 » ПІД ПРИЦІЛОМ. МАРАЗМИ І НЕ ЛИШЕ.
20:07
ПІД ПРИЦІЛОМ. МАРАЗМИ І НЕ ЛИШЕ.
Шановні відвідувачі порталу. Від сьогодні ми починаємо нову рубрику назву якої є в заголовку.Задум робити подібне виник давно. Адже в нашій країні, та місті маразмів вистачає. Тож матеріалу буде більш ніж достатньо. Тому почнемо.
І почнемо ми з того чим "живе" країна останнім часом. Ні-ні зараз не про Юлю про неї пізніше. А почнемо з Євро 2012. Бо воно перетворилося вже в якийсь бум. Ні звичайно свято футболу це супер. Але ж не в нас. Як тільки но ділки-комерсанти зачули про нього, то одразу вирішили ''срубіть дєнєжки'' . Точніше "дєньжищя". Як результат - ціни на готелі послуги підскочили до іншої вселенної, а сервіс як був Г так і залишився. А про те, що різних іноземців ще й дуритимуть у кафе барах то взагалі окрема тема. Бо вони (іноземці) багато чого й не уявляють про наш "сервіс". В них в голівоньках не вкладеться:як це обважити, чи розбавити, чи щось не долити. Я вже мовчу про те, що під час Євро рух в містах, які приймають футбол, може взагалі стати. Це ж вам не Швеція. Там люди, які не цікавляться футболом, і не зналиб  про поєдинки, бо там вулиці ніхто не перекриває навіть першим особам держави. А тут....А тут он і навчальний рік кінчається раніше, бо бачите, євро!! І туристів ніде розмістити в столиці. Тому і студенти навчання завершать раніше. А де ж інвестори які мали будувати інфраструктуру? Де? А нема. Лише одні наші доморощені з дозволу сказати "бізнесмени". Хай вчаться у поляків. Хоча як ця влада буде так діяти то і євро скоро забрати можуть. І будуть праві. А то потім перед виборами партія регіонів буде кричати, що ось ми євро провели. А так і піаритись не буде чим. Хоча вони знайдуть. Ось МЗС: їм плюють, а вони кажуть , що дощ іде.
Тепер про неї, про Юлю.  Багато народу говорить про те що нічого страшного хай поседить. Але вони забувають, що за НЕЇ проголосувало майже пів країни. І природньо, що захід б'є на сполох. Адже всім ясно, що це політична справа. І якщо Тимошенко судити за перевищення повноважень, то треба судити і тих хто тепер при владі. Одні харківські угоди чого варті. Це не перевищення? Хто дав право підписувати ті угоди і вирішувати майбутнє наше і наших дітей? Тому членам ПР треба сидіти тихесенько й дякувати Ющенку за те, що він виявився слабаком і не пересадив цих горе політиків.
Ну а ВІН ( Янукович). Йому головне щоб Юля та Юрій Луценко сидів а все інше....Хоча ні. Ще ж книжки пише. І то певно тяжкий труд, бо за таку суму продати права на неї....навіть Стівен Кінг та Обама позаздрять.Про наших письменників взагалі мовчу.
Ну і в кінці до нашого кутка. Тут, як і у всій Україні, пройшло свято останнього дзвоника. Про причини ви вже знаєте . Все було, як завжди. Керівники щось там бажали, дітки перешіптувались та стьобались і т д. Але ось раптом до школи номер два прийшов...о Боже!!! Сам настоятель Свято-Покровського храму протоїєрей  Роман Богодєєв. Який крім благословіння окропив учнів свяченою московською водою. Ну й правильно. Щоб росли більшими!!! Правда керівництво школи й району певно забули - церква відділена від держави.  А якщо вже й запрошувати, то запрошувати не лише членів певних конфесій. А може моя дитина мусульманин і я не хочу, щоб мені нав'язували щось.
Далі буде
Категорія: Статті та аналітика | Переглядів: 1882 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 10
10 chip  
Религия опиум для народа wink

9 Світлана  
Впрочем, в УПЦ МП уверяют, что все не так. «Близко никто ничего не собирался нам передавать. Собор восстанавливали, как памятник архитектуры, как музей. Чтобы там служить, например, его надо перестроить изнутри, — рассказывает отец Рустик, благочинный Яготинского района. — Сейчас к этому собору подбираются последователи Филарета. 7 апреля, на Благовещение, они провели на территории храма митинг.

Кричали: «Отберем у москалей собор!». Да и мэр Яготина Наталья Дзюба это подтверждает. «Мы не планируем никому этот храм передавать», — сказала она нам. Отец Рустик уверен, что УПЦ КП решила посягнуть на собор потому, что им, по сути, негде молиться. «В 1994 году, неподалеку от строящегося собора УПЦ КП открыла молитвенный дом. А вскоре мы построили на территории больницы небольшой храм, и к нам стали переходить священники КП. Вот они и решили отыграться», — уверен отец Рустик.

8 Світлана  
Диву дивуєшся. Біля Собору вивішено вивіски. Мабуть не має куди подіти гроші, щоб прихожани прикалувались, що на територію освяченого Філаретом Собору не можна заходити. Стидно дивитись. У Яготині йде мова, що КП відмовився добудовувати, що не має грошей. Хто таку нісенітницю вносить до жителів Яготина? Кому треба говорити не правду? Скільки пройшло часу, коли на будівництві велись будівельні роботи в останнє? А пройшло багато часу. Чому виходять на сайтах ХВИЛЯ та інших майже однакові повідомлення про події щодо СОБОРУ? Приховується правда. Борімося за правду!!!!

7 Світлана  
У громади Київського Патріархату в м. Яготин хочуть забрати храм у Московський патріархат. На заборі біля воріт Собору повісили таблички з надписом: ВХІД ЗАБОРОНЕНО.

6 Леся  
Пане КОВБОЙ, для того щоб робити комусь зауваження відносно помилок, непогано було б самому навчитись правильно писати.

5 КОВБОЙ  
Навчайтесь писати...стаття ні про що.. взалі матеріали на вашому сайтику, це повний БРЄД, з купою помилок...

У цій статті хотіли пооригінальничать, але з цього вийшло ху...зна що...

4 Руслан  
Щось дуже вже влада прогинається перед Московським патріархатом. Що вже пообіцяли що на вибори поможуть грошенят відмити, як Собор віддасте?

3 Мой любимый город Яготин  
Не трогайте Українську Православну цервку прошу Вас чиновкники. Дякую по мене вислухали.

2 Мой любимый город Яготин  
Я вірую в справедливість - і вон дасть про себе знати. cry biggrin

1 Мой любимый город Яготин  
Не важливо хто чым кропить. Нехай хоть выбачаюсь своею водою. Головне віра. Д жалко ком употрібно в московську пертруть там все куплено на жаль. Таке життя- у кого більше грошенят - все ж таки я вірю в Українську Церкву. щорб там не сталось. smile
Я за Андрія - і за його поступки.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail