П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2011 » Березень » 11 » Заклик до молоді і не тільки
17:52
Заклик до молоді і не тільки
Дорогі студенти і молодь України!
Слід чітко усвідомлювати, що представники євроінтеграції тестують суспільство на реакцію: якщо ми "проковтнемо" без належної реакції їх перший крок – узаконення Ради ЛГБТ (лесбіянок, геїв, бісексуалів, транссексуалів), що прийняла Верховна Рада України 14.02.11р. – незабаром розпочнеться кампанія по визнанню одностатевих "шлюбів" і подолання заборони в Сімейному Кодексі на усиновлення ними дітей. Тоді судова машина в Україні (ювенальна юстиція) буде обслуговувати інтереси багатих європейських гомосексуалістів, які будуть намагатися "ощасливити" здорових і повноцінних українських дітей .
Це не вигадки і не здогадки – це гусенична машина, яка їде по сімейних цінностях. Переїхавши Європу – рухається в напрямку Києва. Ми бачимо наслідки Лісабонської угоди (Євроконституція) в Європі, бачимо як Євросоюз накриває хвиля статевого збочення та аморальних відносин, особливо серед підлітків, але продовжуємо впевнено заявляти – "У нас такого не буде. Це не можливо!".
Отямтесь! Вони вже тут! Легалізації Ради ЛГБТ у Верховній Раді передувала реєстрація 28 громадських організацій ЛГБТ по Україні, які абсолютно відкрито сприяють просуванню цієї гидоти в Україні!
Пропаганда розпусти, різних сексуальних збочень (особливо гомосексуалізму) набула небувалого розмаху через ЗМІ та інші джерела, висміюється дошлюбна чистота. Як наслідок – поширення венеричних захворювань, СНІДу, наркоманії, зростання кількості абортів, розбитих сімей через сексуальне дозвілля, яке просувають у наші голови.
В наших вухах звучить свідчення 17-літньої дівчини, вмираючої від СНІДу. Вона написала:
"Чому нас, які помираємо, батьки, школа, Церква не перестерігали перед небезпекою деморалізації та її наслідками. Ми вмираємо від СНІДу! Вина за мою смерть і за смерть багатьох, падає на вас, які занедбали свою відповідальність. Ви не захищали нас і не перестерігали нас! Я б цілувала ноги своїм батькам, якби мене побили навіть аж до крові, коли бачили, що я почала жити аморально. Тепер же, через фальшиву толерантність і фальшиву любов, я помираю".
Рада Європи через Міністерства юстиції просуває антицінності, підкупом змушуючи змінювати законодавство України, а саме:
• 14.02.2011 р. антиконституційно зареєстрована Рада ЛГБТ при міністерстві юстиції України - рада лесбіянок, гомосексуалістів, бісексуалів, транссексуалів.
• Створена Конституційна асамблея, яка має на меті змінювати Конституцію (напр. узаконити одностатеві шлюби :ж+ж, ч+ч.)
• В Донецьку 20.02.2011р. відкрита 1-ша церква гомосексуалістів "Сотника Корнилія".
• У законодавство України просувається поправка з ювенальної юстиції а саме: створення наднаціональної структури ювенальних судів, які матимуть право забирати дітей у батьків з будь-якого приводу. Про "правильність" виховання будуть дізнаватись від самих дітей, які "мають право" скаржитись на своїх батьків у "відповідні органи" через педагогів і дитячих соціальних фахівців.
А чи знаєте чим заплатимо за "європейський рівень" життя, прийнявши "євростандарти"?
• Гомодиктатура - все суспільство мусить підпорядковуватися горстці збочених людей і згідно них змінити закони і Конституцію держави.
• Гендер-рівність або гендер-ідентичність. – право людини самій обирати свою стать та змінювати її;
Раннє сексуальне виховання дітей із 5-ти річного віку, яке насильно нищить природній захисний рефлекс - сором'язливість і відкриває шлях на певні залежності, котрі нищать її психіку.
• Подолання сімейних стереотипів в США слова "мама", "тато" вже законом замінені на терміни "народжувач 1" і "народжувач 2". щоб не дискримінувати сексуальні меншини.
Спасіння України і Твоє – залежить сьогодні від Тебе!
Скажи Богові – Так! Збоченню – Ні!
Для активістів та волонтерів: Zbo4ennjam.ni@gmail.com
Написано  Рухом чистих сердець


Небайдужим пропонується написати листа Президенту:

Президент України
Віктор Федорович Янукович
вул. Банкова, 11
м. Київ
01008

Шановний пане Президенте!

Міністерство юстиції всупереч законів України і всупереч Конституції узаконило т.зв. "Раду ЛГБТ" (лесбіянок, гомосексуалістів, бісексуалів, транссексуалів). Цим розпочався незворотній процес гомодиктатури в Україні. Йдеться про:
1) повільну ліквідацію незалежності України,
2) повільну ліквідацію моральних, духовних і християнських цінностей українського народу,
3) масове поширення СНІДу. Найбільший процент поширювачів СНІДу в Україні складають гомосексуалісти (ЛГБТ).
4) Приховане впровадження ювенальної юстиції (кримінальна юстиція для неповнолітніх)

Легалізація т.зв. Ради ЛГБТ при Міністерстві юстиції по суті є найефективнішим інструментом для прихованої зміни законів. Наслідком цього буде перехід від демократії до тоталітаризму і до геноциду України.

Усвідомлюю собі відповідальність перед Богом і перед народом за майбутнє життя або смерть українського народу. Тому Вас, пане Президенте, наполегливо прошу, щоб Ви скасували незаконну легалізацію т.зв. "Раду ЛГБТ" (лесбіянок, гомосексуалістів, бісексуалів, транссексуалів)..

П.І.П. ______

Адрес: ______

Дата ______ підпис ______
Категорія: Статті та аналітика | Переглядів: 1810 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 214




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail