Четвер, 25.04.2024



Головна » 2015 » Жовтень » 20 » О. СІРЕНКО:ОСНОВНА МЕТА - ІНВЕСТИЦІЇ
12:40
О. СІРЕНКО:ОСНОВНА МЕТА - ІНВЕСТИЦІЇ

Яготин інфо, в рамках ознайомлення з політичними силами перед місцевими виборами, продовжує подавати інформаційні матеріали.

Сьогодні ми поговорили з людиною, яку точно добре знають не лише Яготинці. Ми поставили кілька питань Олександру Сіренку. Адже він йде у депутати до обласної ради.

-    Не будемо зупинятись на вашій біографії, вона відома. Тому відразу до теми місцевих виборів. Ви йдете депутатом до обласної ради від політичної сили “Наш край”. Чому саме ця політична сила, адже була можливість йти й від інших партій?
-    Так само як під кожного президента ми пишемо нову конституцію , так і під кожні вибори формують новий виборчий закон, Якби була можливість, то я пішов би мажоритарником, але нас позбавили такої можливості. Тому коли постало питання йти на вибори довелося обирати політичну силу……. Йти від діючої влади – сказали б, що перефарбувався,  тому не хотілося . Йти у партії, які лише махають прапорами,  чи горлопанять на всі лади…..теж не є вихід, бо ті партії заточені під лідерів, а я не розділяю таких підходів. Тому обрав силу, яка не є партією лідерського типу – а є партією конкретних людей. Людей, які роблять конкретну справу. От наприклад  по області  ті депутати які раніше йшли мажоритарщиками,  в тому числі і я , тепер об’єднались в партії “Наш Край”.В цій силі немає лідера, немає  амбіцій йти у Верховну Раду. Ми націлені на роботу на місцях. І це мені імпонує. Ми будемо працювати і впливати на процеси на місцях , з людьми які впливатимуть на бюджети, на соціальні питання у своєму краї.
-    Згадана вами політична сила є проектом під вибори і не факт, що вона проіснує до наступних виборів…. Чи не є тоді ризиковано йти у такий проект?
-    Якщо люди, які увійшли до цієї партії, за час своєї каденції працюватимуть добре і зарекомендують себе конкретними справами , то на наступних виборах , якщо не буде цієї сили, то їх запросять інші партії  для подальшої ефективної роботи. Хоча, повторюсь, я вважаю що краще мажоритарні вибори. І може на наступні вибори буде мажоритарка. І якщо партія не виживе , то людина залишиться. А поки є така ситуація буде так як є. От я наприклад хочу йти зі своєю командою працівників маслозавода, яка є досить успішною, то чого працівники підприємства не мають права бути в тій чи іншій раді і вирішувати питання життя громади .
-    Зрозуміло. Які першочергові проблеми ви бачите в Яготині з тим щоб вирішувати їх на рівні обласної ради?
-    Моя мета представляти Яготинщину на рівні області, як один із перспективних районів для входження інвесторів. Бо якщо ми не створимо робочі місця – люди й далі будуть їздити на Київ, якщо ми не дамо людям роботи не буде сімейного бюджету.  Тож треба відновлювати промисловість. Будувати нові виробничі площі .Для цього потрібні грамотні менеджери, які можуть все те забезпечити. І от якраз в облраду їдуть різні делегації , іде спілкування з цілими бізнес групами щоб запропонувати свій регіон для потенційних інвесторів.  Наступне завдання депутата обласної ради – підняття різних регіональних проблем людей на якісно інший рівень. 
-    Трохи призупинилась, але гряде адміністративно-територіальна реформа що ви скажете про неї.
-    Що стосується  Яготинщини, то ми здаємо позиції: в нас вже немає ні санстанції, ні газконтори, ні дорожнього управління….. …….. Взагалі, якби місто було самодостатнім  з належним фінансуванням ні що не пішло б з Яготина. Якби цілий ряд підприємств платили податки в Яготині а не в Києві, як це робить маслозавод , то був зовсім інший бюджет і ми б змогли багато чого. А так ми втратили дуже багато ще й не розпочавши перехід на адмінреформу. Стосується це й лікарні. Вона в нас має сильну матеріальну базу , але щоб залучати нові кадри потрібне житло, а це знову інвестиції. Тож,  повторюсь, де б я не був -  моїм основним завданням буде сприяння залученню інвестицій у інфраструктуру Яготина і подальша успішна робота Яготинського маслозавода як базового підприємства по сплаті податків.

Переглядів: 2049 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 14
14 Max  
За Шмигановського голосувать точно не буду але то шо він циган привів туфта повна наскільки я знаю якраз Шмигановський їх ганяв саме більше. І мене тоже правда оддельно от циган. Було діло в моїй молодості biggrin :D biggrin

13 Олег  
Человеку скоро на пенсию вот он и хочет в депутаты, а кто бы не хотел ?
А молоко за копейки не он покупает а Молочный Альянс а Сиренко всего-лиш нанятий сотрудник, хотя и не без греха, но нам ли его судить, мы бы свами также поступили и не надо говорить что нет, человек в общем своем алчное существо да и кушать охота каждый день.

А за кого голосовать решать только вам и больше не кому, голосуют то за поступки а не за обещания.

PS. Админ а что у Шмигановского нет программы на выборы ? или она только для цыган ?

12 Іван  
А де були їхні інвестиційні плани тоді як вони керували районом(Семеняка), містом( Дзюба), були представниками в області (Сіренко). Тільки не говоріть за РОКВУЛ, бо цей завод, вони дійсно протягували з усіх сил, бо вже й гроші получили за те що він буде в Яготині. Яготинців за бидло рахували, та це " тихе" містечко ніхто і не пікне, а якщо попробує пікнути то ми ого-го що зробимо. А про те що такі заводи в Данії, та і не тільки, дійсно є, то вся різниця в тому, що там на викиди від виробництва стоять такі очисні фільтри, що Вам і не уявити, бо Європа це не ми, там такі штрафи за перевищення норм викидів, що перевищують вартість заводу. Це вам не елеватор, що шулуха летить по всьому мікрорайону і управи нема і прокуратура не бачить, бо треба вчасно машину меру купити, а яготинці ковтайте шулуху, головне що господарники господарюють. А якщо який інвестор іхотів прийти то йому таку суму озвучували ( писали на листочку) щоб вніс перш ніж почне щось робити, що інвестор повертався і йшов або в Березань , Баришівку чи кудись подалі від цих шулерів. Ви вже нагосподарювали, що завдяки вашій партії регіонів( куди вас буцім-то заганяли) розпочалася війна на сході. Дайте новим, людям прийти і по-господарювати, а то як воювати то жоден з господарників не пішов, хоча всі офіцери запасу, і діток своїх повідмазували. Досить нам мізки промивати вашою господарністю. Це тільки ви людей за дурнів вважаєте, а люди давно розібрались хто ви є. На виборах побачите яка до вас довіра

11 Золотой кулон  
Николай, не путай бізнес і політику. Виходить у Сіренка молоком торгувати - хай торгує а політикою нехай інші займаються - на двох стільцях не вседиш! Про Роквул - не знаєш всіх моментів по очисних спорудах - не пиши! Шмигановський - далеко неАнгел, та і Дзюба має багато гріхів і совісті вообще не має - всі роботи в місті давала робить фірмам не нашим а чужим от і всі її інвестиції в місто! Кажеш, Ігорь Смаглій - да сидів за рекет і за побиття батька але покаявся і зараз молиться щодня  biggrin Обідно одно вже скоро 25 жовтня, а маємо друзі - отаких і маємо. wink

10 Володимир  

9 Володимир  
Тому він і йде по Яготину, а не по селах. Бо в селі в нього рейтинг 0%. Молоко купує по 2 грн, а зібравши з нього жири продає по 17 грн. Відходи ж з молока - сироватку продає 1-2 грн. Сам їздить на джипі, а люди бідують. Хай поучиться в Рошена. Там важко робити, але й зарплати що всі собі нові машини покупляли

8 Николай  
Допоки про людей будуть судити по належності (вимушеній) до колишніх чи сьогоднішніх, а не по їх справах, і слухати ахінею невдах та популістів, котрі нічого в своєму житті не зробили і не зроблять доброго для суспільства, до тих пір і будемо жити як вовки у лісі. Хотілось би запитати тих кому так не подобається Сіренко і Семеняка та інші господарники району, які все своє життя віддавались роботі - і це не оспоримо, які заробили сотні мільйонів до бюджету, зберегли і збільшують виробництво, робочі місця, мають інвестиційні плани для району, -а що ти зробив і чого досяг в своєму житті? Скільки створив робочих місць, сплатив податків до бюджету, просто допоміг людям? Що конкретно пропонуєш зробити, в який спосіб і строки? А нічого, бо окрім зависті та злості, через свою лінь та бездарність, більш ні до чого не здатні. А якщо зробив покажи людям і тобі повірять! Дехто радіє тому, що недали збудувати в Яготині Роквул, який існує в 16 країнах світу, у тому числі в місті Копенгагені, Данія, через можливі мнимі екологічні наслідки і на цьому піаряться. А правда в тому, що не дали збудувати надсучасний завод і понад сотнею робочих місць і гарантованим на той час інвестиційним потенціалом для розвитку соціальної інфраструктури району 100 млн.грн. ( а це і наші дороги, і теплові мережі, і освітлення, і ремонти і благоустрій тощо) та і мільйонними надходженнями до бюджету. Тепер не маючи жодної уяви, а керуючись якимись хворими фантазіями вцепилися за свинокомплекс в Двірківщині, Таким людям все буде не таке і не так, бо як треба робити і створювати суспільні блага вони не мають жодної уяви. Їм потрібно любою ціною попасти у владу чи депутати для досягнення своїх виключно особистих меркантильних інтересів. А завтра вони прийдуть до влади, в місцеві депутати, голови місцевих рад і розвалять і те, що ще працює, бо той хто не вміє створювати, вміє лише руйнувати. А ще питання чому, говорять лише за Сіренка чи Семеняку. Чому не говорять за Шмигановського, який рветься у мери та який привів циганів і наркоманію в район, якому не подобається його кума Дзюба Н.М., і тому він веде на посаду мера бухгалтера пенсійного фонду Дзюбу Валентину, щоб вітягти голоси у Дзюби Н.М., який побудувався залізши забором в річку загородивши берег. Де в нього взявся автомобіль Тойота Ленд Крузем, який коштує понад 2 млн.грн.: http://www.toyota.com.ua/auto/land_cruiser/price. Може заробив в міліції, та ні мабуть в пенсійному фонді? . Чому не говорять про Смаглія, раніше судимого за те, що зламав руку рідному батькові, і пооформляв на "своїх" земельні ділянки по місту. Чому не говорять про новоспечених кандитатів в депутати чи на посади голів місцевих рад. А що реально вони зробили для громади, окрім поширення брехні та переслідування власних інтересів? Чому забули про діючих керівників району, які дійсно відповідають за район, у тому числі тепло в школах і садочках і за тих хто обізвався про свою любов до Яготинщини і Яготинців лише перед виборами, посипаючи обіцянками. То получається, що легко шукати помилки лише тих хто працює. Не дуріть людям голови.Це маленький район і тут усі про всіх все знають. Ні за кого не агітую, але потрібно тверезо і обдумано дивитись на реалії і перспективи.

7 Небайдужий яготинець  
І що Сіренко робить?? За копійки батраків має, і у селян молоко за безцінь дурить?

6 Олег  
А новые что не на хозяйничали, или ваши глаза не видят что происходит в стране ?
Какие цены ? Какие зарплаты ?
Я не оправдываю ПР, но если поливаете грязью то поливайте объективно всех, нынешняя власть аж никак не лучше а может и хуже.

5 Мах  
Ну Сіренко хотяб шось робить а ви тільки звиздіть. Ясно шо любе завод шось викідає то шо давайте все поостанавліваєм і будем сидіт чи й дальше шурувать на київ.

4 Небайдужий яготинець  
Яким потрібно бути патріотом, щоб голосувати за екс-регіоналовський "Наш Край". "Дохазайнювалися" і знову до влади. Семеняку, Дзюбу, Сіренка - всіх на смітник політики.

3 Kot  
Ну все как всегда, все думают в основном только о себе, говорят многие а вот делают хоть что то только единицы.
Вообще какая то патовая ситуация с выборами, некого и выбирать даже, раньше была хоть надежда на изменения, а сейчас видишь что толку то нет ни от кого.

2 Золотой кулон  
Гарно стелить, є одне питання де він, як депутат-обласник-регіонал був коли з района заберали санстанцію, газконтору, дорожнє управління??? Не писав про це в районці, мовчав а тепер кричить про проблеми перед виборами!!! Чесно "Наш Край" проект пристосуванців, які думають про себе і свій бізнес. wink

1 Діма  
Інвестиції в свій карман. Хай розповість про фірму ОРБІТА...

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 212




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail