Вівторок, 19.03.2024



Головна » 2012 » Червень » 24 » ВИПУСКНИЙ-PARTY ВІДЕО
02:30
ВИПУСКНИЙ-PARTY ВІДЕО
23 червня, як і було заплановано, в Яготині пройшло шоу під назвою "Випускний-party". Ця подія присвячувалась не лише випускникам а і усім, хто молодий, як тілом, так і душею. Адже цими днями відмічається день молоді. Тож організатори вирішили цьогоріч відсвяткувати свято молоді саме таким шоу.  Святкова програма розпочалася виступом співочих голосів краю, та стартом ведучих програми . Після чого почався парад випускників. Центральним майданом пройшли випускники усіх шкіл Яготина. Учасники, особливо дівчата, мали досить класний вигляд, та настрій. А найсміливіші з випускників порадували усіх присутнім випускним вальсом. Бо який же випускний без традиційних вальсів. Далі до присутніх звернулися представники влади району:голова районної ради -  І І Шулла, заступник міського голови - Т О Льодін. Вони привітали всіх зі святом молоді та днем державного службовця. А оскільки серед держслужбовців працює багато молоді, то керівники району вручили молодим людям відзнаки. Не забули і про молоді сім'ї.
Далі естафету перехопив В Ковальчук, який провів конкурсну програму шоу. Головним призом party були 2 путівки на чорне море, та титул королева та король літа 2012. Крім того кожен клас учасник дійства був відзначений у певній номінації та мав змогу отримати призи.
Тож конкурсанти почали змагання . Участь у конкурсах приймало 8 класів. Але, за умовами програми, з усієї кількості молодих людей лише 8 хлопців (які переросли у 8 пар обравши собі ту з якою вони хотіли би поїхати на відпочинок) могли стати претендентами.Спочатку всі хлопці випускники отримали кульки, які вони мали надувати до тих пір поки кульки не лопнуть. А потім кульки (точніше те що від них залишилось) хлопці мали продати. Хто отримав найбільшу суму грошей за залишки кульок ті і стали претендентами. Суми були різні від 1 до 164 грн. Врешті перші 8 учасників з найбільшими сумами й стали конкурсантами. Після цього почався другий етап. В ньому хлопці за 4 хвилини мали вибрати як найбільше дівчат кожен. Що і було зроблено. А вже з величезної кількості дівчат хлопці вибрали собі пару. Ось так сформувалися пари. які крок за кроком йшли до головної мети. Наступним етапом шоу було завдання придумати оригінальне римоване закінчення фрази. Далі пари пройшли більш серйозне випробування. Ставши обличчям один до одного конкурсантам запропонували потанцювати. Причому 4 різні за ритмом танці. Наступним конкурсом було вміння крутити обруч. Але крутили його не дівчата, а хлопці. Звичайно виграли найкращі.Не буду розповідати всього. Додам лише, що між конкурсами глядачів розважали юні таланти (пісні, ритмічні танці). Також випускників відзначили в певних номінаціях.ПРО ВСЕ ДЕТАЛЬНІШЕ ДИВ НА ВІДЕО. А я зупинюсь на тому що сподобалося, а що недуже. Звичайно це суб'єктивно.
Почну з мінусів. Особисто мені не сподобалось що під час шоу хоч і не нав'язливо, але наголошувалось, що до акції доклалася "Партія Регіонів" як партія, так і її потенційний кандидат-мажоритарник.(але це суб'єктивно). Тобто виборча кампанія ще не почалася, але подих виборів відчувається. Далі. Не сподобалося, що люди на майдані виявляли невдоволення деякими не суттєвими недоліками. Хоча звичайно легше нічого не робити, а говорити. Ще не сподобалося (і це стосується не лише цього свята) культура людей. Точніше її відсутність. Ну коли вже ми навчимося НЕ СМІТИТИ так сильно. Також не сподобалося відсутність нормальної сцени. Адже на подібних заходах присутні багато глядачів, тому люди лізуть хто куди щоб щось побачити, заважаючи іншим, та витоптуючи клумби.
Тепер про те, що сподобалось. Нам всім чотирьом журналістам порталу дуже сподобалось, що нарешті наша молодь почала співати не тільки російською, але й англійською, французькою, та рідною мовами. Так приємно!! Ще сподобалось нормальне відношення один до одного. Особисто бачила три випадки де хтось когось штовхав і....вибачався. Тож можемо, як хочемо бути вічливі.
Наталка Дилова



Категорія: Новини Яготина та району | Переглядів: 2625 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5 ІВАН  
РОзібралися, і мерші і Семеняці нічого не світить у Яготині, бо брехнею як кажуть світ пройдеш та назад не вернешся

4 Raps  
фігня а не шоу

3 Яготинець  
biggrin biggrin

2 sergK  
А мусорили все элементарно из-за малого количества урн (((, сам ходил пол дня со стаканом от попкорна пока не нашол свободный мусоро-ящик возле магазинчика.

1 Яготинець  
biggrin Чудовий захід. Враження , що знову в Яготині мир і спокій, як і раніше. Чи надовго? 29 пан Поліщук запрошує на мітинг , мабуть знову щось надумав. Замість того щоб допомагати - тільки смуту несе. За роки свого депутатства нічогісінько не зробив для району і округу, так тепер на плечах Віталія Кличка в Раду лізе, До бюджетного "корита" поближче. Та народ наш мудрий. Розбереться.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 206




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1282]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail