П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2012 » Жовтень » 2 » В МІСТІ НА ОДИН МАЙДАНЧИК СТАЛО БІЛЬШЕ
22:46
В МІСТІ НА ОДИН МАЙДАНЧИК СТАЛО БІЛЬШЕ
У вівторок, після робочого дня, мешканців житлового масиву "Червоний хутір" чекав сюрприз. Адже в їхньому мікрорайоні відкрили новий дитячий майданчик. Відкриття зібрало багато мешканців  прилеглих вулиць. Цей дитячий майданчик став черговим з низки нових об'єктів, які порадували всіх мешканців міста. Також цей  майданчик став реальним підтвердженням політики міської влади, що до розвитку соціальної інфраструктури міста Яготин. Вона передбачає покращення і комфорт не лише для центру, а й для околиць. Цю стратегію чітко розуміють і депутати міської ради. В даному випадку пан Білаш, який сприяв відкриттю об’єкта  в своєму окрузі. А постав майданчик завдяки кандидату в депутати О О Мостіпану. Пан Мостіпан, який відвідав захід, поздоровив всіх присутніх (особливо дітей) та зазначив, що подібні майданчики потрібно ставити не звертаючи уваги на те, чи ти кандидат, чи не кандидат у депутати. З вітальними словами до учасників звернулося й керівництво району:голова РДА  - пан  В.Семеняка, та мер міста - Дзюба Н.М.
Після вітальних слів всі охочі могли скуштувати продукцію, у тому числі і кабанчика, від підприємства "Нива Переяславщини", яка відома під торговою маркою "П'ятачок".У весь цей час мешканців розважали таланти яготинщини.
Про враження, плани на майбутнє та адмінресурс від кандидата в парламент,влади , та опозиціонера пана Ковботи ( який  дав досить гострий коментар) дивіться в суботу на IP КАНАЛІ  Яготин TV ,у випуску відеоновин міста.

Категорія: Новини Яготина та району | Переглядів: 2616 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 35
35 жора. у минулому - читач постійний ЯВ  
нанінця - геть з ЯГОТИНА!!! разом із сестрою-ХайБогМилує та семенякою. Не місце таким людям тут!!! геть з газети, запроданець!!!

34 оксана  
дитячі майданчики це добре, але подивіться що в 3 школі, піску по коліна, хіба можна на ній дітям гуляти, а так розписали в газеті.чому не можна все робити нормально, чому не зробили покриття ні на жодній новій площадці?діти хочуть гуляти по любій погоді, але коли грязі по коліна по площадці, це жах?І в лісніках і на старій зупинці, і на червоному, коли пройде дощ зручно гуляти з дітьми?

33 від редакції Яготинські вісті  
Живу в России, но в Яготине много знакомых и друзей... Знаю что происходит в городе, с интересом наблюдаю за событиями, происходящимии накануне выборов. Недавно прочитал на сайте Яготинской РДА (который можно смело называть еще и сайтом ягот-ой орг. Партии регыоныв) и газете Яготински вести хвалебную оду о провластном кандидате Мостипане... Написано так, как писали еще в брежневские древние времена.. Заметка не подписана, но по стилю сразу видно, что за перо взялся великий і неперевершений редактор Михайло Михайлович (він любить, щоб тілький так його величали) Нанінець. Любит он это дело - возвышать чиновников до небес, танцевать возле них "навприсядки". В этом направлении у него талант...а вот Яготинские вести интересной газетой он так и не сделал.. Сплошь и рядом материалы о г-х Семеняке, Шулле, г-е Дзюбе.

Итак читаем и наслаждаемся. ( Вова Зеленский это бы точно оценил). Некоторые фрагменты очередного"шедевра" члена Союза журналистов Украины.

....Хто допоміг? – здається, таке питання стає зайвим на фоні того, що поки що реальну турботу про дітей виявляє лише депутат обласної ради Олександр Мостіпан, решта більше сперечаються у вмінні вести словесні війни.........(ну, конечно, только Мостипан белый у пушистый. Ве остальные козлы... Правда засуетился регионал накануне выборов).

......тож депутат міської ради В.М. Білаш вирішив звернутися до відомого «захисника дитинства і старості»,як охрестили його самі люди, О.О.Мостіпана,....

... розносився вітром аромат польової каші, коптилося та пахло порося, накривалися столи та лунав голос щасливого люду

....Доки дорослі віддавали належне урочистому моменту, малюки насолоджувалися солодощами на святковому столі, а трішки пізніше всі присутні смачно куштували кашу та поросятко від мережі магазинів «Пятачок». Тож ті, хто відчув холод, могли зігрітися як чаєм, так і більш гарячим напоєм, як кажуть в народі «Горілочка, як дівочка – душу веселить».... (складывается впечетление, что добродетель МостиПАН хочет накормить мясом и салом всех избирателей. Разве это нормально?! Он, что считает их голодными?)

Ну, как Вам. Ах, да, Михайло Михайлович, член Союза журналистов Украины. Могете....

31 Коняка  
Сам себе не похвалиш, ходиш, як обдрипаний!

30 від редакції Яготинські вісті  
Панове, а може досить всякий бруд писати. Михайло Михайлович Нанінець - це найкращий редактор. Професіонал своєї справи. Недарма його поважає сам Володимир Павлович Семеняка та Іван Іванович Шкирта. А ЯВ найкраща газета, яка цікава яготинцям. Газета чесно розповідає про діяльність влади, яка дбає про добробут яготинців. М. Нанінець дуже класний журналіст, має багато грамот від влади, він наш Мустафа Найєм.

29 Коняка  
Смерть плазунам!

28 Світлана ШЕВЧЕНКО  
"ВП" заробляє гроші, продаючи свою площу.Не забувайте, що це газета, заснована владою, як "ЯВ".

27 admin  
Ну ми також не всі тут журналісти за освітою. Головне, щоб була об'єктивність та подача мінімум двох точок зору.

26 Небайдужий яготинець  
А хто буде голосувати за ПеРдунів?? Навіть опрос на цьому сайті, говорить що ПР в повному прольоті по Яготину

25 IVANUCHKA  
Пардон, чому так багато уваги НАНІНЕЦЬ ММ? та хто він такий - весь такий гнучкий. До журналістики ніякого відношення ні за освітою, ні за талантом... Сестра пропхнула, щоб його рукою писати всяку попсу. Давайте про політику більше говорити,,, Як голосувати за ПР при такій їх поведінці? За кого вони тримають народ? Треба відстоювати свою честь і гідність щодня, ставити на своє місце корупціонерів від влади, бо розперезалися вже далі нікуди...

23 Ховайся  
Удав! А ти що йому тоже лизав? Так багато плещеш, без мила прямо лізеш.

22 Коняка  
Не смішіть мої підкови!!!!!!!!! У Переяславі Мостіпана ненавидять! Моя тьотя там живе, тож їм добре сала за шкуру налив. він брехливий, нахабний нарциз, який не вміє тримати слово. Його можуть повважати лише плазуни, як от удав!!!

24 Raps  
я не прихильник Мостіпана, і не знаю всю його подноготну да і він мені особо не робить погоди biggrin

21 Raps  
то шо Мостіпан будує майданички і як не як багато чого добився в житті заслуговує на повагу безперечно, але я не розумію чого він зв"язався з синьожопою братією??? Тут може бути дві причини або наївний недалекоглядний селюханський рагулізм (він же не донецький і рано чи пізно ці хижаки його схавають) або його донбасятина вже реально нагнула....
багато хто мабуть пам"ятає що відбулося з ідексом

20 Udav  
Яготинці теж читають вісті з Переяславщини. Там Мостіпан теж майданчики створює. Я телефонував друзям так це навіть більше ніж в Яготині: Циблі,Сомкова Долина, Жовтневе, Гланишів, Козлів. Правильно каже Мостіпан : "Собаки гавкають -а караван іде..." А тепер пишіть який він поганий... Цікаво послухати ІМПОТЕНТІВ( це він так називає тих хто може тільки язиком...:))

http://visnik-press.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=4236:2012-09-21-11-01-

19 переяславець  
Яготинцям харашо, майданчики строять, а в Переяславі регіонали сказали, що лучче за ці гроші загородять кладовище. Дітьми вже ніколи не будемо, а на тому світі всім прийдеться побувати. От регіонали і готують собі місце. Царство їм небесне. Хіба придурки купляться на їх прілу гречку. Нормальна людина вже не повірить їх тупій азаровщині!

18 Світлана ШЕВЧЕНКО  
http://presspravda.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=40:gromada-nichiporivki-nastoyue-na-svoemu&catid=8&Itemid=143

32 Meхх  
Хіба це газета.... Піар компанія УДАРу та Поліщука....

17 Світлана ШЕВЧЕНКО  
Ми створили газету, закликаємо яготинців писати про проблеми, які хвилюють.

16 Пятачок  
Ха, ха, ха! Мишко Журналіст? Він рИгіональна шестьорка і нездара!

15 лол  
tongue

14 admin  
to Юля Іванівна. Засновником газети є хто? От і робіть висновки. Газета має висвітлювати діяльність влади . Тільки має робити це об'єктивно а не співати осану. Треба, щоб була незалежна преса де засновники не РДА і не райрада. Хоча й тоді незалежність річ відносна, бо тоді може з'явитись залежність від чийогось гаманця. А з приводу брєда, то де саме він? для тих хто не зрозумів ПОВТОРЮЮ створіть своє ЗМІ і пишіть там що вам потрібно. А поки всі критикують, а зробити щось......Створіть газету а ми почитаємо та теж покритикуємо, адже чим більше ЗМІ тим краще.

13 Джек  
Розумники. Прізвище хоч правильно напишіть - Нанінець Михайло Михайлович, член спілки журналістів україни

12 Юля Іванівна  
AДМІНУ

Що робили те саме. Перетворювали районку на бойовий листок ригів, який гидко взяти в руку. Запитайте про це в яготинців. Адмін, що ви пишите брєд... Й чому матеріали не підписуєте....

11 admin  
Нанінець хороший журналіст. Просто......... якби ви були головним редактором, то повіре, робили те саме. Не захищаю Нанінця, просто такий розклад сил.

10 Юля Іванівна  
Олександра Червоного в редактори. Він симпатичний привабливий мужчина. місцевий Домагаров. Бо з Сєні такий редактор, як змене баляріна. Або Карпія вертайте. буде що хоть почитать. Зараз це не газета. А бойовий листок адміністрації. На наступний год не буду підписувать газету.

9 привет с элеавтора  
Стаса Старинца в депутаты! Ему депутасткая неприкосновенность точно не помешает. Кстати этот заслуженный регионал, которому сказали тебе надо быть техническим канддатом, хоть встречается с изберателями.... biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

8 Vladimir  
Друзья что вам не нравится, поставили площадку деткам, скажем им спасибо.
Вот бы каждый с кандидатов в депутаты поставил бы по площадке,урне или ещо что то, в городе и уютней бы стало. А люди пускай сами решают за кого голосовать за того кто поставил площадку или дал гречки кило или пообещал ещо что то.
Вот бы каждые выборы нам что то делали для города мы ух зажили б ))).
А если б и без выборов иногда вспоминали, вообще счастливы били smile

7 Никита  
Я вообще читал в одной ударовской газете, что Нанивец в газете ничего не решает. Вссе решает по материалам в этом рупоре власти Галина Третьяк, замглавы РГА. И это в наше время. О какой свободе слова можно говорить. Снова время Кучмы настало. Слышал, также, что Наневец материалы утверждает у Семеняки...Хороший материал был в ударовской газете про этого Мишка Закарпатского...

6 ЛЮДИНА З РДА  
Та досить вам цього Нанівця клювать...Всеравно його після виборів уволять, а Олександр Сергійович Красний чи Сергій Федрович Овсяніко знову стане редактором. Ото часи були як вони руковдили газетою. Заходив бувало до них. На обід постоянно водка, селедка, душевна розмова.. А зараз мраччні часи в ЯВ.. все залежить від редактора.. Ще й Валю Іващенко попросили....Хто наступний? а угадайте...

5 Ксюха  
Яготин - інфо , це ще так собі... А ось Яготинський брехунець, це жах... Ви читаєте їхні матеріали, як в захльоб пишуть про голову РДА та мершу... Особливо старається угодить Нанівець... А ще кажуть в цій газеті - цензура, увольняють журналістів, які погано пишуть і думають про партію регіонів. Так далі не можна ...А колись була ще й заказуха. Поважну людину Євгена Товстуха змішали з багном.. таке понаписували....

4 admin  
Ніхто нікого не піарить. Читайте уважніше. А матеріали про Міщенка, Кушнікова, Ковалевича....Порахуйте скільки про кого, а потім пишіть. Що до Мостіпана, то поки ми навіть програми його не надрукували. Хоча буде й вона.

3 С. КОЛЕСНИК  
Таке враження, що Яготин-інфо став піарити Мостіпана. До речі, чому ви не ставите підписи автора під інфо????? Не хотілося, щоб сайт перетворився на газету "Яготинський брехунець", себто "Яготинські вісті", який очолює , Мишко Нанінець,що зрадив БЮТ де в кожному номері тільки й пишуть про Мостіпана....

2 S O A P  
Як наш народ буде дозволяти себе купляти то тоді буде. Мостіпан хороший бізнесмен хай ним і залишається нічого у депутати перти

1 Саня  
Блин наверное мостипан и будет депутатом а не хтолелось

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 213




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail