Четвер, 25.04.2024



Головна » 2012 » Травень » 18 » ЯГОТИН У ВІДЕО КДРК ТА 5 ГО КАНАЛУ
19:27
ЯГОТИН У ВІДЕО КДРК ТА 5 ГО КАНАЛУ
Як і обіцяли в попередньому матеріалі, пропонуємо вам відео яке відзняли сьогодні КДРК та 5 Й канал. Репортажі були показані у випусках регіональних новин Отже дивимось та аналізуємо.

5 КАНАЛ ВІДЕО
КДРК ВІДЕО





Переглядів: 2375 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
4 Дмитро  
Я згоден, що в даний час є багато шкідливого... Випари бітуму з асфальту на 12 % підвищують можливість захворювання на онкохвороби (є таке бачення лікарів). Давайте не будемо асфальтувати вулиці, а будемо їздити по грунтових дорогах. Чому про це ніхто нічого не говорить. Я думаю, що питання з будівництвом заводу дуже заполітизовано. Навіть коли повідомили, що заводу не буде, всеодно агітатори прицюють ( мабуть відробляють проплачені їм гроші)!!!!

5 Raps  
діло в тому що у людей вже не має ніякої довіри до влади от і весь фокус, я завтра піду на мітинг не за ради грошей чи якихось політичних амбіцій, просто як і більшість українців ну не вірю я владі!!!

3 Ігор  
Шкідливі викиди є при будь-якому виробництві. Але чомусь всіх сколихнув тільки цей завод. Я ще раз хочу задати запитання. Чому ніхто не ратує про шкідливість звалища, чому ніхто не ратує про шкідливість автомийок, чому ніхто не кричить про знищення землі посівами технічних культур, чи на це все всімплювати з великої вежі, а там де стосується коштів, з одного боку прибічників побудови заводу (читай - влада), а з іншого противників (читай - конкуренти, за якими стоять так звані опозиційні політичні сили), то всі як з гречки вискочили. Я саме так наголосив, що противники - це конкуренти, тому що місцеві жителі отримали саме ефективне інформаційне промиття мізків, яке можна було придумати. Я не кажу що завод нешкідливий (читай перше речення), я хочу сказати, що якщо громада міста Яготина знайшла мужність сказати "Раз", то нехай вже у неї вистачить сказати і "Два", і "Три", і т.д. Бо в іншому разі, по перше, гріш ціна всім цим намаганням, по друге, ще одне підтвердження виразу "тому що місцеві жителі отримали саме ефективне інформаційне промиття мізків, яке можна було придумати".

2 Lana  
Мабуть через те, що Ви колишній житель міста Ви так і пишите. Ніхто не заперечує проти того що все що Ви перерахували має місце в сучасному житті Яготина. Але я не розумію Вашої логіки? Якщо уже є шкідливі викиди то давайте їх добавимо? Якщо був один Чорнобиль, то нехай буде ще? Ще ніхто не сказав в Україні про те, що ми дожили(пройшло 26р) саме до початку розпаду стронцію і будь- які хімічні викиди тільки прискорять хвороби та смерть українців. Коли б у нас дбали про людей то взагалі б наклали мораторій на побудову хімічно шкідливих заводів, а ті які існують привели б хоча б до нормативних викидів.Інколи диву даюсь як все-таки українці себе не люблять і не поважають. За що Ви ратуєте? За 200робочих місць???..., за брехливі інвестиції які осядуть в карманах можновладців, як це було не раз? Нехай залишиться хоч ковток свіжого повітря, якщо залишиться .....

1 Ігор  
Завод буде, чи не буде це не головне питання на сьогдняшный день.
Неприйняття думки іншого (читай - поливати його брудом за будь-якої ціни), є признаком заангажованості індивідума, неможливості самостійно мислити, а простіше кажучи - розумової відсталості.
Всі кричать про небезпеки ефимерного майбутнього заводу, кричать про шкідливість викидів такими цифрами, що й на голову не налазять. Приводять статті з сайту міста Железнодорожний, хоча ніхто не проаналізував навіть там ситуацію з данним конфліктом. Там просто мер міста хоче побудувати в санітарній зоні заводу житловий масив, тому і почав інформаційну війну з заводом, бо від роквула вже грошей отримать зась, а на будівництві ой як ще й можна нажитись.
А хто з вас хоч раз замислювався про екологічну бомбу, яка вже діє в Яготині? Чому ніхто з вас не вийшов на мітинг проти звалища, що знаходиться в межах міста, і яке палає не менше 2-3 разів на тиждень? Хто з вас замислювався, що один кілограм пластикового сміття при спалювання виділяє фенолу більше ніж той самий завод за день роботи? а його згорає на звалищі за один раз не менше 300-400 кг. До речі при спалюванні пластику виділяється також і діоксин. Так що ще до побудови цього заводу ви знищили своє життя, життя своїх дітей і екологію в радіусі 15-20 км від звалища.
Кричіть і далі сліпо проти заводу, якщо не бачите реальної загрози.....
З повагою, колишній житель м.Яготин

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 213




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail