Субота, 20.04.2024



Головна » 2012 » Вересень » 13 » ВАДИМ КУШНІКОВ:КОЛИ ЩОСЬ СТВОРЮЄШ ВОНО ЗАЛИШАЄТЬСЯ
18:30
ВАДИМ КУШНІКОВ:КОЛИ ЩОСЬ СТВОРЮЄШ ВОНО ЗАЛИШАЄТЬСЯ
Продовжується виборча кампанія.  Яготин інфо, як і обіцяв, знайомить вас з кандидатами в депутати по нашому округу. Ми вже подавали вам програму Вадима Кушнікова. Сьогодні пропонуємо вам розмову з паном Кушніковим.

-    Вадиме Васильовичу, ви , останнім часом, почали проводити досить активну кампанію в Борисполі, але в нас в Яготині вас знають мало, тому розкажіть  коротко про себе.

-    Зрозуміло. Народився у звичайній сім’ї, батьки інженери. Займався спортом, багато читав,школу закінчив зі срібною медаллю. Вступив  до інституту у Харкові, працював на будівництві (у тому числі й під час навчання). Взагалі  мені дуже подобається будівельна галузь. Вона досить цікава: адже коли ти щось будуєш – воно залишається. Чи це будинок, чи завод, воно залишиться на віки.

-    Тепер до політики. Які ваші перші враження від перебігу виборчої кампанії взагалі, та на окрузі зокрема?

-    Дуже багато брехні.

-    Хочете сказати, що ви цього не знали раніше?

-    Звичайно. Я не строїв ілюзій. Просто бруду занадто багато. Ми всі розуміємо, що не все можна сказати, але якщо вже щось казати, то перед тим як це робити треба добре подумати. Краще взяти паузу, але не говорити брехні.

-    Чому тоді йти у політику?

-    За своє життя я відбувся, як чоловік, як батько, як фахівець. Прийшов час ,я вирішив що можу  допомогти не лише собі, а й іншим. Тому одним із перших прийшов у  ”Фронт змін”. Ішов на це свідомо. Міг, щоб швидше попасти у велику політику, піти в іншу силу, але пішов саме сюди.

-    Питання, яке буду ставити всім опозиційним кандидатам: чому, по багатьох округах, опозиція висунула завідомо непрохідних кандидатів? Навіть у базовій для вашого електорату Львівській області по багатьом округам йдуть люди, які точно не пройдуть. Хіба не можна було висунути Тараса Стецьківа, Олеся Донія, Юрія Кармазіна, Володимира Філенка?

-    Cкажу  свою особисту думку. Оскільки  не можу відповідати за інших . На цих виборах буде змінено обличчя багатьох політиків, як таких. В опозиційному таборі приймалося рішення на користь людей, які будуть працювати.  Можливо вони не такі розкручені , може вони говорять мало, я теж не люблю багато говорити, але ці люди показали те, що дійсно можуть працювати.

-    Але ж ті кого я назвав якраз і довели свою придатність. Наприклад Філенко. Він може стати корисний у випадку вуличних акцій протесту?

-    На жаль не можу вирішувати за Турчинова, чи інших.

-    Добре. Таке питання: є різна соціологія, якщо перед виборами вона покаже що ви маєте нижчий рейтинг ніж, скажімо, Сергій Міщенко чи ще хтось з опозиції; чи ви готові зняти свою кандидатуру на їхню користь з тим щоб не допустити кандидатур наближених до влади?

-    Я досить  дисциплінована людина  для мене рішення партії  багато чого значить:якщо буде таке рішення партії, то серйозно поставлюсь до нього. Але на сьогодні опозиція визначилась зі своїми кандидатами. Іншого поки не планується. Ще хочу додати: думаю маю право, та кредит довіри, щоб усіма своїми діями довести свою спроможність виконати всі доручення.

-    Як ви ставитесь до своїх конкурентів? Зокрема до партії  ”УДАР”?

-    Безперечно Віталій Кличко є найвпізнаванішою людиною в Україні, але програма об’єднаної опозиції набагато чіткіша. І не тому, що я читав її уважніше. Їхні дії дуже енергійні, а стосовно програми……Візьмемо партію регіонів, в них чітка ”програма” – втримати владу, програма свободи  побудована на національних принципах, а програма удару не достатньо чітка.

-    Чи бачите ви адмінресурс, і де він найбільший ( в Яготині, Борисполі, Згурівці)?

-    Дивіться. Я приїхав в Яготин. Пішов в один банк, мені сказали, що вони аполітичні, пішов у інший – те саме. Кажуть, що мають отримати роз’яснення з Києва як себе вести , бо в мене в реєстраційній карті написано, що я від ”ВО Батьківщина”і коли вони таке читають, то задумуються. І тільки з третього разу я зміг зареєструвати свій виборчий фонд. Про що це свідчить? Сприяння одним кандидатам, і не сприйняття інших. В мене відібрали 11 бордів, тобто відібрали може і гучно сказано. Але мені дали зрозуміти, що працювати з кандидатом від опозиції не будуть. В масштабах округу відбувається те що і по всій Україні.: люди залякані,не впевнені у собі.

-    Як плануєте відстояти результат, бо хоч опозиція і закликає йти в суди, але всі знають які в нас тепер суди?

-    Відстояти результат можна на всіх етапах. Потрібно лише сумлінне виконання усіма своїх чітких обов’язків. Люди мають згадати, що вони люди. Я на всіх зустрічах кажу:як тільки одна людина щось робить (фальсифікує), а інша бачить це і мовчить, то починаються проблеми, тому   ніколи не мовчіть.

-    Ваші побажання яготинцям

-    Давайте любити і поважати один одного. А повага до всіх – починається із себе.

Наступне наше інтерв'ю із Сергієм Міщенком

Передрук всіх матеріалів лише з посиланням на сайт Яготин інфо (yahotyn.info)
Переглядів: 1667 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail