Середа, 24.04.2024



Головна » 2012 » Червень » 30 » КЛИЧКО ПРОТИ РЕГІОНІВ НА ЯГОТИНЩИНІ. ХТО КОГО? СОЦ РЕЙТИНГ
18:59
КЛИЧКО ПРОТИ РЕГІОНІВ НА ЯГОТИНЩИНІ. ХТО КОГО? СОЦ РЕЙТИНГ
До початку виборчої кампанії залишився місяць. Але не є секретом, що всі політичні сили вже давно ведуть її неофіційно. І ні "Удар" ні "Партія регіонів" не є виключенням. Саме ці дві політичні партії "стартонули" і на яготинщині і в межах нашлго виборчого округу. Партія Віталія Кличко голосно заявила в регіоні екологічними протестами на весні. А регіонали під час останнього святкування дня молоді, де виступила спонсором, та акціями для ветеранів раніше.  Згадані партії не останні і у рейтингу. Днями до Яготин інфо потрапили результати  закритого соціологічного опитування. Вони цікаві тим що проводились у нашому яготинському виборчому окрузі. Замовника та компанію не називаємо, бо, як сказано, опитування не для преси. Але щоб була зрозуміла логіка питань опитування трішки дамо характеристику нашому виборчому округу.
Отже. Яготин став центром виборчого округу № 98. Треба нагадати, що раніше Яготин відносився, або до Борисполя, або до Переяслава Хм. Тепер не ми кудись відносимось, а інші населені пункти відносяться до нас. Тож, за  нарізкою ЦВК від 28 квітня 2012 року (постанова № 82), Про утворення одномандатних виборчих округів на постійній основі у межах Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя, округ № 90 має такі "параметри".
Центр - місто Яготин.
Межі: місто Бориспіль, Бориспільський, Згурівський, Переяслав-Хмельницький, Яготинський райони, частина Броварського району (виборчі дільниці № 320251, 320252, 320273 - 320275).
Кількість виборців - 179 211.
Тепер про саме опитування. Воно проводилося з 28 травня по 8 червня цього року. Ось деякі його результати.
Якби вибори пройшли найближчої неділі то партії отримали би такі результати по округу № 90:
Партія "Удар" - 26.75 %;
Об'єднана опозиція "- БЮТ-Батьківщина"та "Фронт Змін" - 23%;
Комуністична Партія  України - 7.1%;
Партія Регіонів України - 6.%;
ВО "Свобода" - 5.4%;
Всі інші політичні сили бар'єр у 5 % не долають. Принаймні в нашому окрузі. Також слід зазначити, оскільки опитування проводилось ще в часи, коли Анатолій Гриценко вів переговори з Віталієм Кличко (маючи у нас рейтинг 3%), а тепер увійшов до об'єднаної опозиції, то невідомо які результати булиб зараз. Чи ще ті 3% автоматично перейдуть від Кличко опозиції? Наведені цифри стосуються партійних списків. А за новою-старою виборчою системою ще є мажоритарні кандидати. І от тут результати зовсім інші. Ще не відомо хто йтиме від інших політичних партій, але кандидати від ПР та "Удар" вже відомі. Це, відповідно - О Мостіпан та Кирило Поліщук. Правда що до останнього, то тут є сумніви. Особливо після того, як 29  червня на зустрічі з Кличко пана Поліщука освистала згурівська публіка. Підтвердження знаходимо у згаданому опитування.
Згідно з ним Мостіпан має - 15% підтримки, а К Поліщук лише - 11%.
Досить багато людей ще не визначилась за яку політсилу голосувати, а 30% взагалі не підуть на вибори. Це досить високий показник. Хоча він такий не лише по яготинському виборчому округу.
Досить цікавими є і наступні запитання.
Як ви оцінюєте діяльність влади на місцях? Тут вже питання ставили у кожному районному центрі окремо.
Бориспіль
Діяльність мера:добре -17%; задовільно - 51%; негативно 24%.
Діяльність голови РДА: добре 11%; задовільно 14%; негативно -29%.
Переяслав Хм
Робота міського голови: Добре -13; задовільно - 33%; негативно - 38%.
Діяльність голови РДА: Добре 12 - %; задовільно - 15%; негативно 40%.
По Згурівці дано лише Діяльність голови РДА: Добре 18%; задовільно - 15%; незадовільно 49%
Яготин.
Діяльність голови РДА: добре - 9%; задовільно - 16%; негативно - 57%!!
Робота міського голови яготина: Добре - 13%; задовільно 23% незадовільно - 35.
Як партія влади , крім маніпуляцій (якщо такі будуть), та соціальних обіцянок, збирається вигравати осінні вибори невідомо. Як невідомо, чи дослухається пан Кличко до думки народу і чи стане К Поліщук, якого Віталій презентував нам, кандидатом від "Удару" по нашому округу.



Переглядів: 2341 | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 29
29 дід Охрім  
Цікаво, як Свинопас купував Героя, розцінки були такими ж як для Тані Засухи?

28 Міша  
З мовою порядок. Знаю обидві, але державна повинна бути одна. Підколов і замітив вірно smile Просто на російській більше доводиться по роботі, але тут з тобою згоден.

27 Raps  
Мостіпан - ПРовладний кандидат від партії покращувачів життя вже вчора. Я манав за таких голосувати. Може бізнесмен і хазяїн він і не поганий але політика і бізнес це не сумісні речі.
Згадати хоча б голосування депутатів МР за завод Роквул в Яготині, більшості пригрозили наїздом на бізнес і вони як по команді проголосували "за" хоча багато хто в душі був проти.
Ще на приклад депутат Ахметов - бізнесмен і хазяїн теж платить не погані гроші своїм працівникам, але не разу не був на засіданнях ВР і це не мішає йому дерибанити бюджет і вивозити в офшори.
І третє на що хотів би наголосити про Мостіпана, кіоск "Пятачок" який стоїть в центрі, земля під ним не оформлена і орендна плата не платиться в міський бюджет, а це які не які а все таки гроші які б можна було б пустити на потреби громади. Виходить що з одних підприємців деруть в 3 шкури а ПРовладним все дозволено???. Наводить на думку якщо таке крисятництво мутиться на місцевому рівні то що буде на всеукраїнському???? Люди робіть висновки!!!

26 Пятачок  
Миша, вчіть мову, або хоча б "язик", бо так і будете пригадувати події сторічної давнини, мріяти про Європу і відпочивати у клініці...

25 Миша  
Как вижу грязных "хряков" все больше. И все такие хамы.... В 1917 таких много вовылазило , так до сих пор расхлебаться не можем. А весь а вся Европа живет по-человечески. А насчет "отримати" так это радует smile Аргументов когда нет - тогда и начинаются типа "угрозы". Только трусы так поступают и люди с "клиникой" smile

24 небайдужий яготинець  
to Миша:

Тобі говорять по ділу - а ти перекручуєш, щур поганий. Дивись, бо можна отримати по "пятачку" ... Прихвостень Дзюбакабри і Ко

23 Миша  
Вот уж воистину "пятачок":) Столько злобы и желчи не часто увидишь и услышишь. Так и не понял что он "прохрюкал" и о чем?

22 Пятачок  
Не знаю, хто це читає, але підозрюю, що пишуть сюди підкуплені ковбасою регіональні прихвостні Мостіпана. Мені тежцікавий цей герой України, який перебрався сюди із Азії. Зокрема подобається його прагнення переселити рабів (пардон, робітників) у резервуарні колонії, кинувши шматок сала і халупку. Авжеж, ми -- раби, а рабам більше нічого й не треба.

21 Миша  
А глаза мы Вам промоем потом:)

20 Миша  
Виталик - молодец! Газом в глаза от "Беркута" получил, защищая украинский язык. Жаль по морде никому не дал smile Мостипан!!! Едь к нему!!!

19 Миша  
Надо,чтобы Кличко высунул Мостипана. Один уже что то реально делает и не запятнал себя ,а второй хочет что то сделать в Украине. Опираясь на "полищуков" , которые на его спине в "бюджетный рай"хотят вернуться он -теряет. А я - за него. И тот и другой - новые лица. Правда молодость по разному проходила...:) Но главное сейчас. Кто ЗА?

18 макс  
І тут у всьому відчувається рука писаки від влади, то ж багато брехливої інформації, зокрема натягування ковдри на Мостіпана. То ж робіть це професійно, щоб люди повірили, а ви такими слоганами тільки принижуєте його "заслуги". Він таки господар, а влада не може дати ладу собі і своїм інформресурсам.

17 Smile  
А кто такой Мостипан и чем он владеет расскажите поподробней плз.

16 ІВАН  
Эта болтовня - пустая трата времени. Люди, давайте мыслить другими категориями. Ведь так дальше жить нельзя - с этим не поспоришь. Мы достойны другой жизни, а не нищенской и предательской. Поэтому нада выствлять властям конкретный претензии и требования, хватит дурачить народ!!!

15 Max  
Не знаю якийсь стрьомний той мрстіпан я не ріскну за нього голосувати. А поліщук вобще посмешіще

14 Цинік  
Мостіпан будує свинокомплекси, обробляє землі, з кожни роком все більше і більше дає роботу людям. В сільському господарстві треба працювати, а в нашій "демократичній" країні- ще й вміти працювати. Це ж не банки та заводи привласнювати. З нуля все. А Поліщук - хто це? що зробив у житті? що збудував чи виростив? У Мостіпана не має конкурентів - і це добре,від сільських районів треба депутата який розуміє село і вміє там працювати, може й інших навчити.

13 Max  
Да не останутся регіони в наклади. На цю сволоту така адмін машина работа тут тільки майдан 2 поможею Тільки після того як ющ народ кинув сомніваюсь шо хтось вийде

12 Миша  
Мне тоже больше нравится Мостипан. Работающих 2 тысячи и средняя зарплата больше 4000гр и даже многоквартирный дом для работников построил. Много сейчас таких? А Полищук кроме как бегал из фракции в фракцию, будучи депутатом, ( писали что за это миллионы долларов давали) чем известен? Действительно народу пора задуматься ... А то меняем власти с 2004 го а страна все катится в нетуда. Юлька два раза правила, Янык тоже . Может им так нравится? Сначала одни "подхарчились, потлм другие и все из бюджета. Кто следующий? Может Сеня? Если и менять то на тех кто себя сам сделал. Значит и для людей смогут.

11 Миша  
Гнать всех ПРов может и надо, а кто придет? Полищуки? Нет уж.Кто работает в регионе и кем люди довольны- вот того и надо.

10 Яготинець  
wink wink

9 Smile  
А что слабо было партии удар нарисовать хоть процентов 70, biggrin

8 Петро  
Если бы Мостипан явно пошел бы против рЫгионов его бизнесу был бы капец еще бы и на зону устроили. А он понимает как уныкнуть этого. happy

7 Вася  
Точно! З їх рейтингом тільки це врятує

6 Саня  
ой ой ой ну прям святой яготинец наверное из провласного лагеря. Всех из ПР гнать нафиг а про порядок в области вобще маразм. Сам хоть понял чего написал

5 Яготинець  
Я не рахую що підтримку губернатора це погано. Губернатор дійсно тримає порядок в області. От якби він підтримував Поліщука, то це б йому не робило честі. А так - не зовсім згодний, та й не відхрещується він від регіонів а просто щось робить.

4 Саня  
Дак тут и ненапсано что Мостипан член регионов его они ппросто поддерживают и понятное дело после голосования войдет в ихнюю партию и так со всеми типа низависимими кандедатами. Они будут кричать что не с регионами народ клюнет а они как всегда хотя может народ поумнел

3 Яготинець  
До речі, Мостіпан - позапартійний. Хоча його дійсно підтримує губернатор. Якби Кличко його висунув, то думаю тільки б виграв , та й Мостіпан би взагалі був без конкурентів.

2 Наталя  
ПР нічого нелишится як вкидати бюлетні з їх рейтингом іх тільке це врятує

1 Яготинець  
dry

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail