П`ятниця, 29.03.2024



Головна » 2012 » Травень » 14 » ДЕМОКРАТІЯ ПО ЯГОТИНСЬКІ. ВІДЕО
14:38
ДЕМОКРАТІЯ ПО ЯГОТИНСЬКІ. ВІДЕО
Сьогодні, як і очікувалось, в Яготині день розпочався досить гаряче. Адже планувалась позачергова сесія міської ради. На ній мали розглядати питання виділення земельних ділянок які, як вважається громадою, в майбутньому можуть перейти з сільськогосподарського призначення у власність заводу ROCKWOOL, який може скупити їх у людей яким її віддано. Тож аби стати цьому на заваді громада прийшла під стіни міської ради.
Засідання очікувалось на 10 годину, але ще з восьмої години під адміністрацію міста почали підходити люди. З розмов було чути, що громаду дійсно хвилює дане питання. Хоча багато людей і не володіли достовірною інформацією. Спочатку люди просто збиралися, а вже потім під раду підтяглися політичні сили, які почали роздавати партійну символіку. Серед них: партія "Батьківщина", ВО"Свобода","Удар".
Саме засідання сесії розпочалось з інформації заступника міського голови Овчаренка С О. Який розповів про екологічний стан, що склався у зв'язку з роботою елеватора. Адже є багато нарікань на чистоту роботи цього підприємства. Тож питання буде вирішуватись.
Після, депутати проголосували за ряд земельних питань. Серед яких власне і було питання, яке стало кульмінацією засідання. Не зважаючи на протести громади рішення, якого остерігалась громада прийняли. Більшість сказала "За".
Після цього під свист, скандування депутати і міський голова полишили залу засідань.
Не задоволена громада лишилась під міською радою скандувати. Далі радикалізм взяв гору, і люди увійшли до адміністрації, та намагалися прорватись до кабінету міського голови. І якби не міліція, то невідомо який був би фінал. Після намагань прорвати оборону мешканці міста продовжили мітинг під будівлею. Люди вимагали, щоб пані Дзюба вийшла до них та пояснила позицію громаді. Що врешті й сталося. Наталія Миколаївна таки пояснила позицію влади. Хоча громаду це не переконало. Але зіткнувшись з такою силою людей пані Наталія таки пообіцяла разом з політичними силами міста сісти за стіл для обговорення питання проведення міського референдуму. На нього можуть винисти питання Будівництва заводу ROCKWOOL, та питання собору.
Прикро, що не обійшлося без силових методів, та хуліганства. Зокрема розлючені люди побили людину, яка намагалася вийти з ради. Повалили на землю, та почали побої.Правда потім з будівлі вийшов пан Сіренко, то  натовп переорієнтувався на нього. Пана Сіренка облили водою. Намагались "наїхати" і на нашого журналіста. Мотивуючи це тим, що знімають для міської ради.....(див відео)Цікаві люди.....А хто ж тоді про вас чути буде якщо ви всіх журналістів порозганяєте? Ми ж висвітлюємо вашу ініціативу!!
Також постраждали таблички міської ради, та стіни. По ним пройшлася яєшня артилерія.
Це звичайно далеко не все, що відбулося сьогодні. Докладніше дивіться в нашому відео, та у відео каналу 1+1, яке ми також розмістимо

Переглядів: 6547 | Рейтинг: 4.3/24
Всього коментарів: 1081 2 »
107 Лена  
Для C2H5OH, не внашій країні це можна робити, які екологи, про що ви говорите, вам напишуть будь-яку довідку, намалюють будь-які норми викидів за певну суму. А які вам треба докази, вже коли запрацює завод, і виросте відсоток ракових захворювань, оце будуть докази. Де планують будувати завод у людей лише колодязі, централізованого водопостачання немає, вся кам'яна пиль буде в колодязях, на городах. Чому якщо все класно, керівництвом Рошен прийнято рішення, що в разі побудови заводу, їхня діялність в Яготині припиняється, чи це теж безпідставні емоції?

108 C2H5OH  
А звідки інормаці що Рошен закриється? В мене інша інформація, що вони хочуть розширятись biggrin

106 C2H5OH  
Дитина (17.05.2012 12:02)
Для 86 C2H5OH - хто піде на роботу на завод. який вбиває людей той і сам вбивця. Не можна залучати інвестиції для наповнення бюджету за рахунок людських життів

Скільки експресії в висловленнях :D. Але ми ж не на мітингу. А що конкретно таке шкідливе? Поки крім "пустих" слів - геть, ганьба, ні краплини нашої крові нічого конкретного. А чому геть? Що в цьому виробництві шкідливе? Потрібен постійний мониторинг викидів заводу на шкідливі вмістки. Ось хай цим і займуться наші екологи і щоб їх могли побачити через інтернет всі бажаючі в режимі реального часу. А поки просто одні емоції.

104 Степан  
Матеріали групи в контакті.

"Невже серце твоє не забилось?
Чому розум тебе не спинив?
Коли всі Яготинці молились
Щоб Господь тебе вразумив.

Що відчула ти зраду прийнявши
Як ти в очі поглянеш батькам
Які житимуть з страхом назавжди
За дітей, шо зростатимуть там.

Яготин буде місто-убивця
А ти будеш у ньому палач
Живи й бач, як згасатимуть лиця
Спи і бач Яготинщини плач.

І коли мить настане остання
І твій стан весь зігне до землі
Марним буде твоє покаяння
Бо ніхто не пробачить тобі!"

Браво автору.

103 Дитина  
для Smile, завдяки таким горе-баткам, які проголосувале за це рішення, скоро не буде кому кормить і кого кормить. Досить вбивать людям легенду про нові робочі місця. Перше, що зробтьи Рошен, закриє свій логістичний центр, хоча в планах було будівництво ще і фасувального цеху. Так екологічно чисте виробництво закриється, де працює достатня кількість людей і зарплата для Яготина номальна, чого не можна сказать про заробітну плату на маслозаводі жмот Сіренко, про себе тільки думає. За те Smile, побіжить працювать на новий класний завод

102 Smile  
Детка когда тебя не состоянии будут кормить твои родители я посмотрю куда ты побежишь работать biggrin

101 Lisa  
http://news.eizvestia.com/news_kiev/full/obshhestvennost-yagotina-prodolzhit-otstaivat-svoi-prava
На носу ЕВРО 2012. Нада как можно больше информировать СМИ , чем больше кипиша тем быстрее нам пойдут на уступки.

100 Дитина  
Для Smile, А яке це має значення для тебе? Що зібрався на заводік іти працювати? Давай, давай, поповнюй лави В........

99 Smile  
"
95 Дитина (17.05.2012 12:02)
Для 86 C2H5OH - хто піде на роботу на завод. який вбиває людей той і сам вбивця. Не можна залучати інвестиції для наповнення бюджету за рахунок людських життів
"

Дитина а ви де працюєте ?

98 Дитина  
Велике прохання представників партії "Свобода", "Удар", "Батківщина", згуртуйтеся з приводу своїх налагоджених дій по питанню проведення рефередуму, просіть підпримку, допомогу юристів у своїх обласних осередків. Щоб все було чітко, правильно, щоб ВБИВЦІ не оскржували їх в судді, по якихось формальних причиннах, адже за ними ціла судова система. Бо діти хочуть жити.
В Дзюби квартира в Києві, діти повертатися до Яготниа-Чорнобиля не будуть, те саме у Семеняки, у Сіренка, а після будівницітва цього заводу взагалі поїдуть з України. А в наших батьків одне багатство - діти та здоров'я

97 небайдужий яготинець  
В раде всего 36 депутатов, присутствовали на голосовании 31 чел.

Голосовали за:

1.Ковбота Павел
2.Михно Виктория
3.Потельчак Владимир
4.Кудрявский Олександр
5.Левченко Иван
6.Комаренко Светлана
7.Лысенко Людмила
8.Писковец Валентин
9.Герин Татьяна
10. Антоненко Александр
11. Гладка Анжела
12. Шлёнчик Вера
13. Стовбчатый Юрий
14. Федина Елена
15. Дёгтяр Сергей
16. Галас Сергей
17. Басанец Николай
18. Крутько Владимир
19. Рубанчук Татьяна
20. Билаш Владимир
21. Полежака Александр
22. Шевченко Валентин
23. Малыш Наталия
24. Лысенко Юлия
25. Шмыгановский Василий
26. Рудич Любов

Голосовали против:
1. Загазей Владимир
2. Смаглий Игорь
3. Макарчук Анатолий
4. Олейник Назар

Взято с Контакта. Достовірність не 100%

96 Nata  
Начальник ЖЕКу Гончаренко у якого своїх двоє малих дітей і третя в жінки від першого шлюбу. Я думаю ось кому треба задуматися. Але такі люди неголовами думають, тим місцем яким сидять в керівному кріслі, яке дісталося завдяки мерині.

95 небайдужий яготинець  
Голосували - ЗА (29 чоловік):
магазину РИБОНЬКА –Гладка Анжела Борисівна;
магазину ФОНТАН – Антоненко ... (жінка, імя та по батькові не знаю);
ресторану АСТОРІЯ –Рудич Любов Юріївна;
Магнат Яготина "Райспоживспілка" - Полежака...
Магазин "Золоті вироби", кафе -бар "Стоп" - Гета ...
Начальник Пенсійного фонду - Шмигановський...
Начальник Жеку - Овчаренко Володимир...

Глосували - ПРОТИ (3 чоловіка):
Загазей - ...
Представники партії "Удар", ВО "Свобода", Партії зелених.

Можливо неточності - прошу знаючих доповняти. Країна повинна знати своїх героїв!!

94 Дитина  
Для 86 C2H5OH - хто піде на роботу на завод. який вбиває людей той і сам вбивця. Не можна залучати інвестиції для наповнення бюджету за рахунок людських життів

105 C2H5OH  
Скільки експресії в висловленнях :D. Але ми ж не на мітингу. А що конкретно таке шкідливе? Поки крім "пустих" слів - геть, ганьба, ні краплини нашої крові нічого конкретного. А чому геть? Що в цьому виробництві шкідливе? Потрібен постійний мониторинг викидів заводу на шкідливі вмістки. Ось хай цим і займуться наші екологи і щоб їх могли побачити через інтернет всі бажаючі в режимі реального часу. А поки просто одні емоції.

93 Артист  
Це все зрозуміло, де можливо знайти таку інформацію, за, проти, і відсутні.

92 h2o  
Ви самі маєте те що обирали. А що обирали? Дзюба Н.М. - кума Семеняки В.П. Вони обидва зраджували. Спочатку комуністи, потім литвиновці, потім регіонали - ну завжди в справі і в долі. Депутати - так звані Т У Ш К И - МАЙЖЕ ВСІ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІ АБО КОЛИШНІ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІ, яким пора на пенсію голосували за тому що їм сказали.ПРОТИ проголосували лише МОЛОДЬ. РОБІТЬ ВИСНОВКИ ЗА КОГО ГОЛОСУВАТЬ. БОРОТЬБА ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄТЬСЯ. НЕ БІЙТЕСЬ.

91 Артист  
Напишіть хто з депутатів проголосував за Завод. а хто проти.

90 Юрій  
"Жити – значить покриватися шрамами". Це – складно. Але, зрештою, ми залишимо своїм дітям таку землю якою ми дозволимо їй бути. Якщо хочемо їм кращої долі – мусимо зламати ярмо страху, що гнітить усіх нас багато років. У однієї письменниці є гнітючий образ покоління – імаго. Так називається личинка, яка не здатна стати метеликом. Вона лише їсть і повзає, їсть і повзає. І найсумніше, що від такої личинки – імаго народжуються такі самі істоти, котрим ніколи не дано злетіти в небо. Заклик не боятися зовсім не означає кличу до барикад і насильницьких дій. Він означає кожного на своєму місці говорити своєю мовою, захищати свої переконання, протестувати, захищати свої права і – головне – не похитнутися у своїх переконаннях, робити по правді й справедливості, як би це важко й ризиковано не було. З фізики відомо, що у Всесвіті темної енергії в 10 разів більше, ніж світла. Відомо також, що енергія вакууму вдвічі перевищує сукупну енергію і темної, і світлої матерії. Все це так, але люди все рівно тягнуться саме до світла зірок! І це значить, що світло перемагає неймовірно потужну енергію темряви і порожнечі. Тільки від нас з Вами залежить щоб перемогло світло. Я вірю що переможе. Шевченко писав: « Борітесь-поборите». З нами Бог і Правда!

89 Володимир  
Зараз головне зібрати підписи за відміну рішення про виділення землі 52га, як незаконне. А далі ініціювати референдум по відставці мера і депутатського корпусу

88 Admin  
Дякуємо за увагу до сайту.Ми не одні висвітлюємо тему. Є дружній нам форум та група в контакті. Там народ також веде тему на всі 100. Тиску поки на нас немає. Але в нас в країні можливо все.

87 S O A P  
О це дискусія. Дякую сайту за висвітлення теми на вас не тиснуть?

86 Murzilka  
C2H5OH
".... З одного боку це робота для яготинців......"

А хто каже що це робота для яготинців?

85 C2H5OH  
Багато ємоцій. Відведення землі не на користь Яготину. Потрібно гектари здавати в оренду, нехай платять орендну плату за користування. Це жива копійка в наш бюджет. Про сам завод нічого не зрозуміло. З одного боку це робота для яготинців, з іншого "вредное производство". А яке виробництво корисне? Не зрозумів що конкретно там небезпечно. Потрібно більше конкретної інформації про саме виробництво і його шкідливість. А так просто піар...

84 Max  
А є в когось телефон Люби

83 Роман  
Ну і що що немає Дзюби, злякалась пішла на лікарняний? ЇЇ обовязки хтось виконує і сесія на якій буде проведено відміна злочонного рішення про виділення 52га землі може пройти і без неї. Так що не зупиняймося і не дамо їм тягнути час.

82 Олег  
Все записываемся в группу вконтакте по защите Яготина от этого опасного завода - http://vk.com/club38881608

81 Max  
А толку дзюбихи нема вона десь чив отпуску чи на больнічном но нема то точно

80 Tолян  
Я чув народ каже завтра мітинг а одні шо в суботу хто знає коли

79 Tолян  
На сайті рай ради всі коменти удалили. Народ просто ігнорим той сайт івсе

78 Роман  
До Ігор 78:
Прочитай зсилку 77 Murzilka (15.05.2012 20:36)
http://www.rupor.info/fokus/2008/12/11/jekologicheskij-genocid-vlast-protiv-naselenija/ .
Не потрібно зневірюватись. Любе рішення міської ради може бути відмінено під тиском народу. Люди в селі добились того,щоб не будувався завод, а ми схилим голову перед Дзюбою та її продажними ( а може переляканими за свою шкуру) депутатами? Цього не буде ніколи!

77 ігор  
"Яготинські вісті" є рупор районної влади, там все контролюється Семенякою. Перед друкуванням проходить цензура, так що в районці нічого проти влади і не чекай. А для мерії такі ваші "однодневні" мітинги до лампочки. Вони вже прийняли рішення і все.

76 Murzilka  
http://www.rupor.info/fokus/2008/12/11/jekologicheskij-genocid-vlast-protiv-naselenija/
ще деяка інфа про боротьбу народу проти будівництва заводу в київській обл.

75 Роман  
Ходити щодня до міської ради то багато для них честі. Зараз необхідно збирати підписи і Яготинцям ініціювати референдум, а не чекати референдуму з сторони влади, яка сфальсифікує результати.
Боягузливі брехуни, ви боїтесь правди як вогню, чому в районці не написали, що було прийняте рішення про виділення 52 га землі для "ведення с/г" (читай під Роквол), чи ви пишете те що дозволить Семен.

74 ігор  
А щоб наша влада знала, що значить громада Яготина. А Ви тільки знаєте, що писати в Інтернеті да обзивать один одного. А треба виходить і кожного дня нагадувать хто є хто в Яготині

72 ігор  
Читаючи Ваші коментарі, я просто дивуюся. Якщо Ви вже такі патріоти Яготина, чому сьогодні тихо біля міської ради? Чи Ви тільки "герої" коли Вас як "маріонеток" використовують?

73 Raps  
а толку? треба підписи збирати і мутити референдум

70 игорь  
робочі місця і кашлючий народ, та не тільки, ще на шкірі будуть різноманітні підсипання!!!!!! biggrin

69 Smile  
" В брошенных малонаселенных районах России будут рады такому предприятию, риск отравления будет минимизирован, а рабочие на хорошую з/плату приедут с разных сторон. "

Себя жалко , а перенесем подальше пускай другие мрут. Идея неплоха....

62 Яся  
Верните себе разум!
Верните себе разум!

- Радислав, здравствуй,- раздался рядом необычный голос.

Обернувшись, увидел Николая Обрезкина, говорившего через вставленный в горло аппарат, т.к. его гортань через которую проходит воздух г.Железнодорожного заражена онкологическим заболеванием (раком).

- Спасибо за беспокойство моим здоровьем,- ответил я, – для коренных жителей нашего города,которыми являемся мы с тобой, этот вопрос особенно актуален.

Разговор этот произошел в начале 2000- ных годов, а в 2005 году Николай умер, в возрасте 45 лет. Смерть близкого человека потрясает, но люди, не видя системности смертей, не придают этой проблеме общечеловеческого значения. Когда Николай был жив, мы много говорили с ним об экологической проблеме в нашем городе, и главную причину находили в нарушениях эксплуатации завода Минвата.

- Выхлопы из трубы завода за много верст видать, и не факт, что они прошли через фильтра,- предполагал я.
- Да что выхлопы,- прохрипел Николай,- ты посмотри на свалку напротив Минваты, сплошной канцероген (канцерогенес).

Я не буду писать о всех акция протеста жителей г. Железнодорожный по поводу нарушений эксплуатации завода ROCKWOOL, они хорошо известны и многочисленны, документы и видео расположены на сайтах.

Хотелось бы просто понять руководство города и тех людей, которые им помогают. Как назвать ваши действия, направленные на защиту нездоровья жителей города, в т.ч. и ваших семей, но наоборот на защиту завоевателей, как принято сейчас выражаться, рынка, которые являются убийцами ваших детей. Тогда кто вы ? Самоубийцы?

Вы утверждаете, что нормы эксплуатации завода соблюдены, но для каких условий установлены эти нормы, могли ли вы учесть ту климатическую катастрофу, которая произошла в предыдущую зиму и лето, выдержит ли система экологической безопасности завода, такие резкие изменения климата. Я уверен, что не выдержит. И тогда медленная (или нет) смерть всего города?

Хозяева завода жалуются президенту России, что им не дают работать, но граждане России никогда не будут против развития предприятия , которое дает рабочие места и создает вокруг себя благоустроенную инфраструктуру. Но зачем нужны честно заработанные деньги, когда глава семьи и весь его род прекратит существование.

Перенос предприятия с такой астрономической прибылью как ROCKWOOL , при современной банковской кредитной системе, как говорится дело техники. В брошенных малонаселенных районах России будут рады такому предприятию, риск отравления будет минимизирован, а рабочие на хорошую з/плату приедут с разных сторон.

Демонтаж и перевоз современного оборудования производится без особых затрат, а на месте освобожденных цехов, можно производить : экологически чистые продукты, муку, хлеб.

Хочется затронуть еще один аспект обсуждаемой проблемы. Я человек грешный, но верующий. Так за что, такое наказание Божье на наш город.

Когда наступали лихие времена, наши предки не только стояли насмерть, но и строили обыденные храмы, делали крестные ходы, брали на себя обеты перед Богом и людьми.

В годину братоубийственной революции, а затем гражданской войны жители нашего города в1919 году построили деревянный храм в честь преподобного Сергия (Радонежского), у станции «Обираловка» (ныне станция г.Железнодорожный). До 1930 года простоял храм, в его ограде хоронили достойных людей. Но храм был обезглавлен, затем полностью снесен, могилы предков уничтожены.

Можно долго перечислять имена предков живших или бывавших в нашей местности: князь Пожарский ,царь Алексей Михайлович, адмирал Апраксин, три поколения Румянцевых, Федор Тютчев, Н.В.Гоголь, Рябушинский, поэтесса Кологривова Л.А., священномученики Иоан Державин и Иоан Восторгов и многие другие.

Где сохранившаяся память о них. Где их могилы и памятные места?

«Уничтожены»,- говорим мы.

Но допуская уничтожение памяти предков, мы допускаем уничтожение себя.

Человек не инструмент, ему нужна духовная пища, но многие жители города об этом перестали задумываться, в т.ч. руководство.

Человека забывшего заветы предков, Бог лишает разума.

Верните себе РАЗУМ!

Председатель общественной организации
имени Святого благоверного Великого князя
Александра Невского

Р.А.Фатеев

61 Сергій  
http://www.nash-zheldor.org/2011/06/vernite-sebe-razum/
Это ссылочка для особо умного Daffy или может быть правильно -"Дауни"!!!
Тупой-ты!!!

60 Небайдужа  
Саня, а не закрив би ти слою гнилу ротяку! Включи "соображаловку", тупоголовий телепню, що ти пишеш?! Договоришся, що займуться ВАМИ спецслужби!!! От тоді побачимо, на чиїй вулиці буде свято!:-) Готуйтеся, до ВАС їдуть ревізори! МИ ВСЕ БАЧИМО І ЧУЄМО! ПОЗОР ПРОДАЖНИМ ХРОБАКАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

57 небайдужий яготинець  
Потрібно зробити DDoS - атаку на Дзюбакабрицький сайт. Є в нас хакери (бо сам не знаю як робити; за інструкцію був би дуже вдячний)?

56 Степан  
Шановні яготинці наша влада оцінила життя кожного яготинця в 4545грн.
В суботу 12.05.2012 на зібрані біля міськради ДЗЮБАКАБРА заявила шо інвестиції в місто(після будівництва заводу) складуть 100 млн. гривень. Враховуючи те що чисельність населення на сьогодні в Яготині приблизно складає 22000 поділимо
100000000/22000=4545грн.

Оце та реальна вартість людського життя.

55 Murzilka  
http://pixs.ru/showimage/Komentarzs_1046352_4792186.jpg
перйшовши по цій ссилці Ви побачите докази вчорашнього (правда лише одного з трьох) коментарів, які видалив адмін!

52 Степан  
Народ до матеріалу що був розміщений на офіційному сайті районной адміністрації було вчора додано 3 коментарі які правдиво висвіитлювали те що дійсно відбувалось вчора біля міської ради, на сьогодні ці коментарі видалені адмінісьтратором сайту. Цікаво хто адмініструє ланий сайт? http://yagotinrda.ucoz.ua/news/domovilisja_pro_referendum/2012-05-14-290

51 Степан  
Daffy, Саня це ви тупі безголові придурки. Люди не читайте інфу цих виродків вони заслані козачки Дзюбакабри і Ко

54 Саня  
Мені ж заплатили Датчани. Дали грошей на нову квартиру в Києві.

50 небайдужий яготинець  
Daffy, Саня - в банді виродків прибавляється, або КЛОНИ ПОЧИНАЮТЬ КОНТРАТАКУ...

53 Саня  
Дитя ти імбіцильне, давай з тобой у двох зустрінемся! Я подивлюся як ти рота свого відкриєш?

66 yanin  
в тебе ,видно, крила виросли,кругом долетиш,з усіма зустрінишся,що ти за птиця,напевне обдовбаний півень cry

49 Daffy  
Вот же тупой народ у нас! Явно видно, что митинг проплаченный конкурентами...
Неужели не понятно, что строительство завода это развитие региона, рабочие месста,налоги и т.д.
А что касается загрязненности экологи, то думаю, что сейчас наверняка такие технологии, что ничего в атмосферу вредного не попадает.
Тупой народ!

59 Raps  
у Дзюби і Семеняки криза жанру biggrin Чечоткін шо ти тут робиш? biggrin

67 yanin  
ти явно до народу не нележиш,виродок angry

68 yanin  
"А что касается загрязненности экологи"-ще один проффесор,забруднює мову виразами surprised завод-знищення єкології

45 swetla  
За заводом стоїть син Азарова.

42 Небайдужий Яготинець  
to Саня:

тобі весь форум Моча, а ти Божа Роса... Прихвостень Дзюбакабри

47 Саня  
Моча не форум, а только ты здесь. wink
явно сам продажно за ПР голосовал, теперь сопли распускаешь.
соточку свою сученок явно пробухал.
а против твоей мерши, как ты ее нежно называешь (только с большой буквы и пишешь), я был категорично против.

36 Tолян  
А шо за дєвкі сьогодні по козловщині ходили і бабкам пропонували 50 гривнів за підпис за стройку заводу їх пацани хотіли піймати

33 Tолян  
блін не думав що така заворушка в нас буде. Я думав народу менше буде

1-50 51-72
Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 206




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1282]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail