Вівторок, 23.04.2024



Головна » 2011 » Лютий » 21 » Хіп-хоп єднає!
14:57
Хіп-хоп єднає!
Минулої суботи відбулася довгоочікувана вечірка RAP MAXIMUM - найвизначніша подія цього місяця, яку організувало творче хіп-хоп об'єднання "101 й кілометр". Цього дня диско-клуб "Максимум" зібрав як дійсних цінителів, так і просто любителів справжньої хіп-хоп культури. На одній сцені зібралися різні, але досить амбітні й безперечно талановиті команди. Їхні назви можна було бачити перед цим в анонсі заходу. Метою проведення хіп-хоп фестивалю RAP MAXIMUM було: підтримка та розвиток хіп-хопу в місті Яготин, підтримка тих напрямків і субкультур, які пропагують рівність, братерство, дружбу та любов, також метою було намагання донести до молодих людей і всіх тих, хто прийшов на фестиваль і кому було цікаво послухати, що в реальності хіп-хоп культура не пропагує насильство, наркотики та агресію. Адже так вважає більшість людей і намагається подати цей абсурд під виглядом хіп-хоп культури на музичних телеканалах. Ще метою заходу було проведення подібних фестів, та створення повноційнного сайту присвяченому цьому напрямку музики. Цього суботнього вечора у клубі панувала справжня хіп-хоп атмосфера: публіка пильно стежила за учасниками, скандувала, стежила за життєвими реаліями висвітлених в текстах усіх без винятку команд, а під час виступів знайомих груп зал просто підривався . І хоч інколи  апаратура підводила ( техніка є техніка, певно із-за її примх і початок дійства затримався хвилин на 40) учасники заходу дійсно, не жаліючи сил, повністю викладаючись віддалися справі. Серед учасників склалась дуже дружня атмосфера. Команди справді щиро підтримували один одного. Не було якось злої конкуренції, а справді лиш дружня атмосфера і реальне відчуття того, що хіп-хоп культура об’єднує.
"Мені дуже сподобалося, як нас прийняв Яготин, дуже-дуже здорово, відмінно!. Так, мені у вас дійсно подобається, хай це не столиця і бар чи клуб у вас з ними не порівняти, але у вас нормальна дружня атмосфера, народ не розбещений і правда отримує задоволення від хіп-хопу, і це справжня сила, це краще чим в "вилизаних” столичних клубах, де збираються так звані "сливки суспільства”. – Прокоментував Юра. Він із хлопцями приїхав до нас аж з Нетішина. Вечірка пройшла на вищому рівні, як для периферії, і навіть люди далекі від хіп-хопу, але які опинилися в цей вечір в клубі були приємно здивовані і зацікавлені і з’явилося бажання послухати, а краще побувати там ще раз. Я, хоч і не є супер прихильником цього стилю у тому числі…
Ну що ж, сподіватимемося, що хіп-хоп в нашому місті не востаннє.
А від себе організаторам пораджу більш ефективно рекламувати подібні заходи, особливо поза нашим містом. Знаєте скільки моїх знайомих здивовано дізнавалися, що в Яготині проходить такий захід? А приїхати не могли, бо дізнавались в останній момент і не встигали скорегувати свої плани.
Наталка Дилова

Категорія: Статті та аналітика | Переглядів: 2492 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 Raps  
кому не байдужий розвиток хіп-хопу в Яготині, проголосуйте за цю ідею:
http://ideax-nescafe.com.ua/ideas/yellow/organizatsiya-hip-hop-festiv

3 Raps  
+ 1 ) так воно і є )))
пам"ятаю скільки писали на форумах і в контакті шо в Яготині нікуди піти, нічого крім попси махрової не організовується, молодь нікому не потрібна і т.д і т.п.
А як шось організовуєш альтернативне тому що є в Яготині, то ці ж плакси (поінформовані про захід) або вісять в генделиках, або дома за компом, або на зупинках ))) і далі жаліються що про їхній досуг ніхто не піклується
biggrin

2 admin  
А чим заохотити людей яким нічого нецікаво? НІЧИМ

1 Raps  
да апаратура в Максимумі бажає залишатись кращою, + Максимум не призначений для живих виступів, він більше дискотечного типу, витягували звук в суботу як тільки могли, але все таки це єдиний майданчик в Яготині де ми можемо шось організувати без лишнього геморою )))
+ ще не всі команди досягли того рівня на якому навіть при поганій апаратурі і поганому звуці можна досягти доволі таки якісного виступу
відео тут наприклад http://www.youtube.com/watch?v=Ps8ZHpsJV3s
а на рахунок реклами, ми раніше розклеювали по місту афіши + в місцевих газетах і на сайтах і в соціальних мережах повідомляли, але все одно на багато більше народу не приходить, навіть коли ми на центральній площі безкоштовно організовували.
ми вже не знаєм чим їх можна заохотити ))))

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail