П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2011 » Січень » 3 » Національні обсервації від Ю Винничука. Дайджест
22:39
Національні обсервації від Ю Винничука. Дайджест
Шановні відвідувачі порталу. Оскільки в ці новорічні дні політичні пристрасті відійшли трішки на задній план, й нових обсервацій пан Винничук поки не написав, то пропонуємо вам його роботу річної давності, яка є актуальна багато в чому й на сьогодні.

Гіменце замість гімна.

Влад Ряшин – голова ради директорів продавайшн-компанії Star Media, тобто виробник кацапського телегною – підвів підсумки року такими словами: «Украинское телевидение уж точно лучше румынского, чешского и болгарского».
Коли цей клієнт востаннє бачив їхнє телебачення, важко сказати. У них принаймні телебачення національне, на державній мові, а у нас суцільна гуляй-Расєя. У них і Різдво – це свято. А в нас же ж і Різдва без Пугачової та Задорнова нема.
Колись усі канали демонстрували привітання Президента, а зараз – хто заплатив, той і вітає. І полізли кандидати в ящик зі своїми побажаннями... Якщо далі так піде, то скоро в кого гроші – той і вітати буде. Я навіть дивуюся, чому не пролунали вітання з Баден-Бадена від заступника генпрокурора або від судді Зварича. Уявляю картину: сидить Зварич на параші і посіває.
Уже дійшло до того, що на Новий Рік на більшості каналів і гімн не звучав. Та що казати – в Україні українського ТБ нема. Зате є кацапська фанерна попса, осяяна усіма їхніми «потухшимі звйоздами», з яких сиплеться пудра і порох.
Телеканал «Україна», довго не мудруючи, крутив «Новогодний огонек на Шаболовке».
«Де ми живем?» – замислився я. Але відповідь на сесе премудре питання не забарилася і прозвучала на тому ж таки ахметівському каналі з вуст Йосі Кобзона, який підняв тост «за вєлікую Расію!»
Ну ти бач! А нас у школах переконують, що татаро-монгольське іго в минулому!

Що в Яценюка під мидницею

А «95-й квартал» уже здебілів наніц. Увечері перед самим Новим роком показали нам незабутню сцену: українські політики в лазні. А чим можуть займатися українські політики у лазні на думку єврея Зєлєнского, демонстровану єврейським каналом? Тільки вираховувати – єврей Арсеній Яценюк чи ні! Ну, а той ніби-Яценюк весь час затулявся мидницею. Так, аби вже ні в кого не лишилося сумніву, що буцім-Яценюк єврей.
Щось мені здавалося, що наше телебачення не може опуститися аж до такого рівня. Але нє – запас опускання не вичерпався. Плінтус уже досяг руки.
Далі, за традиційною єврейською традицією, Олегові Тягнибоку приписали фашизм. Бо то, видите, Тягнибок у них асоціюється зі свастикою. Але, якщо так, то зі свастикою асоціюються і ті тисячі галичан, які Олега підтримують?
Я не знаю, як в кого, а в мене таке враження, що банда Зєлєнского вирішила облити Україну відразу з двох шлангів свого вечірнього гімновозу: одного кандидата у нас паплюжать через єврейське походження, а інший здобуває популярність фашистськими ідеями! Ну, хіба ж таку країну можна запрошувати в ЄС?

Євроказакі

Ну, а потім на «Інтері» показали нам «Казаков» у виконанні різних придурків на чолі з тим самим Зєлєнскім. Хвилин двадцять я дивився на цю шизуху для люмпена, а більше душа не витримала. Козаки, виявляється, це викінчені алкаші, які хлебчуть якесь мутне пійло, хоча весь час рекламувалася «Хортиця». Та щоб ото я коли «Хортицю» до писка взяв після такого свинства – та ніколи в житті.
Але «Інтер» – то є «Інтер». Навіть замість гімна запустив рекламу «Хортиці».
А далі лунали пісні. І ясно, що кацапські. За дві години прозвучало аж три українські пісні. Одна з них у виконанні негрів: «Ти ж мєнє підманюля, ти ж мєнє підвеля».
На «Новому каналі» демонстрували українську «Фабрику зірок-3». Але українською її міг би назвати тільки глухий, бо обоє ведучих пашталакали кацапською, а українські пісні на цій «фабриці» кацапізму виконали тільки двоє: хлопець з Чернівців і дівчина зі Львівщини. А хтось дивується, чому нові івасюки та яремчуки не з’являються. І не з’являться, доки ми перебуваємо під кацапською культурною окупацією.
Знаєте, коли серби не забажали слухати брехні зі своїх ящиків, то вийшли на вулиці і били в баняки. Може, нам пора організуватися і кілька вечорів підряд по 10 хвилин таким самим способом спробувати вплинути на цей маразм? Гадаю приєднається не тільки вся Галичина.

Одна палка, два струна

Я не можу забути, як Янукович у 2004 переконував, ніби на Донеччині він сотворив справжнє «еканімчєскає чюдо». Як це чудо виглядає насправді, свідчить статистика. З померлих в Україні від обморожень цього року загинули 169 осіб. З них на батьківщині нашого чудодія – 57, у той час, коли на всю Галичину аж 5.
Але на тому гидотному видовищі, яке нам запропонував у понеділок ICTV, не було кому про це у Дона запитати. Замість Кулікова на здибанку з претендентом №1 запустили Фролячку, яка від щастя аж світилася і радісно підказувала українські слова майбутньому українському президентові. Прибрали й публіку, яка мала представляти народ.
Серед журналістів вибрали самих своїх. Ніякого тобі Мустафи або Лещенка чи проющенківського Карасьова, навіть такої підпарканної моськи, як Чаленко, й то не було. Минулого разу в Шустера він задавав надто вже лизодупські питання.
 от Дон розповів нам знову про свій величезний досвід, про який краще б йому не згадувати, та про свої мрії. А мрії у нього скромні – процвітання України.
Одне слово, на підготовлені запитання лунали підготовлені відповіді. А Піховшек не стримався і навіть обклав Дона компліментами. Правда, інколи важкий тупий предмет давав збій. Це коли пробував імпровізувати, але слів, як зазвичай, бракувало, і тоді просив допомоги в залу. Звідки візьметься зал у президента Януковича на різних президентських виступах, я не знаю.
«Кажуть, зима буде чудова – прийшла зима. Не буде епідемії – прийшла епідемія», – глибокодумно розмірковував Дон, таким логічним пасажем підводячи думку до того, хто в цьому всьому винен. А хто ж, як не Зміюля.
На запитання про вивезення ядерних відходів у Росію ми почули, що «у нас крім відходів є ще й наукові розробки». Все правильно, їх теж пора вивезти.
Не обійшлося й без перлів: «Это не балалайка: одна палка, два струна, как говорят, – я хозяин всей страна». Якби Дон балалайку увидів, то би пересвідчився, що там не дві, а три струни. А приказка була пов’язана не з балалайкою, а з двострунною домброю.
                                                                                                          Юрій Винничук
Ще раз нагадуємо: ці статті датовані першими числами минулого року.
Категорія: Статті та аналітика | Переглядів: 2578 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 2
2 українець  
чому на каналі інтер більше 90% кацапії ??? зае_ли! був норм канал навіть новини дивився а тепер пі_дец одні кацапські програми і ще надпис "головний канал кацапії" cranky

1 Gurd  
І на тому спасибі! Слава Винничуку!
А Гарант про адын палка-два струна знову "юморив". Везе ж Україні!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 215




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail