П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2012 » Липень » 22 » МОСТИПАН НЕ БУДЕ КАНДИДАТОМ ВІД ПАРТІЇ РЕГІОНІВ
15:09
МОСТИПАН НЕ БУДЕ КАНДИДАТОМ ВІД ПАРТІЇ РЕГІОНІВ
Прогнози річ невдячна. Це черговий раз підтвердилося у п’ятницю 20 липня. Саме в цей день у Вишгороді відбулися збори Київської обласної організації партії регіонів. На цьому засіданні учасники мали обрати претендентів у кандидати по мажоритарним округах столичної області. Найбільший сюрприз для  Яготинського виборчого округу, стало те, що попри численні прогнози аналітиків, соціологів, та простих мешканців О Мостипан не став кандидатом від партії регіонів. Хоча він був претендентом №1 на окрузі №98. Це стало наскільки несподівано, що в перші години багато сайтів (сайт партії регіонів, ”Обозреватель”, та інші) повідомили, що пан Мостипан на ряду з М Поплавським підуть в депутати від провладної партії. Але інформацію спростував сам губернатор області. в суботу під час проведення формули 1.  «Це не зовсім вірна інформація: збори Київської обласної організації Партії регіонів Мостипана кандидатом не висували, оскільки він не є членом партії, хоча і був присутній на ньому», - зазначив пан  Присяжнюк.  Це стосується і Михайла Поплавського. На уточнююче питання, чи братимуть участь зазначені особи у виборах як кандидати в депутати, А. Присяжнюк наголосив: «Чи підуть вони, життя покаже. Краще запитати у них самих. Але я не виключаю, що вони можуть піти як самовисуванці». А ось це вже досить цікаво. Адже, зважаючи на низький рейтинг регіоналів на Київщині, тіж аналітики тепер почали говорити про план за яким партія регіонів свідомо висунула на округ не прохідного кандидата. Адже таким чином партія вбиває двох ”зайців” одночасно. По-перше: маловідомий кандидат візьме на себе увесь негатив партії, а незалежні кандидати чий рейтинг значно ліпший, спокійно увійдуть до нового парламенту, де зможуть увійти в потрібну більшість. А по-друге: партія регіонів зможе показати чесні вибори. Мовляв дивіться не всі голосують за регіони є вибір, ітд. Якби там не було, але тепер директору агропідприємства «Нива Переяславщини» Олександру Мостипану треба визначатись. Адже прямий конкурент К Поліщук не сидить склавши руки, а активно працює чим значно підвищив свій рейтинг.
Яготин інфо спробує поспілкуватись з Олександром Мостипаном, щоб дізнатись все з перших рук. Тож далі буде.

Переглядів: 2670 | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 18
18 житель  
Мостипан отремонтировал 3 крыльца в детском саду, на игровых площадках крышу поменял, внутр. ремонт (не весь, но все же...) Садик находится в с. Глыбоке (в него ходит мой ребенок), Бориспольского р-на....живет там всего 2 тыс. человек... Остальные кандидаты обещали после выборов помочь селам Глыбоке и Городище, так сказать поспособствовать решению наших проблем, а получится или нет будем смотреть после выборов, а он сначала помог, а потом выборы...судите сами. "Наелись" мы обещаний от других кандидатов. Раньше на садик никто внимания вообще не обращал.

17 WooWooWoo  
Вибори , партії , їхні проблеми , а обіцанки надо виконувати ))) Бо щось затихло , бо обіцяли нам площадку спортивну !

16 Охрім  
Не будьте наївними - якщо Мостіпана підтримує влада (див. місцеву пресу округу, там просто так когось не пхнуть, все узгоджено зверху, аж з Банковою), буде він депутатом як самовисуванець. Потім уже у ВР увійде у фракцію ПР. Серйозний конкурент на окрузі - "не регіонал" К. Поліщук. Ще будуть і "технічні кандидати", щоб розтягти голоси виборців. Не дивуйтеся, коли побачите серед "технарів" навіть "міських дурників" - як у Берліні-45, йде ТОТАЛЬНА мобілізація регіоналів. Будь що, ПР треба дожити до 2015 року. Що буде потім - див. http://politikan.com.ua/2/0/0/50815.htm

15 Volan  
Дайте факти, что у вас за поднесения к богам. Мы не бабки на лавке которые верят сплетням.

14 Пятачок  
Як про інших гнать -- ми можемо, як про себе розказать -- так у кущі.

13 Светлана  
Поддерживаю Пятачка. Полищук имеет больше шансов, чем кто либо другой.
http://presspravda.com.ua/

12 Небайдужий яготинець  
to Пятачок: конкретики мало, ПУСТІ слова... Я самоудаляюся, бо Ви - справжній троль чи флудер

11 Пятачок  
А скільки ви особисто пожертвували на Собор? Що конкретно зробили для міста. Сумніваюся, що всі разом менше, ніж один Поліщук.

10 max  
Незнаю вже тут писалося шо якшо я напрімер протів Поліщука то це не означає шо я за регіонів тупа блін логіка якшо тіпа хто не за поліщука то значить за регіони так далеко ви не заїдите і напрімер я пишу тільки під своїм ніком такшо нефіг гнать

9 Небайдужий яготинець  
to Пятачок: наведи конкретні факти (пусту писанину твою вже прочитали) ... на яку "Реконструкцію"??, зараз собор ДОБУДОВУВАТИ Потрібно))))

8 Пятачок  
У мене немає господарів, на відміну від Вас я за коменти грошей не отримую. Мені щиро симпатична ця людина БЕЗПЛАТНО. Можливо, він не задобрює грошима владних писак, однак він багато допомагає простим людям, допомагає у навчанні і лікуванні. Крім того вам, більше як мені відомо про те, що він дав кошти на реконструкцію Собору.

7 Небайдужий яготинець  
to Пятачок: дай факти, для початку... Цікаво, що ж зробив пан Поліщук?...

6 Udav  
Мениі так цікаво щож Поліщук зробив для міста і району? Раз ти його так рекламуєш. Тільки не потрібно ссилатись на його інтервю яке під копірку появилось в деяких газетах і де він сам себе розхвалює("Вісник Переяславщини" наприклад). Наприклад - він відремонтував 300км доріг...:) Любий дорожнік скаже як воно робиться і до чого там Поліщук.
Де факти? Поліщуків писако? Чи хазяєва ще не написали як писати? Так вихідні були, бариі отдихали-с smile

5 Пятачок  
Ну просто смішно як одна і та сама людина під різними ніками мутить воду проти Поліщука. А мені однаково від якої він партії. Поліщук багато зробив для людей у нашому окрузі і зробить ще більше.Кличко --молодець, знає, що робить.
А Мостіпан -- не пропаде. Правильно написано: втративши рейтинг, ПР намагаються пропхати своїх по мажоритарці.

4 max  
А Поліщюк ну шо сказать недаром він біга бо торгується ну

3 max  
angry Мостепан пролетів да ладно шось тут не те

2 Udav  
Про Кирила Ананайовича Поліщука із нашого інтернету:
Кирило ПОЛІЩУК: “Ми розраховуємо стати потужною третьою силою української політики” Лідер Християнсько-демократичної партії України вірить в успіх Блоку Леоніда Черновецького

Учора було оголошено про те, що Християнсько-демократична партія та Християнсько-ліберальна партія України підуть на вибори разом у складі Блоку Леоніда Черновецького. Як саме утворився такий союз та яку мету переслідує об’єднання "Хрещатик" вирішив поцікавитися у глави Християнсько-демократичної партії України Кирила Поліщука.

Спочатку Поліщук бігав із фракції в фракцію будучи депутатом від 98 округу( за чотири роки 5 фракцій і все небезкоштовно).Зрозуміло, округом займатись було ніколи. А потім в 2008 році знюхався з Льонею Космосом(Черновецьків):
"— Учора було оголошено про те, що Християнсько-демократична партія України, яку очолюєте ви, та Християнсько-ліберальна партія України мера Києва Леоніда Черновецького підуть на дострокові вибори разом у складі Блоку Леоніда Черновецького. Як ви йшли до такого об’єднання?
— Я особисто з Леонідом Михайловичем співпрацював ще у Верховній Раді IV скликання. І він, і я тоді були народними депутатами. Тим більше, що ми як голови християнських партій між собою регулярно спілкуємося і підтримуємо постійний контакт. Тому добре знайомі й знаємо ділові та людські якості один одного."
Тепер вліз "без мила" в одне місце Віталію Кличку. Що далі? І це кандидат від "УДАРу"? Крім величезного бажання повернутися до "бюджетного корита" який ще позитив? Що він зробив? Одна демагогія і велика помилка Віталія. З ним він тільки втратить рейтинг партії, а шкода - рейтинг високий.

1 Udav  
Те що не загнали в партію - це плюс Мостіпану.Якщо вистоїть то буде нормальним кандидатом і дійсно щось робить уже давно, можливо готуючись до виборів. Дійсно цікаво, що буде далі. Ждемо Вашого інтервю з ним. А про продажність Поліщука я вже писав.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 213




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail