Вівторок, 23.04.2024



Головна » 2014 » Лютий » 3 » НОВИНИ ФУТЗАЛУ
17:17
НОВИНИ ФУТЗАЛУ
Цьогорічний Чемпіонат Яготинського району з футзалу серед команд Вищої ліги був ювілейним, десятим за рахунком. Цими вихідними чемпіонат закінчився і він став одним з найкращих за історію. Чемпіон визначався в останньому матчі турніру. Першими на паркет спортивного залу Яготинської ДЮСШ вийшли команди ФК "Фарбоване" та "Автолідер". Ці команди вже не мали ніяких турнірних задач. Команда "Автолідер" після чемпіонства 2012 року два роки поспільзамикає п'тірку кращих команд району. В останньому турі вони зазнали поразки від команди ФК "Фарбоване". Фарбованські футболісти напротязі всієї зустрічі грали завзято, зосереджено, використувавали будь-яку можливість завдати удара по воротам суперника. Кращим в складі переможця слід відзначити Анатолія Осьмака, який не тільки забив найбільшу кількість м'ячів, а й постійно тримав у напрузі футбоілстів "Автолідера". Наступними з'ясовували стосунки команди "Автолідер-2" та "Кристал-2". Забивши 8 м'ячів в матчі Вадим Колесник став кращим бомбардиром турніру. Це друге підряд досягнення молодого гравця. Деякий час гравці команди "Кристал-2" чинили опір більш технічним суперникам, але все ж таки сили були не рівні. Вже наприкінці матчу "Автолідер-2" грав більш технічно, як завжди, але це не йшло всупереч результату. В зустрічі "Прапор"-"Атлетік" маслозаводським футболістам потрібно було вигравати, щоб мати надію на друге місце. Команда "Атлетік" досить довго грала на рівних з "Прапором", але наприкінці зустрічі "Прапор" довів свою перевагу. І ось фінальна гра чемпіонату. Перший стовідсотковий момент виник біля воріт "Газовика", але гравцям "Кристала" не вдалося відкрити рахунок. І відразу ж отримали у відповідь гол. Команда "Газовик" , як завжди, чудово тримала м'яч, подовгу його розігрувала, виводячи своїх нападників на ударну позицію. Команда ж "Кристал", відразу після того як до них потрапляв м'яч, пробивала в сторону воріт "газовиків". Після свистка судді на перерву, рахунок був 4:1 на користь "Газовика". В другому таймі рахкнок збільшився до 7:1, і відразу стало ясно, що чемпіоном вже вп'яте стане "Газовик". Цукрозаводським футболістам вдалося дещо скоротити в рахунку, але не більше.
По закінченню матчу було проведено нагородження призерів чемпіонату. Кращим гравцем було визначено Сергія Куксу("Автолідер-2"), його одноклубник Вадим Колесник став кращим бомбардиром, а кращим воротарем став Андрій Франчук("Газовик")

а першого лютого в спортивному залі села Черняхівка відбулася фінальна частина Першості Яготинського району з футзалу серед команд першої ліги. За право посісти першу сходинку турнірної таблиці сперечалися чотири команди: "Урожай"(Черняхівка, 5 бонусних балів), "Темп"(Яготин, 3 бонусні бали), "Чумгак"(Богданівка, 2 бонусні бали) та "Обрій"(Кулябівка, 1 бонусний бал). Змагання проходили за круговою системою. Всі матчі проходили напружено, цікаво, найбільша різниця  сягнула лише трьох м'ячів. В першому матчі дня команда "Чумгак" реваншувалася за поразку в останньому турі регулярної частини. П'ять голів Романа Козловського призвели до перемоги 6:3 над командою "Темп". Напруженою видалася зустріч між командами "Урожай" та "Обрій". В досить цікавому поєдинку сильнішими виявилися гравці села Кулябівка. Наступний свій матч кулябівці провели з командою "Темп". Перша половина зустрічі закінчилася на їх користь, а ось остаточний рахунок був на користь команди "Темп". В матчі сусідів-суперників команді "Урожай" вдалося взяти реванш за поразку в першому етапі над командою "Чумгак". Перед останнім туром найкраще турнірне становище було в команди "Урожай", якій щоб стати переможцем, потрібно було не програти команді "Темп". "Чумгак" перемагає "Обрій" і чекає результат останньої зустрічі. А в ній все вирішилося за 30 секунд до закінчення. Гол Ігоря Тарасюка приносить команді села Черняхівка нічию і першу сходинку турнірної таблиці.
Після закінчення турніру були визначені лауреати: кращим бомбардиром став Євген Бабицький ("Агрістейт",Ничипорівка), який забив 39 м'ячів, а кращим гравцем Першості визнано Романа Козловського("Чумгак").
Категорія: Спорт | Переглядів: 1656 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail