Субота, 27.04.2024



Головна » 2014 » Жовтень » 5 » ЯГОТИНСЬКІ ЗМІ НА ЗУСТРІЧІ З ЮЛІЄЮ ТИМОРШЕНКО (фото & аудіо)
15:15
ЯГОТИНСЬКІ ЗМІ НА ЗУСТРІЧІ З ЮЛІЄЮ ТИМОРШЕНКО (фото & аудіо)

4 жовтня відбулася зустріч лідера всеукраїнського об’єднання “Батьківщина” Юлії Тимошенко з редакторами місцевих ЗМІ Київщини. Зустріч проходила в рамках передвиборчої поїздки населеними пунктами області. Саме спілкування із журналістами відбулось в місті Біла Церква.  Відвідали захід й журналісти Яготинських  ЗМІ – муніципальної газети “Яготин місто моє” та  Яготин інфо .
Зустріч проходила не як звичайна прес-конференція, а у тісному колі. Але, як і під час прес-конференції журналісти могли ставити будь-які  запитання. Що й було зроблено.
. Крім відповідей на питання пані Тимошенко презентувала кандидатів по мажоритарних округах області, у тому числі й Віру Савченко, яка кандидує по нашому (98-му) виборчому округу. Після презентації кандидатів Юлія Тимошенко відповіла на питання. Питання представників преси охопила чималий спектр проблем сьогодення.
Одне з питань стосувалось звільнення Надії Савченко, яка є №1 у списку “Батьківщини”. Юлія Тимошенко сказала, що 13 жовтня за перебігом чергового судилища над українською льотчицею Надією Савченко, яку викрали з України та незаконно кинули за грати в Росії, спостерігатимуть представники Парламентської асамблеї Ради Європи та партії «Батьківщина».
 «13 жовтня буде суд. Суд буде по новим заходам, які вигадав Путін проти Наді – це психіатрична експертиза. Це старі радянські заходи, коли проти людини, яка не скоряється, яка здатна говорити правду, використовують ці методи. Наша команда разом з представниками, в тому числі ПАРЄ, збирається їхати на цей суд і трохи там нагадати Росії, що не так все просто, коли вони наших жінок кидають за грати», - сказала Юлія Тимошенко . Лідер партії «Батьківщина» зазначила, що європейські політики також допомагатимуть у звільненні Надії Савченко. «Я думаю що включаться і лідери європейських знакових країн. Ця робота буде вестися у закритому режимі, переговори з Путіним будуть вестися відносно Наді. Наша мета – її звільнення», – підкреслила вона.
  «Надя – реальний герой України, вона реально тримає удар за всю Україну зараз в російській в’язниці, і вона реально за всю Україну там демонструє вищий рівень мужності. Тому вона по праву у нас лідер в списку», – заявила Юлія Тимошенко.
Задавалось й питання стосовно міжнародної політики. Зокрема щодо угоди з ЄС . На що Юлія Тимошенко  відповіла, що угода про асоціацію з ЄС – це план виведення країни з кризи, а відтермінування введення в дію угоди – путінський план, бо заможна і сильна Україна загрожує його режиму.
 «Вони хочуть, щоб ми багато років не вводили угоду з ЄС, яка насправді є не угодою, а до дрібниць прописаним нашим "планом Маршала", нашим планом життя, починаючи від того, як наше виробництво буде діяти, і завершуючи тим, яка якість товарів буде в наших магазинах», - сказала Юлія Тимошенко.
 «Угода з ЄС – це план виходу України з кризи», - наголосила вона.
 «Виникає питання: чому сьогодні Путін ставить нам умови, щоб ми не жили по цій угоді, щоб ми 1,5 року не вводили її в дію, а українські керівники на це погоджуються», - сказала лідер «Батьківщини».
 Вона зазначила, що Путін не може допустити, щоб біля кордону «пригніченої, невільної, нещасливої та неблагополучної Росії з’явилася щаслива, заможна та вільна Україна».
 Для Путіна це особиста загроза», - сказала Юлія Тимошенко.
 На її думку, сильна та заможна Україна спровокує повстання в Росії, яке призведе до повалення режиму Путіна, і саме цього боїться президент Росії.
 Лідер «Батьківщини» також вважає, що саме успіх України на шляху до ЄС був причиною посилення військової агресії з боку Росії. Разом з тим, Юлія Тимошенко висловила впевненість, що «Україна обов’язково переможе, бо українці сильна нація».
Одну з відповідей пані Юлія дала на запитання стосовно розв’язання проблеми Донбасу (питання поставлено журналісткою “Яготин місто моє”) Відповідь була досить розгорнутою. Тож подаємо повний аудіо-файл[ 1-5 .
Файл 1     Файл 2    ФАЙЛ 3   ФАЙЛ 4    ФАЙЛ 5

Не відстав і Яготин інфо. Поставлені питання стосувались реалізації вступу в НАТО та створення громадського телебачення і радіо. Відповідь у файли №6
ФАЙЛ 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 1712 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 215




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail