Вівторок, 19.03.2024



Головна » 2012 » Червень » 7 » ВІДЕО ПРОГРАМИ ГОВОРИТЬ УКРАЇНА ВІД ТРК УКРАЇНА
21:25
ВІДЕО ПРОГРАМИ ГОВОРИТЬ УКРАЇНА ВІД ТРК УКРАЇНА
Шановні відвідувачі нашого порталу. Пропонуємо вашій увазі відео програми "говорить Україна" від телеканалу "Україна". Ця програма була присвячена подіям, які ще не так давно були актуальними для нашого міста. Це події стосовно заводу «ROCKWOOL». У цій програмі брали участь мешканці Яготина та міський голова.

т

Переглядів: 3744 | Рейтинг: 3.0/3
Всього коментарів: 4
3 Віктор  
Шановна телередакція! Вирішив звернутися з відгуком щодо ефіру стосовно питання будівництва заводу Роквул на Яготинщині, тому що це питання є дуже актуальним не тільки для мене, як корінного жителя Яготина, а й для усієї моєї родини, сусідів та друзів. Усі ми неодноразово обговорювали дане питання щодо можливих перспектив, позитивних або негативних наслідків для нашого населення за умови будівництва такого заводу.
Передивившись передачу 7 червня 2012 року за участю мера Яготина, в мене та в моїх однодумців склалося досить суперечливе враження щодо компетентності експертів, які виносили вердикти стосовно критеріїв оцінки тих чи інших факторів безпеки чи загрози будівництва заводу (насамперед ризиків щодо здоров' я мешканців Яготинщини), а також невдало визначених пріоритетів, куди направити отримані кошти.На нашу думку, витрати на ремонт доріг та прокладання нових труб - не найболючіше питання для нас, мешканців Яготина. Для нас набагато важливішим є вирішення соціальних, культурних та економічних питань - а саме питань освіти, молодіжного розвитку, медичного забезпечення та зайнятості населення.
Тому насамперед в мене є питання, наскільки компетентними є експерти, що брали участь у цій передачі, а саме молодий еколог, який виступав із зазначенням чітких статистичних даних. Незрозуміло, звідки він їх брав, якщо було сказано, що дані дослідження не проводились? Більш того, ми маємо іншу думку з цього питання, а також не розділяємо примусово нав'язаної думки щодо цієї ситуації вцілому.
Буду вдячний за Вашу відповідь.

4 POH  
Вот скопировал, ВАМ ответ из группы "Яготинщина проти будівництва екологічнонебезпечного заводу." (вконтакте)А кто для Вас, пан Виктор Савченко, есть "компетентный эксперт", КТО? Петя? Вася? Саша? В первую очередь - это ВЫ. И Вам стоит просто разобраться и изучить те документы, что выложены у нас в группе. Не полениться, - и почитать комментарии, там есть ссылки на конкретные факты.Если Вам нужна дополнительная информация, Вы сообщите, мы поделимся. Посмотрите форумы городов, где расположены подобные заводы. Но учтите, они еще цветочки, потому как у нас планировалось САМОЕ БОЛЬШОЕ ПРОИЗВОДСТВО В ЕВРОПЕ!!!!! С дальнейшим увеличением мощностей В ТРИ РАЗА!!!! Тут просто, для логического заключения вывод один, - ВСЮ ФЕНОЛЬНОФОРМАЛЬДЕГИДНУЮ ГАДОСТЬ убрать с территории Европы (там ведь люди тоже бунтуют) - и пренести на "страну третьго мира" . Вы поймите, я уже писал, что для нормальных предприятий - создаются свободные экономические зоны.- освобождают от налогов и т.д. Почему и за что такое "классное" предприятие Вам заплатит деньги, ЗА ЧТО? - задайте себе вопрос. Если не можите ответить , я ВАМ помогу- ЗА ВАШЕ ЗДОРОВЬЕ!!!! Ну просто ответьте, почему его НИКТО НЕ ХОЧЕТ, а нам он нужен? Да тут складывается впечатление, что вы просто просите:,"Ну НЕ ХОЧУ Я ДУМАТЬ, НЕ ХОЧУ, - хочу денег с неба, - а ВЫ МЕНЯ ПОУГОВАРИВАЙТЕ!!!!!" Да никто не лишает Вас собственного мнения, только, - ДУМАЙТЕ!!!

2 ACE  
Мер ничего лучшего не придумала куда направить деньги которые могли появится от размещения завода, как на ремонт дорог и замену водопроводных труб.
1. Дороги в городе более менее в нормальном состоянии и больше всего их эксплуатирует Логистический центр "Плюс" компании Рошен и свинокомплекс "Нивы Переяславщины" который в Згуровском районе. Вот с них и надо спрашивать средства на ремонт дорог.
2. Замена водопроводных труб не приведет к удешевлению цены питьевой воды для население, которая сейчас выросла до 25 грн/м. куб. Улучшится лишь качество воды. В Яготине кардинально надо менять канализационную и очистную систему. Потому что цена кубометра воды скоро будет по 50 гривен в городе.

1 admin  
ВІДЕО БУДЕ ВИРІВНЯНЕ НА ПРОТЯЗІ ДОБИ

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 206




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1282]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail