Вівторок, 19.03.2024



Головна » 2012 » Червень » 29 » В. КЛИЧКО В ЯГОТИНІ. ВІДЕО
20:03
В. КЛИЧКО В ЯГОТИНІ. ВІДЕО
В передостанній день червня до нашого міста завітав відомий боксер, а тепер і політик, лідер партії "Удар"  - Віталій Кличко. Боксер прибув в рамках промо-акції "Бій за Україну". Про приїзд відомого боксера було відомо за декілька тижнів, мабуть тому напередодні у поштових скриньках мешканців міста з'явилися листівки з анти-агітацією стосовно партії "Удар". Автори листівок повідомляли людям що буцімто у 90 ті роки гроші для боксу братам Кличко дав один з кримінальних авторитетів того часу, та про те, що й зараз у списку партії є кримінал.Також вилито ще чимало бруду в стилі чорного PR. Прикметно й те, що брошурки зроблені досить професійно на типографному обладнанні, а не на звичайному принтері. Тобто почалися класичні чорні технологічні прийоми які не помітили правоохоронці. Хоча якби такі листівки з'явились проти чинної влади, то вся міліція і прокуратура разом узяті кинули б все і займались пошуком горе-технологів. Але це ліричний відступ. Все ж, більшість людей змісту листівок не повірили і прийшли на центральний майдан міста, щоб почути політика. Приїзду Віталія передувала концертна програма за участю талантів Яготинщини. Найбільше попрацював гурт "Заір", який крім музики займає і активну громадську позицію.Також до приїзду Кличко ведуча ще раз подякувала всім за активну позицію стосовно подій довкола  заводу "Роквол", та перерахувала заслуги боксера. Після чого на сцену таки піднявся довгоочікуваний гість.
Віталій Кличко спочатку привітав усіх присутніх та розповів чому прийшов у політику. Далі знаменитий чемпіон розказав як він бачить вихід з ситуації, що склалася. Хоча, треба зазначити, конкретики в промові було не багато. Трохи більше її було у відповідях на запитання. Де Кличко вкотре наголосив: ніяких союзів з теперішньою владою та їх сателітами не буде. Від себе ще треба додати, що з часів появи Віталія в політиці він став більш впевнений у собі, та став краще орієнтуватись у сьогоденні.
Отже, після відповіді на запитання, пан Кличко подякував присутнім та почав роздавати автографи. Як і можна було очікувати бажаючих взяти автограф було дуже багато.Але обійшлося без пригод. Після від'їзду гостя ведуча та Кирило Поліщук роздали подяки активістам громади, які проявили себе під час останніх подій. Детальніше у відео Яготин інфо.

Категорія: Новини Яготина та району | Переглядів: 3152 | Рейтинг: 4.4/7
Всього коментарів: 17
17 Пятачок  
Ого, а наш Яготинець -- він же миша, він же Міша, виявляється, і не яготинець зовсім, а з Борисполя!!!! То чого ж суне до нас носа?! Почитав статтю, яку він пропонував "почітать". Не бачу, де там самовихваляння, не розумію, що "позорного" в історії звичайної сім"ї, яка стала повноцінною і щасливою завдяки Поліщуку. Ми на Бориспільщині не живемо, їхніх газет не читаємо, тому не знаємо, хто у кого що передрав . Однак цікаво, що у тому ж номері іє стаття про Пана Мостпана, який годує Присяжнюка сосисками. Мила картина!!! Так ось за що купив Мостіпан регіони, присяжнюка і Мишу, за що хоче купити і нас -- за сосиски, напічкані гормонами!

16 Міша  
Де тількі таке почули. почитав Вашу (Галино Іванівно) "наводку" з "Вісника Переяславщини" інтервю з Поліщуком і точно під копірку таке саме в газеті с.Щасліве бориспільщини бо живу там і зрозумів що йому дійсно похвалитись нема чим. Це повний позор і самовихваляння. Раджу всім почітати. Дякую Вам Галино Іванівно smile

15 Галина Іванівна  
Поліщук в Яготині, Згурівці, Переяславі заважає продажній владі. Прості люди згадують про нього лише із вдячнічтю і повагою. Поліщук сприяє молодим і талановитим людям у здобутті освіти і працевлаштуванні, Поліщук відроджує храми і допомагає в лікуванні. Поліщук допомагає вирішувати земельні питання. Поліщук Кирило Ананійович -- добра і порядна людина.

14 Миша  
Ні, не зовсім задоволена. А що ж такого зробив яготинщіні Полищук? Те що він "упакований" - ясно. Після виборів 2002 міняв фракції за бабло як перчатки. Ще що? А якщо по Мостіпану - я теж навчався в Ленінграді а потім за призначенням працював на Уралі. Союз був тоді. Одна країна. А от теж повернувся на Батьківщину в 1995му.

13 Галина Іванівна  
Знайшла в інтернеті розповідь про одну із добрих справ Поліщука. Як на мене -- щиро і по-людські.
http://visnik-press.com.ua/index.php?option=com_jalendar&view=articles&year=2010&month=10&day=11

12 Пятачок  
Шановна миша, ми з Вами свиней не пасли, тож приводу "тикати" не бачу. Доводжу до Вашого відома, що він тільки народився у Миронівці ( То чому ж там боїться балотуватися?) Вчився і жив у Татарстані, у 1996 почав займатися бізнесом: міняв нафтопродукти на сільгосптехніку в Україні, а коли селяни розорилися і їм не було чим розраховуватися, загарбав земельки, потім почав займатися свинарством -- вигодовувати гормонами свиней, які за кілька місяців виростають до центнера. Одним словом справжній герой. Вся інформація здобута з інтернету і проаналізована. У житті ми не перетиналися, крім імені у нас, слава Богу, немає нічого спільного. Сподіваюся, Ваша цікавість цілком задоволена.

11 Миша  
И что же это Полищук сделал будучи депутатом? А, "пятачок"?!! Кроме как из фракции в фракцию бегал за бАльшое "бабло". А Мостипан тебе похоже где то "хвостик" прижал smile Специально зашел в интернет и почитал о нем, ты заставил. Ничего кроме позитива. И родился в селе Мироновского района. Откуда Азия? Какой криминал? Да, похоже грязи в эту компанию будет много. Вот "пятачки" заказные уже полезли. Но народ наш мудрый. Сам разберется.

10 Пятачок  
Мені здається, що Яготинець якийсь засланий. Невже лише недавно живе у нашому місті? Хіба не знає, що більше, ніж зробив Поліщук у нашому окрузі, не зробив ніхто із депутатів мажоритарників за останні 20 років? Звісно, Мостіпан навіть не стане говорити з бабцями і звичайними простими людьми -- занадто він далекий він народу. Йому наші проблеми байдужі, як і ми самі. Поцікавтесь біографією ковбасника, кримінальні авторитети відпочивають...

9 Степан  
Деньги...Криминал в окружении...А точто сейчас презик зек так ничего?

8 Саня  
Согласен. Виталик один больше там нет никого. А то что в листовках то конечно правда но Виталий криминалом не занимался просто деньги дествительно авторитет давал к сожалению. И Виталию надо дистанцироваться от того криминального дерма

7 Миша  
Хороший коментарий и праввильный. И Виталий нравится , но он один. Нет у него команды. И то что в листовках было,к сожалению, это правда. Уходить ему надо от этого ,чтобы нечем было власти против него идти. А так пока много "говна" и к сожалению правдивого. Палатный(зам по партии) - рэкетир бывший-факт, пиво(Черниговское) и водку(Немиров) рекламирует а молодежь первая хватается за бутылку после этого - факт, налоги в Германии платит а говорит про наши пенсии - факт. Очищаться надо и подбирать команду повнимательнее ,тогда будет новая сила в стране. А так фиг его знает за кого голосовать. Думать надо.

6 Дід Охрім  
Так, як політик, а політик, це великий брехун, Кличко ще сируватий. Дуже простий, щирий, чесний. Але це той політик, який зараз потрібний Україні. Це просто знахідка. Людина - міжнародний авторитет, людина, яка знає, за якими нормами і принципами живе світ, людина, яка розуміє, що головний ворог держави й народу - це корупція, свора хапуг і глитаїв. На жаль, ворогами у нього будуть не лише бандити з регіонів, але й дермократи типу Юльки та інші товстосуми, яким теж влада потрібна лише для власної кишені та амбіцій. Важко, ох і важко буде йому. Бандюковичі вже його злякалися і справедливо злякалися (взяти хоча б листівки). Це не Ющенко, він зараз головний їхній ворог і вони робитимуть усе, щоб його усунути. Він має рацію, коли говорить і про опозицію, яка була при владі і нічого не зробила й не хотіла щось робити, бо дбала лише про свої кишені й мало чим відрізнялася від окупантів-регіоналів, бо всуціль була тією ж компанією, і про політично недорослого цвіркуна Гриценка, який робить «умноє ліцо» і більш нічого.
Віталію треба, щоб він ніколи не забував, що він оголосив смертний бій тим, у кого в руках сьогодні не лише "золото і преса", але й Камази, якими вони вже знищили найпалкіших політиків-українців часів Незалежності. Адже на політичній арені появився смертельний ворог глитаїв-п’явок та московських окупантів. Рашенам не потрібна сильна Україна, а вампірам втрата безпорадної жертви.

5 Читач  
І Яготинець того ж поля ягода. Штатний коментатор від влади. tongue

4 Микола  
А фотографії листівок ми колись побачимо, чи вірити авторам на слово?

3 Яготинець  
До речі!! Поліщука в Згурівці ( у мене там брат живе) освистали і Кличко навіть не дав йому слово:) Сказав , що ще подумає над своїм кандидатом...Не знаю чим буде думати:)

2 Яготинець  
Я не зрозумів хто цей Іван? Чи не Іван Іванович наш дуже "поважній" голова райради? А при чому тут Мостіпан? Чи Поліщук не "катить" то треба на когось налити бруду? Людина дійсно робить щось за свої кошти а Поліщук тільки збуджує Яготин. Краще б щось дітям зробив а не тратив гроші на бруд. А що стосується Героїв, то в Радянському Союзі Мостіпан був би вже двічі Героєм за те що будує і дає людям - так сказав мій тесть. І в Союзі Героїв за мордобій не давали, це йому віддячив Ющенко за майдан.А "потужність" вчора ми побачили...:) Молодь з пляшкою пива ,яке він рекламує...А хто старші - після перших десяти хвилин пішли...Спортсмен - так! Але - НЕ ПОЛІТИК! І те нещастя яке він презентував - Поліщука, не робить йому честі. КОРОЛЬ - ГОЛИЙ!!! До речі наші бабушки піймали Кличка в Згурівці на предмет храму так він сказав що це не його задача. Заучені фрази і жодної відповіді на незручні питання.

1 ІВАН  
Молодці яготинці, так тепло приймали справжнього героя України, а не купленого за великі гроші Мостіпана. До виборів ще є час розібратися, хто купує людей уже зараз подачками від влвди, а хто хоче справді будувати нову україну, в якій будуть поважати ЛЮДИНУ, а не хама і хамство. То ж і бояться яготинські "вожді" такої потужної сили УДАРУ. Віталій -МОЛОДЕЦЬ!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 206




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1282]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail