П`ятниця, 29.03.2024



Головна » 2012 » Травень » 12 » ЗІБРАННЯ БІЛЯ МІСЬКОЇ РАДИ
13:01
ЗІБРАННЯ БІЛЯ МІСЬКОЇ РАДИ
Як і було заплановано сьогодні о 10 00, біля міської адміністрації зібралися  люди яким болить питання можливого будівництва заводу компанії ROCKWOOL. Не дивлячись на вихідний день та хорошу погоду, біля мерії зібралося не так  багато громадян. Адже у вихідний людей могло би бути й більше. Але певно було недостатньо інформації про місце і тему зустрічі. Але ті хто прийшли були налаштовані досить рішуче. Люди говорили про небезпеку такого виробництва поряд з іхніми оселями. Завітала до громади і міський голова. Яка не побоялася розмови, та гострих питань.Хоча відповіддю пані Дзюби люди лишились незадоволені. Адже, на їхню думку, пані мер так і не дала чіткої відповіді: чому заплановано віддати землю в такій кількості не мешканцям міста, і чи не стане так, що в тих підставних осіб просто скуплять землю для будівництва ROCKWOOL, бо коли так станеться, то це вже буде власність ROCKWOOL і тоді вже нічого не вдієш. Єдине, що пообіцяла міський голова, що без обговорення громади, та вивчення питання  ROCKWOOL не будуватимуть. Після розмови з мером активісти продовжили роздавати листівки з інформацією про шкідливість заводу, та роздали мешканцям підписні листи для збору підписів. Також  в неділю на всіх трьох ринках міста активісти планують роздати таку ж інформацію, та зібрати підписи, які плпаують принести в міську раду на сесію. Сесія пройде 14 травня о 10 годині. Але активісти закликають громаду зібратися на 8 00 біля міської ради. На завершення хотілося б побажати Любов Миколаївні, яка турбується про долю міста, бути менш емоційною, і не безпідставно не звинувачувати людей. У тому числі і наших колег журналістів. За допомогою яких всі змогли прочитати інформацію про шкідливість заводу у Росії. Ми є об'єктивними і подаємо всю інформацію. І чекаємо на елементарне вибачення.
Категорія: Новини Яготина та району | Переглядів: 2393 | Рейтинг: 3.9/7
Всього коментарів: 21
21 *999*  
12 Sasha z.   (14.05.2012 14:13) і Степан ІДІТЬ НАХЕР!! ВИ УЙОБКИ КОНЧЕНІ!!! ТУПОРИЛИЙ НАРОД ВИ!!!

20 gruzilo1973  
взято с сайта "http://yagotin.1bbs.info/
По порядку:
Підозрюю, шо Дзюба дуже злякалась за свою Жо, по тій причині, шо восени вибори, а недовольство росте недитячими темпами. Вона і її "команда" звісно ж тримають руку на пульсі подій і сидять на наших форумах і "фільтрують" всю інфу шо тут викладається. Мабуть новина про референдум напередодні виборів стала головною.
СЬогодні в приказному порядку до МР були зігнані держслужбовці (для масовки), адже були дві телекамери (5 канал, ТРК Україна). Виступали і Семеняка і Дзюба... Короче відмінила Дзюба рішення прийняте нещодавно. Землю красти в населення міста не будуть, значить і завод будувати не будуть теж. Особисто я цього рішення не бачив... Але не думаю, шо це така відкрита брехня. Сказали, шо завод не будуть будувати в межах яготинського району (Семеняка). Тож думка громади нібито почута, так шо на виборах можна знову голосувать за "тих, хто вже 20 років займають свої місця"
Дзюба рекомендувала (!) начальству провести серед своїх підлеглих розяснювальні роботи щодо відміни рішення (оце вона труханула) і рекомендувала прочитати Яготинські вісті "від сторінки до сторінки" (особисто я ненавиджу читати хто народився хто вмер)
Для мене лишаеться незрозумілим наступний факт: коли народ кидав яйця по МР і протестував, приїхало три каліки в червоних беретах. А коли мер оголошує хорошу для громади новину, так пригнали беркутні аж цілий автобус
так шо завтра збір на алеї відміняється?
biggrin

19 небайдужий яготинець  
to zaharS2008:

Так ще все тільки починається...

18 zaharS2008  
Проблема в тому що майже всі яготинці БИДЛО! По закутках всі показують які вони невдоволені і яка в нас погана влада, а вийти і заявити про це вголос очко жим-жим!

17 небайдужий яготинець  
to Сергій: Хоч він (Антоненко Олександрович) може і не має ніякого відношення до Фонтану, але він голосував за ЗАВОД ХІМІЇ, тому йому ганьба ВСЕ РІВНО, гомнюк Дзюбакабрицький.

16 Сергій  
Антоненко Олександр Леонідович ніякого відношення до магазину Фонтан не має!Для тих хто не знає!

15 Небайдужа  
Шановна, побійся БОГА!!! Ти хочеш занапастити себе, свою сім'ю, та всіх яготинців! Коли ВИ вже наїстеся? Зажерливість погубить ВАС УСІХ!!!

14 Роман  
Мало людей прийшло, бо мало інформації. Кожен хто знає постарайтесь якомога більше інформувати людей. Підтримую акцію Не Купуй у запроданців. Роби сам і розкажи іншому.

13 gruzilo1973  
необходимо группе депутатов голосовавших против создавать общественную группу и собирать подписи о пересмотре решения- а в случае отказа пересмотреть и отменить конечно -обращаться в суд(конечно не в Яготине)такие решения надо принимать лишь на референдумах

12 Sasha z.  
Пока мы не отстоим свои интересы сами никто ничем не поможет...... а разници в количестве митингующих нет...... сегодня их 2 завтра их 1002..... все только начинается....... предлагаю обьявить бойкот депутатам и их семьям проголосовавшим "ЗА"...... Они похоронили своих детей..... а заодно и наших...... они ничтожные люди если ставят на один уровень работу, бизнес, и прочее со здоровьем и жизнью людей........ да они просто куски биологической масы........УЖАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 небайдужий яготинець  
В субботу - було 25-30 чоловік, сьогодні - 250-300. Вже прогресс - якби, ці триста чоловік перекрили Київ-Харків, наприклад... То був би такий розголос на всю Україну.

10 Cерж  
Всі люди, шо при владі, лижуть зад правлячій партії, тож на наше керівництво розраховувати немає сенсу. Але! В Броварах, Баришівці ітд громада якось же змогла відстояти свої позиції? Значить все дійсно (?) залежить від нас.
Зважаючи на низьку активність, більшості все до лампо...

9 Александр  
Власть властью, но на акции протеста было человек 250-300, не больше. Неужели яготинцам насрать на свое здоровье?

8 Олександр  
Шановні Яготинці влада продалася повністю.

Щойно було прийняте рішення про виділення землі під будівництво хімічно- небезпечного об'єкту на території міста.

Влада не відстоює інтереси громади. Владу геть.

7 Олександр  
Чи потрібні нам нові робочі місця в обмін на наше здоров"я?

http://putpoznania.ru/toksichnye-stroitelnye-materialy/

6 Олександр  
Мінеральна вата аромат смерті

http://www.youtube.com/watch?v=WFrM_K_kD30

5 Небайдужий Яготинець  
Дзюба - собачка на побегушках у Присяжнюка. Понятно, что она продалась с потрохами и она всё делает по указке свыше (вчерашний митинг это подтвердил, выходя из её обьснений-ответов).

4 Gruzilo  
это тест для местной власти-Присяжнюк то уже заявил о заключении договора, теперь им только решение об отводе земли необходимо (а власть должна нас убедить в БЕЗОПАСНОСТИ ) angry

3 MAX  
ну Люба ясно на емоціях бо всім остальним пофіг. А сайту спс за матеріал і інформацію

2 S O A P  
+1

1 Роман  
Якщо 14.05.2012р буде виділена земля на підставних осіб ( для РОКВОЛУ) то те, що обіцяє мер до лампочки. Зміну цільового призначення землі зроблять тихо, ніхто і не взнає. А далі, то власність і побудують що захочуть, нікого не спитавши. Коли з самого початку брехня і обман, то на правду в подальшому не приходиться розраховувати.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 206




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1282]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail