П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2011 » Листопад » 21 » Російський тероризм Путіна набагато небезпечніший тероризму Аль-Каїди»
21:57
Російський тероризм Путіна набагато небезпечніший тероризму Аль-Каїди»
Близький до республіканської партії США американський журнал  American Thinker опублікував статтю про російський тероризм, в якій зокрема мовиться:
«Росія переживає  демографічну кризу, що підточує її. Її слов'янсько-православне населення зменшиться, і більшість незабаром складатимуть мусульмани.
Наслідки цієї кризи незабаром призведуть до страхітливих і тривалих наслідків для решти світу (тому потрібно поділити Росію на частини  — КЦ).
В КГБістського режиму Володимира Путіна є один запасний варіант. Він може допустити, щоб його населення почало вільне падіння в провалля, і викликати міжнародну маргіналізацію шляхом тероризму, точно так, як і це зробили менш значні організації, керовані Осамою бін Ладеном. І якщо росіяни зможуть розраховувати на боязку слабкість Білого дому, що продовжується, їм вдасться виконати це безкарно. З огляду можливостей тероризму Росію слід розглядати як багату і «успішну» (у цьому питанні) країну. Нею керує КГБшний шпигун. Ця країна протягом багатьох десятиліть проводила дослідницькі і конструкторські роботи в області тероризму, тому в неї ширші можливості, ніж у бін Ладена.
По-перше, це ядерна зброя. Росії дуже просто і прямо може загрожувати світові її висадити, якщо вона не отримає, що хоче. По-друге, це нафта і газ. В першу чергу на колишньому радянському просторі Росси може загрожувати енергетичним шантажем, відімкнувши електрику і тепло в будь-якій країні, яка не погоджується з Москвою.Нещодавно уряд України оголосив про запуск масованої програми по розробці сланцевого газу в спробі вирватися із залежності від російської нафти.І нарешті, політика холодної війни. Росія може закачувати гроші, зброю і дипломатичну підтримку режимам-маргіналам на Близькому Сході точно так, як це завжди робив Радянський Союз. Вона може загрожувати зруйнувати їх нафтові ринки і створити політичну нестабільність у всьому регіоні. Коли-небудь Росія може об'єднати дві або більше цих можливостей. У таких випадках російський тероризм стане найбільш небезпечним.
Це було продемонстровано зовсім нещодавно відносно Ірану, де повністю провалилося «перезавантаження» обамівської адміністрації і Росія агресивно стала на бік диктатури іранських мул проти Заходу в конфронтації у зв'язку з розробкою Іраном ядерної зброї.
Зробивши це, Росія об'єднала всі три можливості тероризму в одну зброю, що жахає.
Звірячий і безжальний спосіб, в який Путін зачистив останні залишки демократії і інакомислення в Росії, оголосивши себе довічним президентом, робить чітко зрозумілим, що Росія не збирається реформувати систему, яка привела її населення на край краху.
 Реформи означають, що влада передається народу, створюються незалежні центри влади, які можуть кинути виклик прагнучій панування путінській диктатурі, а Путін не має наміру ризикувати.
 Відповідь Барака Обами на російську загрозу така сама, яка була в Невіла Чамберлена: капітуляція. Заспокоєння агресора. Називайте це, як хочете. Ця політика грунтується на помилковій передумові, що якщо ми дамо грабіжнику, що він хоче, то він залишить нас у спокої».ь «нашоукраїнці»
Переглядів: 1586 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 Виталий  
Опять переливание с пустого в порожнее. Опять мы ищем врагов. Опять где же виноватые во всем том что происходит. Да посмотрите вокруг себя. Кругом одни честные......................только и смотрят как бы друг друга ... Причем здесь терроризм!!! Воровать меньше надо!!! cool

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 213




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail