Четвер, 25.04.2024



Головна » 2015 » Березень » 31 » ЧИ СТАНЕ ЯГОТИН ЦЕНТРОМ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОЖНОГО З НАС (варто прочитати)
17:41
ЧИ СТАНЕ ЯГОТИН ЦЕНТРОМ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОЖНОГО З НАС (варто прочитати)

Останнім часом в країні знову почалися дискусії стосовно ефективного функціонування громад, а з ними й продовжились розмови про адміністративно-територіальну реформу.
Яготин не став виключенням. До цього процесу долучилась і міський голова Яготина – Н.М. Дзюба, і депутати міської ради, які своїм рішенням підтримали пропозицію міського голови  про ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад Яготинської міської ради (м. Яготин, с. Червоне заріччя, с. Соколівщина) Засупоївської (с. Засупоївка, с. Григорівка, с. Федорівка) Кулябівської (с. Кулябівка, с. Тужилів, с. Шевченкове), Супоївської (с. Супоївка, с. Дзюбівка, с. Озерне, с. Черкасівка), Райківщинської (с. Райківщина, с. Розумівка, с. Рокитне) Двірківщинської (с Двірківщина, с Воронівщина, с Кайнари с-ще Черняхівка), Ничипорівської (с. Ничипорівка, с. Трубівщина), Панфильської (с. Панфили), Сотниківської (с. Сотниківка) , Черняхівської (с. Черняхівка, с-ще. Гречанівка), сільських рад Яготинського району Київської області, Соснівської (с. Соснова), Сомководолинської (с. Сомкова долина, с. Радянське) сільських рад Переяслав-Хмельницького району Київської області.
Цим рішенням також пропонується  визначення адміністративним центром об’єднаної територіальної громади міста Яготин. Визначення назви об’єднаної територіальної громади - Яготинська територіальна громада.
Також даним рішенням пропонується винести пропозицію Яготинського міського голови щодо ініціювання добровільного об’єднання згаданих територіальних громад Яготинської міської ради на громадське обговорення, яке буде проводитись протягом 30 днів, з дня оприлюднення цього рішення на офіційному веб-сайті Яготинської міської ради.
Яготин інфо , підтримує подібні продумані ініціативи , та ще не раз повертатиметься до цієї теми, а громаду просимо долучатися до обговорення. Адже чи лишиться Яготин центром, чи стане забитою провінцією залежить від нас.

Яготин Інфо просить долучатись до обговорення і на нашому порталі.

Також пропонуємо вам прийняти участь в нашому інтернет голосуванню з цієї теми, яке розташоване на головній сторінці порталу (у правій колонці)

 

Категорія: Новини Яготина та району | Переглядів: 2135 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 30
30 Яго  
to Kot, КОТ-
Такой ты сепаратиский елемент в Яготине. Все не такие... Янык с Дзюбихой - Форева!

29 Kot  
Ну вон пришли в верховную раду люди беспартийный раньше были с улицы так сказать и что ? Сидит и в ус не дуют о народе. Так что беспартийность и с улицы не сильно то и показатель.

28 Яго  
Та її вже кажуть, СБУ прикрила... Ніде не видно, в газеті- брехунці інфи 0

27 дід Степан  
Тільки за те,що стосовно заводу Роквул, людей ломали через коліно, заставляючи депутатів голосувати так як потрібно та погрожуючи звільненням з роботи, за те що хотіла Собор Свято-Троїцький передати Московському патріархату не можна допускати Дзюбу до крісла мера. Дійсно потрібно вибирати молодих. А стосовно допису № 24, то я згоден що основними ініціаторами мітингів проти заводу Роквул були Люба, Микола Семеняка із Баришівки, Ліля Даценко, яка дуже багато зробила для того щоб люди піднімались. Це люди безпартійні просто з совістю, не піарились для політичної карьєри а робили все щоб не було неправдивих рішень. Усенко Олександр в політичній партії Удар. Нічого особистого, просто факт.

26 KOT  
Давайте Гуся назад в меры,и тишина 4 года, никаких изменений в городе тишь да гладь одна.

25 Ухань  
Ну однозначно, не Дзюбиху... Нашли "мера". Фу wacko

24 Небайдужий яготинець  
to Владимир:
по - перше, він зараз в АТО. І не відомо, коли повернеться (призвали в серпні)... На жаль.
по - друге, людина дійсно перспективна з правильними думками, життєвими позиціями. Поважаю.
по - третє, по поводу Роквула. Сам був на першому самому зібранні, в субботу (у вівторок, потім сталися всі події), перед міськрадою. 20 чоловік, не більше... Пані Дзюба конкретно всіх послала під три чорти... Організатор були - Любов (зараз проживає в Броварах, непідтвержена інформація) і Ліля з Каштанової Аллеї, 2.
Саме Люба зібрала весь люд, активно розклеювала обявки.
Може Олександр потім був активним активістом в цьому питанні, але не ІНІЦІАТОРОМ.

23 Владимир  
Пропоную Усенка Сашу. Це він збирав людей на мітинг проти будівництва заводу Rokwool в Яготині.

22 KOT  
Может и есть молодой перспективный ну что то не слихать и не видать, хотя я не близок к данной теме кто там сильно крутится, хоть бы не так пришли молодие как в правительство... вообщем нужны кандидаты а там все будет.

А насчет крал Лисовой или Дзюба это дело компетентных органов, оно собирают бумаги, улики и тд. а там суд решит кто что и у кого.

21 Владимир  
Вам для роздумів http://skandaly.ru/2010/10/29/demokratiya-po-yagotinski/

20 Небайдужий яготинець  
Я і проти Шмигановського. Це також риг, до Революції Гідності. Одна шайка з Дзюбою. ТІЛЬКИ ЗАРАЗ ГОРШКИ ПОБИЛИ.
Невже немає молодого, перспективного, незаангажованого? Якщо його зараз немає - то в майбутнього він 100% зявиться.
Що на Шмигі і Дзюбі світ зійшовся???

19 Kot  
Как же вас распирает от злости Небайдужий яготинець , вам же так хочется видеть на посту мера пана Шмигановского, ели новость не о Дзюбе везде тишина в любой теме только за власть сразу говносрачи. Как говорили уже здесь у людей есть своя точка зрения, а вы как школьник приписываете всех к ботам, бутьте бобрей и люди к вам потянуться.

18 Зіна  
Подобаїться чим? Корупційними діями чи садінням квіточок???

17 Світлана  
По вашому ті хто має свою думку боти? А якщо мені й спавді Дзюба подобається то що ховатися?

16 Небайдужий яготинець  
Команда "прихвостнів" пані мера дуже моніторить всі відгуки. і під різними іменами формує "святу" ауру своєї госпожи. Світлана, KOT та інші місцеві боти... Ау, KOT, тебе вже звільнили чи закінчилася каденція??? biggrin

15 Petrushka  
Выборы на носу, все средства в борьбе за место пригодятся.

14 игорь  
Світлана, Лісовий хоча б не займався тим що в 90-х називали рекетом. А пані, душила підприємців щоб оплачували роботу під виглядом добровільної благодійності, а в газеті стаття під заголовком ЦЕ ЗРОБИЛА МЕР. "ВОЮВАТИ ОДНІ, А ЗА ОРДЕНАМИ МЕР".

13 Толік  
to Adminам:

Весь Яготин гуде за спражню подію року місцевого значення - а у Вас нуль інфи...
В прикритті? Чи "незалежні"?

12 Толік  
Він не КРАВ... Тому може чесно дивитися в очі людям. На відміну від Мерши.
До речі, СБУ прикрив гральне казіно Яценка, що знаходилося на ЖД Вокзалі. В той же день, коли був рейд в мерію. Слава Україні!

11 Світлана  
Лісовий хороший юрист да і класний мужик, але як мер ніякий. Назвіть що видатного було за його каденціїї. Просто перелічіть хочь дві три речі.

10 игорь  
Cвітлана, а нічого що вона прийшла незаконно до влади? Використовуючи адміресурс. Що вона, будучи першим замом голови РДА, а по сумісництву кумою Семеняки, дала команду голові виборчої комісії Безсмертній не реєструвати більш рейтингового (було проведено попереднє опитування) кандидата екс мера Лісового. Він виграв п'ять судів (на які в Київ Безсмертну вона й возила на своєму RAV 4), а допущений до виборів так і не був.

9 Cвітлана  
Люди майте совість. Чого на ви так за Дзюбу вчепились? Кожен гляньте на себе. Може вона й не ангел але для міста вона зробила багато. І я точно піду голосувати лише за неї. І не тому що вона хороший мер, а тому що та шваль яка може прийти на її місце точно вонюче гівно. І я не хочу щоб Яготин його нюхав. Думаю ви зрозуміли про кого.

8 Петро  
Там є за що брати... Фонд Яготина, завод "Роквул, возіння на Антимайдан, стройпідряди на СМУ-10, де чоловік - начальник.
Недовго залишилося. Якщо, обшук з виїмкою - правда, то нари плачуть за нею...

7 игорь  
да S O A P много. я думаю на несколько томов уголовного дела

6 Cаня  
А про что речь. Можно подробности, кто кого опичатал

5 Max  
Кому це так нейметься в крісло мера сісти

4 S O A P  
Давайте бути чесними. Дзюба для міста дуже багато зробила і той хто це все затіяв людина тупа і недалекоглядна

3 Артур  
Крали и крадут все. А почему Дзюба крайняя.

2 Олексій  
Про який центр ви тут говорите, якщо наша славна мер Дзюба "спеклася". Силові структури зробили їй подарунок на 1 квітня - обшук і виїмка документів. "Кресты Наталия, кресты..."

1 Петро  
Соснова і Сомкова Долина - це вже давно напрошувалося...

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail