П`ятниця, 29.03.2024



Головна » 2016 » Квітень » 25 » ДВОХ ПРАВД БУТИ НЕМОЖЕ.(Відео)
19:42
ДВОХ ПРАВД БУТИ НЕМОЖЕ.(Відео)

Днями на п'ятому телеканалі вийшов випуск програми "Стоп Корупції". У ній, серед іншого, був репортаж, який стосувався Голів Яготинської РДА. Нинішнього - Олександра Дерунця, та колишнього - Володимира Семеняки.

Також до редакції потрапив ще один матеріал автором якого є  Дмитро . Р.. той вже матеріал  стосувався лише пана Дерунця. А саме:начебто державний службовець, усвідомлюючи факт виникнення реального конфлікту інтересів, самостійно встановив собі надбавки за вислугу років у розмірі 20% посадового окладу, чим порушив вимоги ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції.

Сам же пан Олександр стверджує , що все зовсім не так .

ЯГОТИН ІНФО не є автором ні першого ні другого матеріалів, але оскільки є обидві точки зору і думки з цього приводу діаметрально протилежні, то ми подаємо ці два  матеріали.

Спочатку відео від 5-го телеканалу, а тоді вже згаданий матеріал від Дмитра . Д. Тож дивіться та діліться своїми думками.

 

 

Останні подихи корупціонера

автор. Дмитро. Р

Як вже останнім часом всім стало відомо на голову Яготинської районної державної адміністрації Київської області, Дерунця Олександра Феодосійовича, Бориспільською місцевою прокуратурою складено адміністративний корупційний протокол за ч. 2 ст. 172-7 КУпАП.  
Вищевказана новина вже неодноразово лунала на різноманітних ресурсах україномовного інтернету.
(Постанова Яготинського районного суду Київської області від 4 березня 2016 року - http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/56258399, Постанова Апеляційного суду Київської області від 5 квітня 2016 року - http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/56979948).  
Разом з тим, не полишаючи надії залишитись на обійманій посаді, визнаний судом корупціонер пан Дерунець О.Ф. звернувся до своїх однопартійців з проханням пропхнути його, як «жертву земельного деребану».  
Так, 20 квітня 2016 року в Яготин приїхали журналісти проекту 5 каналу «Стоп корупції», які знімали сюжет про «жертву земельного деребану» Дерунця О.Ф.
В ході зйомок, вказані журналісти брали інтерв’ю в працівників прокуратури, суду, адміністрації, районної ради та активістів. Основним питанням, яке задавали кореспонденти було чи не пов’язано питання складання прокуратурою на Дерунця О.Ф. корупційного протоколу з його державною діяльністю.

По-перше, як на мою думку, то журналісти проекту «Стоп корупція» мали б ставити основне питання, що робить Дерунець О.Ф. визнаний судами корупціонер, на посаді голови Яготинської районної державної адміністрації?

По-друге, з якою такою діяльністю пов’язане питання складання протоколу на Дерунця О.Ф.? Що Дерунець О.Ф. зробив для громади Яготинщини? Чому саме він лобіював питання передачі в оренду будівлі колишнього Віночку без конкурсу? Чому він спочатку підтримує введення в експлуатацію ПТРБ, а потім каже, що він «ярий супротивник» розміщення ПТРБ в Яготині?

Як бачите, питань дуже багато, але давайте повернемось до журналістів проекту «Стоп корупція», і то яким чином на них впливав Дерунець О.Ф.:

1.    Офіційним сайтом проекту «Стоп корупції» є stopcor.org

2.    Серед основних публіцистів вказаного ресурсу можна побачити Богдана Хмельницького

3.    На території м. Києва та Київської області головним координатором СТОПКОРу являється Тарас Лилик
 

4.    Тарас Лилик, Богдан Хмельницький являються засновниками ГО «Стоп корупції». Поряд із ними серед засновників можна побачити і Лева Парцхаладзе.

5.    В свою чергу Лев Парцхаладзе з 2014 року очолює територіальну організацію політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у Київській області, членом якої є Олександр Дерунець.

6.    Окрім того, Лев Парцхаладзе є активним користувачем мережі facebook де на своїй сторінці публікує сюжети проекту «Стоп корупції»

7.    А серед друзів пана Парцхаладзе можна побачити вже знайомих нам Богдана Хмельницького, Тарас Лилика та Олександра Дерунця

Як бачите, тільки факти. Дерунець О.Ф. разом із своїми «старшими братами» по партії намагаються зробити з нього «жертву» в той час, як він залишається простим корупціонером.

А в кінці цієї історії хочу залишити декілька запитань нашим читачам:
1)    Як Ви вважаєте, чи може особами визнана судом корупціонером обіймати посаду голови місцевої державної адміністрації?
2)    Скільки в цій країні буде продовжуватись політичне прикриття один-одного?
3)    В яку суму пану Дерунцю О.Ф. обійшлось питання виклику журналістів проекту «Стоп корупції»? І з чийого карману буде заплачено вказані кошти?

Дмитро Р.

 

 

Категорія: Новини Яготина та району | Переглядів: 2368 | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 2
2 kot  
А у Семеняки сколько земли имеется ? В гектарах или акрах измерять ?

1 Владимир  
Якщо Семеняка винний - де рішення прокурора та суду? Якщо ні - навіщо Яготин знову показувати у "всій красі". Яготин і так всі знають лише по "Міняю жінку", центру біженців, а тепер ще й це. Якщо обвинувачувати прокурора в бездіяльності, так в Яготині його вже немає. Він в Борисполі і Семеняка на нього впливу не має. От по Дерунцю це видно. Є протокол Бориспільської прокуратури і рішення двох судів.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 206




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1282]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail