Четвер, 25.04.2024



Головна » 2014 » Жовтень » 9 » НОВИНКА ВІД МАСЛОЗАВОДУ (ВІДЕО)
19:32
НОВИНКА ВІД МАСЛОЗАВОДУ (ВІДЕО)

9 жовтня журналісти нашого порталу, разом з представниками преси всієї країни, відвідали Яготинський маслозавод.  Для відвідин була вагома причина. Адже група компаній «Молочний Альянс», лідер молочного ринку України, на Яготинському маслозаводі, який входить в згадану групу запустили виробництво легендарного кисломолочного дієтичного продукту Геролакт. Поєднавши науку і бізнес, компанія створила нову категорію кисломолочних продуктів і повернула українцям ключ до активного довголіття і здоров’я. Представляючи новинку, ПАТ «Яготинський маслозавод», підприємство-виробник функціонального кисломолочного напою Геролакт, відкрило перед журналістами двері своїх цехів і продемонструвало, як виробляється натуральна і корисна молочна продукція найвищої якості.
Формула кисломолочного продукту Геролакт – сенсаційне відкриття українських вчених Інституту продовольчих ресурсів НААН України, Інституту геронтології імені Д.Ф.Чеботарьова НАМН України та Інституту мікробіології і вірусології імені Д.К.Заболотного НАН України. У 1984 році в ході тривалих досліджень із вивчення феномену довгожительства та експедицій у високогірні райони Абхазії українські спеціалісти перші у світі розробили унікальну рецептуру напою, який покращує здоров’я і подовжує життя.
Сергій Миколайович Вовченко, Голова Наглядової Ради АТ «Молочний Альянс»: «Група компаній «Молочний Альянс» постійно розвивається. Ми шукаємо нові прогресивні рішення і продукти для зміцнення здоров’я нації, у тому числі працюємо з архівами. Так було знайдено Геролакт – сенсаційну вітчизняну розробку, засновану на результатах багаторічних досліджень феномену довгожительства і чудового самопочуття жителів високогірних районів Абхазії. Новий дієтичний напій став першим у категорії кисломолочних продуктів функціонального призначення. Геролакт виробляється в Україні з 11 серпня цього року. Наразі обсяги виробництва становлять 2 тонни на добу, але ми плануємо збільшити цей показник у 5 разів, а в довгостроковій перспективі вийти на 600 тонн на місяць. Інвестиції в дослідження, просування, устаткування, маркетинг і рекламу склали 2 млн. доларів».Характерними особливостями Геролакту є: склад мікрофлори, який забезпечується наявністю спеціально створеної закваски «Стрептосан» (2 штами молочнокислих бактерій Streptococcus thermophilus), пробіотика Enterococcus faecium, а також компонентний склад рецептури продукту. Напій містить бактеріальну культуру,
характерну для кишкового біоценозу довгожителів Абхазії. На відміну від уже відомих кисломолочних продуктів, Геролакт містить більше білків, вуглеводів, мінеральних солей, вітамінів С, Е і групи В.Ольга Петрівна Степаненко, головний технолог АТ «Молочний Альянс»: «Унікальна бактеріальна культура, виділена вченими Інституту мікробіології і вірусології імені Д.К.Заболотного НАН України, стала основою для розробки закваски і формули продукту. Як показали результати досліджень, саме вона сприяє зменшенню рівня холестерину в крові на 10-12% і підтриманню нормальної мікрофлори кишечнику. Варто зауважити, що Геролакт – єдиний функціональний продукт, корисні властивості якого було клінічно досліджено».Регулярне споживання Геролакту забезпечує нормалізацію рівня глюкози в крові, знижує рівень холестерину, позитивно впливає на основні органи і системи, виводить токсини, зберігає здоров’я і сприяє активному довголіттю. Продукт рекомендовано вживати людям старше 35 років для профілактики різноманітних захворювань. Ефективність Геролакту підтверджено довгостроковими клінічними дослідженнями, проведеними в Україні (УРСР) і Данії. Дослідження показали, що споживання 400-500 г продукту щоденно протягом одного місяця позитивно впливає на стан здоров’я і самопочуття людей у віці від 35 до 89 років.
Майже 20 років Геролакт успішно завойовував ринки Європи, але в Україні про нього мало хто знав. Геролакт випускався лише протягом кількох перших років після його створення в дуже обмеженій кількості на експериментальному заводі Інституту продовольчих ресурсів НААН України (колишній НДІ молока та м’яса) і продавався тільки в одному магазині в центрі Києва. Цей чудодійний продукт швидко завоював заслужену любов споживачів, але із закриттям підприємства в нашій країні не знайшлося ресурсів і можливостей для розвитку Геролакту. У 1992 році його формулу і рецептуру було продано датській компанії MD Foods, завдяки якій продукт отримав друге життя. Майже 20 років напій користувався незмінною популярністю у споживачів і продавався на ринках Європи під ТМ «Gaio». Рік тому оригінальну рецептуру знаменитого кисломолочного напою, який повертає молодість і хороше самопочуття людям середнього віку, придбала Група компаній «Молочний Альянс», а в життя її втілили майстри молочної справи Яготинського маслозаводу, який входить до складу Групи. Із серпня 2014 року новинка випускається на Яготинському маслозаводі.
Олександр Олександрович Сіренко, Голова Правління ПАТ «Яготинський маслозавод»: «Інститут продовольчих ресурсів НААН України допоміг відновити виробництво цього продукту. Завдяки українським вченим формула збереглася і залишилася в Україні. А спільна робота вчених Інституту продовольчих ресурсів НААН
України і технологів Яготинського маслозаводу дозволила відтворити революційну формулу і налагодити виробництво напою для всієї України. Ми дуже пишаємося, що Геролакт – багатофункціональний продукт, який буде сприяти зміцненню здоров’я української нації».Для виробництва Геролакту, як і іншої продукції ТМ «Яготинське», використовується виключно натуральне молоко найвищої якості. Яготинський маслозавод отримав можливість виготовляти унікальний продукт завдяки високотехнологічному інноваційному устаткуванню, високим вимогам до сировини, добре налагодженому виробничому процесу і системі контролю якості на кожному етапі виробництва. У домашніх умовах приготувати справжній Геролакт неможливо, оскільки для отримання оригінального продукту надзвичайно важливо точно дотримуватися рецептури і всіх параметрів виробництва, таких як контроль якості сировини, пастеризація і нормалізація молока, особливий температурний режим, збагачення Геролакту вітамінами С і Е, а також ячмінно-солодовим екстрактом (джерелом мікро- і макроелементів).
Цей продукт значною мірою забезпечує потреби організму в засвоюваному кальції (в оптимальному співвідношенні з фосфором, білками і лактозою), незамінних амінокислотах і жирних кислотах, вітамінах С і Е. Регулярне споживання Геролакту сприяє нормалізації співвідношення білкових фракцій і рівня глюкози в крові, роботи травної і серцево-судинної систем, опорно-рухового апарату. Продукт має яскраво виражену антисклеротичну дію. Споживати його можуть усі члени сім’ї, у тому числі діти від 3-х років. Геролакт не має аналогів в Україні.

Пропонуємо вашій увазі прес-конференцію з приводу презентації новинки.

<iframe allowfullscreen="" src="//www.youtube.com/embed

 

 

 

Переглядів: 2897 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 213




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail