Четвер, 25.04.2024



Головна » 2012 » Серпень » 6 » ЗАПИТАЙ У КАНДИДАТА.
20:59
ЗАПИТАЙ У КАНДИДАТА.
Шановні наші відвідувачі! В рамках проекту Яготин Інфо "зробимо вибори чесними разом". пропонуємо вам ставити свої запитання кандидатам у депутати. Починаючи від сьогодні ми приймаємо ваші запитання до кандидатів у народні депутати по мажоритарному окрузі № 98. Чекаємо ваших запитань на нашу електронну пошту mail@yahotyn.info  у темі листа просимо вказати кому саме ви адресуєте запитання. Скоро ми плануємо взяти інтерв'ю з кандидатами у депутати, та крім наших питань,запропонувати учасникам виборчих перегонів і ваші питання.
З повагою Яготин Інфо
Переглядів: 1975 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 18
18 Світлана  
Допоможіть зробити рейсовий автобус Яготин(вокзал)-ПТФ-Кулябівка-Хмельовик-Березань-Баришівка. Ніби і не далеко добиратися на роботу, а крім електрички і не доберешся. Дуже не зручно. Люди до Києва швидше доїдуть чим до Березані та Баришівки. Йде осінь, зима, весна. Є рейси до Березані з Згурівки, Переяслова. А Яготинці не мають, змоги автобусного маршруту.

17 Аня  
Ні за які гроші ви мене не переконаєте, що Кирило Ананійович - недостойна людина. Він не підкуповує Семеняків і Дзюбакабр, тому вони й тявкають на нього. Поліщук служить простим людям, тому його люблять і поважають, а прегіони просто заздрять, що у нього зростає рейтинг, тому й гадять нормальні сайти своїми базіканнями.

16 Переяславець  
ДО УВАГИ ПОІНФОРМОВАНИХ!
Дуже смішно, коли люди, які нічого не знають, тяпають язиками, як помелом. Ярема дійсно був спонсором побудови храму, Поліщук дійсно був присутній під час відкриття, як і багато інших православних. Крім того зараз головою ХДПУ є зовсім інша людина. А ваша інформація застаріла на 5-10 років. Тримайте руку на пульсі життя, шановні яготинці, або ті, хто пише тут від вашого імені.

15 Udav  
Кирило Поліщук (98-й округ – Київська область, Яготин)

У четвертому скликанні ВР змінив п’ять фракцій, пройшовши шлях від «Нашої України» до Партії регіонів. Підтримував екс-мера Києва Леоніда Черновецького.

14 Udav  
Так він зараз з усима в "дружбі". До корита треба добратись, а то гроші які "непосильною" працею настриляв за депутатські важкі роки похоже закінчуються, а позаду нічого крім "плідної" роботи на 98 окрузі. biggrin
Аня, а це тобі і тим хто вміє читати: Учора було оголошено про те, що Християнсько-демократична партія та Християнсько-ліберальна партія України підуть на вибори разом у складі Блоку Леоніда Черновецького. Як саме утворився такий союз та яку мету переслідує об’єднання "Хрещатик" вирішив поцікавитися у глави Християнсько-демократичної партії України Кирила Поліщука.

— Учора було оголошено про те, що Християнсько-демократична партія України, яку очолюєте ви, та Християнсько-ліберальна партія України мера Києва Леоніда Черновецького підуть на дострокові вибори разом у складі Блоку Леоніда Черновецького. Як ви йшли до такого об’єднання?
— Я особисто з Леонідом Михайловичем співпрацював ще у Верховній Раді IV скликання. І він, і я тоді були народними депутатами.

13 макс  
Я про Випозки. Туди Поліщука запросили, знаю точно. То може автор АЛЛА БОГУШ бездарно обтяпала сюжет. А Кирило був на запрошення священиків, з якими він у дружбі ще з 2005 рокую

12 Аня  
Удавлений! Який ти інформований! А читать умієш, чи тільки картинки дивившся?

11 Udav  
Аня , де він твій найкращий? Сам про себе в своїй газеті вихваляється? Жах!

10 Udav  
http://presspravda.com.ua/
Відкрив рекомендований сайт , а на ньому фото Поліщука на фоні відкритого нового Храму в с.Виповзки Переясліаського району. Храм збудував Олександр Ярема , який в селі обробляє землю, а Поліщук приїхав на 5 хвилин для фотографування. Я й розумію - РЕАЛЬНОГО НІЧОГО НЕ ЗРОБИВ , А ДО ЧУЖОГО УЖЕ ПРИЛАШТУВАВСЯ. Одне слово - "Колобок"( бо 5 фракцій поміняв) - друг і однодумець "Космоса"(Черновецького)- це він сам заявляв в 2008 році. Да, удружив нам Віталій Кличко...

9 S O A P  
А я хочу шарового квасу.

8 Аня  
Яготин голосуватиме за найкращого, бо яготинці достойні жити краще!
http://presspravda.com.ua/

7 Пятачок  
Я тоже хочу шарової ковбаси!

6 Міша  
Ми вже визначилися за кого гоосувать. А ви?

5 Vladimir  
Так за кого тогда голосовать если у каждого свой бизнес или записан на детей или жену.

4 S O A P  
А що ви хотіли ясно що роздає. От і робіть висновки за бізнесмена не голосувать

3 макс  
А що не здогадуєшся, що всіх мясом натуральним не нагодуєш, напередодні виборів селюки будуть за безплатно гребти і не натуральну ковбасу. А ще кажуть пиво, квас надурняк роздає на святах сіл у Згурівському, П-Хм. районах

2 admin  
Всі питання на нашу електронну пошту, бо всі коменти, які розкидані по багатьом статтям, буде важко звести до купи

1 Голохвастов  
У мене вопрос до Мостіпана: чому погіршилася якість ковбаси?

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail