П`ятниця, 19.04.2024



Головна » 2011 » Березень » 16 » Гречка, борошно....тепер і бензин!
19:04
Гречка, борошно....тепер і бензин!
Партія регіонів продовжує ‘’покращувати’’ наше життя. Черговим ‘’покращенням’’ стала бензинова лихоманка, а ще точніше бензинова катастрофа. Ціни  на цей товар зростають ледь не щодня. І вже перетинають чергову психологічну позначку. А влада не може вирішити цієї (і не лише) проблеми належним чином. Тим часом опозиція звинувачує у ціновій політиці паливного міністра Бойка і главу уряду Азарова. Ті, в свою чергу, звинувачують нафтотрейдерів у спекуляції і погрожують запровадити штрафні санкції у сумарному розмірі один мільярд гривень. Скептики сумніваються, що це допоможе стабілізувати ціни на пальне. Мовляв, трейдери піднімають ціну, потім їх репресують, вони почнуть відкуповуватися, і ось оте «бабло» опиниться в кишенях чиновників од влади. Експерти прогнозують, що до кінця березня по всій Україні ціни перевищать десять гривень і врешті-решт протягом року можуть досягнути 12-15 гривень. Як повідомляє УНІАН, за нинішній ріст цін на бензин і дизпаливо повинні відповідати всі ті, хто організував і до недавнього часу підтримував використання нафтопроводу «Одеса—Броди». Експерти зазначають, що ще на початку двотисячних років значною мірою завдяки зусиллям тодішнього прем’єр-міністра Віктора Ющенка було завершено його будівництво, проте в часи промосковського прем’єрства Віктора Януковича 2003-2004 років нафтопроводом почали задешево переганяти російську нафту в зворотному напрямку. Вітчизняні виробники пального залишилися без сировини, тобто підприємства працюють лише на 30 відсотків потужності. Приблизно 60 процентів значно дорожчого бензину заводиться з-за кордону. Проте нині урядовці запевняють, що намагаються повернути нафтовий потік у зворотному напрямку, як було й заплановано проектом. Кожен другий автомобіліст уже не може купувати бензин. Згідно з соцопитуванням, при ціні понад одинадцять гривень за літр на заправки заїдуть всього вісім процентів водіїв. А якщо вартість злетить до п’ятнадцяти гривень за літр, то таку розкіш дозволять собі лише чотири проценти опитаних.
Звичайно ціни на пальне зростають  у всьому світі. Вони б’ють все нові й нові рекорди, але в цивілізованих країнах тамтешні уряди намагаються хоч якось цьому протистояти: викидають пальне зі спец резервів, ведуть збалансовану ринкову політику, і т д. А в нас……………?  На часі весняна посівна кампанія, і хлібороби змушені будуть купувати солярку і бензин значно дорожче. Тож  і ціни на харчі, І на доставку товарів підуть угору, а це вже може набути зовсім не прогнозованих масштабів. А влада й далі з екранів телевізорів, на різних нарадах буде розповідати казки про покращення життя вже сьогодні.
Переглядів: 1842 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 9
9 s.jarilo  
Суспільство закипає.Невже ніхто цього не бачить?

8 admin  
Да ще й за такої влади

7 Raps  
chip! потрібно було раніше головою думати, історія на жаль нічому не вчить, бо бидломаса її просто не знає sad
нічого може хтось з рагулів все таки прозріє biggrin
на мою думку лише радикальні дії можуть змінити ситуацію в цій країні, а мітинги в більшості своїй без понту робити.

6 Gurd  
Бачили очі, що їли... Але ж на Сході і Півдні вважають свій вибір правильним. Мабуть, помутніння від голоду і злиднів...

5 chip  
Ну дак нам осталось тогда молчать в тряпочку и не плакать.

4 Raps  
chip!
ображати людей звичайно погано і якшо без причини то ще й в двічі гірше, але ж факт на лице.
Вибір вибором, але я мабуть ніколи не зрозумію як можна голосувати за тупого ???? Або такий же самий тупий або ще тупіший віддає свій голос за імбіцила??? Мені власне соромно за такого президента і за його малороський електорат, які 20 років живуть в Україні і сумують за совком і для них та Україна шось не зрозуміле з її мовою, традиціями, культурою ))). Наприклад на Сході і Півдні де ПРдуни правили і правлять вес час, ну ніяк не європейський рівень життя, а місцями ще гірше ніж по Україні, а вони все за них мазу тягнуть і тягнуть, вірячи шо свій їм покращить життя....... тепер з"їли шо хотіли, але все одно на помилках не вчаться і за ПРиматів знову будуть тягнути мазу бо все Юлька винна і НАТО ))))
А на рахунок мітингів, це при Ющу чи Тимошонці можна було мітингувати, а зараз резиновою палкою по хребту і в буцигарню (приклад як лапши навішали учасникам податкового майдану, а тепер правохоронні органи їх таскають)
Ти хочеш стати мучеником???? biggrin

3 chip  
Ну насчет рагулив не рагулив давайте не будем ато разведём срача на 5страниц.Надо уважать выбор каждого.
Ну а что всё триндим без дела, давайте бум собираться, митинговать или что там надо.

2 petlenko  
+1

1 Raps  
да хоч новини не читай і не дивись, що не день то розчарування. із-за якихось рагулів, які голосували за цих кровосісів, тепер страждає ціла країна angry

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail