Субота, 27.04.2024



Головна » 2015 » Серпень » 20 » З КИМ ЙТИ НА ВИБОРИ....
15:19
З КИМ ЙТИ НА ВИБОРИ....

З ким йтимуть  на вибори мери деяких міст Київщини говорили на конференції очільники міст Боярка, Бориспіль, Славутич та Яготин.
Обранці планують відмовитися від гучних передвиборчих кампаній, біг-бордів та гри в політику в цілому, зазначає Анатолій Федорчук. Закликає майбутніх мерів бути безпартійними, що, ймовірно,  надасть можливість мати прямий зв`язок  з громадою і не залежати вид тиску верхівки
Екс-мер Славутича Володимир Удовиченко каже, що сьогодні відбувається повна політизація виборчого процесу. Пояснюється це тим, що депутати більше переймаються  дискусіями про власні портфелі, ніж проблемами ЖКХ, доріг чи благоустроєм міста, додає Удовиченко. Прийшли висновку про створення своєї політичної сили.
«Наш Край», - так називатиметься  новостворена партія в рамках децентралізації державного управління. Вже за тиждень планують представити її програму. Як такого лідера політична сила не матиме, там будуть співлідери.
Детальніше, зокрема і коментар мера Яготина у новинах на телеканалі “TIM”.

 

Категорія: Новини регіону | Переглядів: 2683 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 7
7 Kot  
За что мне должно быть " гидко". Ну не хочет дочка или сын у чувака работать в Яготине так что делать, может в Киеве его-ее больше ценят. Или б вы отказались от прибыльной работы в Киеве а патриотично сидели в Яготине ?

Хочет чувак у власть что нового, всю жизнь там сидел и дальше хочет лопатой махать но не в поле. У нас все полити во власть ломятса не за вас с нами болеть а за себя.

6 Тарас  
to KOT:

твою думку, позицію всі знають... Самому не гидко?

5 Kot  
Ну что дети работает в Киеве так понятно, кто хочет у нас за копейки работать, а то что у него наверно земельки районной нацапано огогоо...

4 Володимир  
По Яготинсько району команду Наш край формує Семеняка Володимир Павлович. Це 100% інфо. В черговий раз перебіг. Не знаю може буде йти не першим в списку, а по Сулимівці щоб не світитися в бюлетені і не драконити людей. Але контроль держе точно він. Через довірену особу Касьяна. А співлідерами там дійсно Кіссе, а ще Фельдман, Кальцев, Гранатуров Юрій Ісайович. Всі "щирі україні" - мабуть всі з Одеси. Соромно, що портал друкує рекламу таких проектів, враховуючи що всі співлідери певної національності і те скільки Семеняка зробив зла для району. За двох його правлінь жоден інвестор не прийшов на Яготинську землю Лише в переривах між його правліннями Агро Інвест і Рошен). І все не заспокоїться - хоче бути головою райради. Скрізь кричить, що це його батьківщина - Яготинщина, але маючи в своїй власності половину всього бізнесу Яготина (звісно через підставних), його обоє дітей працюють в Києві. Чому ж вони не залишилися піднімати його любиму землю Яготинську. В Сулимівці чи в РайСТ, чи в Торговому на вокзалі, чи Хлібзаводі. Це все його власність, а вони так не люблять Яготин що пішли навчатися і більше сюда ні ногою

3 KOT  
В статусе народного депутата Антон Киссе также является секретарем Специальной контрольной комиссии Верховной Рады Украины по вопросам приватизации, членом Комитета Верховной Рады Украины по вопросам европейской интеграции, со-головой группы по межпарламентским связям с Республикой Болгария, членом групп по межпарламентским связям с Молдовой, Турцией, Арменией, Грузией, Израилем, Беларусью, Южной Кореей, Польшей.

Про европеец, все как хотели.

2 Raps  
Антон Кіссе - екс риг, голова політичної сили "Наш Край". Все зрозуміло )

1 Яготин  
Мэры еще девяти городов идут на выборы единой политической силой
Еще девять мэров городов из шести областей Украины заявили, что пойдут на местные выборы от партии "Наш Край", которая объединила региональных лидеров.

Совместное заявление они обнародовали на пресс-конференции во вторник, сообщают "Украинские новости" со ссылкой на пресс-службу партии.

В частности, к "Нашему краю" присоединились трое городских голов с Винницкой области: Ладыжина - Валерий Коломейцев, Козятина - Александр Гвелесиани, Ямполя - Александр Кульбаба, а также мэр закарпатского Тячева - Иван Ковач, Ржищева Киевской области - Николай Спичак, Новомиргорода Кировоградской области - Яков Немировский, и.о. городского головы г.Счастье Луганской области - Александр Богиня, а также мэр города Первомайск Николаевской - Людмила Дромашко.

Источник: http://censor.net.ua/n349009

Что за новая партия, ломанулись все туда.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 215




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail