П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2012 » Серпень » 28 » ПРОГРАМИ КАНДИДАТІВ.СЕРГІЙ МІЩЕНКО
16:01
ПРОГРАМИ КАНДИДАТІВ.СЕРГІЙ МІЩЕНКО
Сьогодні ми подаємо інформацію (програму декларацію про доходи) кандидата в народні депутати Верховної Ради України по одномандатномувиборчому округу №98 CЕРГІЯ МІЩЕНКА .
 Сергій Міщенко захищав інтереси Юлії Тимошенко. Тривалий час був членом фракції ”БЮТ”, але після не зрозумілих (йому і не лише) варіацій зі списками, вийшов з фракції.  Хоча і є опозиційним кандидатом. І саме його об’єднана опозиція мала б висунути, як єдиного кандидата по нашому округу. Адже пан Міщенко має високий рейтинг. Який поступається лише  К Поліщуку та О Мостіпану. І за чіткої роботи опозиційних сил Сергій Міщенко може стати кандидатом №1. Розрив між конкурентами не є дуже великий, тому все ще може змінитись.
Тож знайомтесь. Сергій Григорович Міщенко народився 13 серпня 1971 р.
 Освіта: Чернігівський юридичний технікум та Національна юридична академії імені Ярослава Мудрого. 1994-2001 рр. - працював на прокурорсько-слідчих посадах: слідчий, заступник прокурора Бориспільської міжрайонної прокуратури, заступник прокурора Дарницького району, прокурор Подільського району міста Києва, начальник управління Генеральної прокуратури України з координації діяльності правоохоронних та інших державних органів по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю.
2001-2002 рр. – прокурор Київської області (присвоєно звання державного радника юстиції 3-го класу – генерал-майора юстиції).
2002-2003 рр. – заступник прокурора Києва.
2003-2004 рр. – старший помічник Генерального прокурора України у зв’язках з Верховною Радою України.
 2005 рік: радник з правових питань Прем’єр-міністра України Ю. Тимошенко.
 2006 рік: обраний народним депутатом України від "Блоку Юлії Тимошенко".
 Голова Комітету Верховної Ради України з питань правової політики.
 Має науковий ступінь кандидата юридичних наук із спеціальності кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право.

      ПРОГРАМА КАНДИДАТА

Про себе:
Я, юрист та правозахисник  Сергій Міщенко, все життя займаюсь захистом людей та інтересів своєї країни. За час роботи у Верховній Раді робив все щоб виправдати великий мандат довіри громадян.
Україна переживає важкі часи, коли інтереси простих людей треба відстоювати. Це – прямий обов’язок депутата Верховної Ради. Моє коріння тут, на Київщині, і я хочу захищати людей, що живуть на моїй батьківщині.
Є ТАКА ПРОФЕСІЯ – ЛЮДЕЙ ЗАХИЩАТИ!
Сергій Міщенко пропонує:
1.    "Закони мають працювати на звичайних людей"
Проблема
Ті закони що зараз приймає Верховна Рада у переважній більшості спрямовані на збагачення олігархічних кланів та фінансових груп. Звичайна людина лише отримує збільшення податків, пенсійного віку, здороження життя та  зневіру у справедливість.
Розв’язання
Запровадження особистого голосування серед депутатів, зняття недоторканості з депутатів та президента, створення незалежної судової гілки влади. Як правник я знаю, як це зробити.
Поширення правових знань серед громадян. Відкрити школу "Молодого юриста” для школярів та студентів, в якій викладатимуть фахівці з найкращих навчальних закладів України.
2    "Українська правозахисна фундація"
Проблема
Свої права треба не тільки знати, а й вміти їх захищати. Далеко не всі люди можуть це зробити самі, і тому потребують допомоги фахівців, якими мають бути перш за все їх народні депутати. В Україні 63% людей не знають, хто є їх депутат!
Розв’язання
Моя мета створити потужну систему правового захисту населення в окрузі. "Українська правозахисна фундація" та мої приймальні успішно допомагали людям останніх  п’ять років захищати свої права на гідне життя .
3. "Землю – людям!"
Проблема
Земельна реформа в Україні не призвела до реальної і повної передачі землі в приватну власність тим, хто на ній працює. Існує нагальна потреба у врегулюванні правових непорозумінь, пов’язаних із отриманням землі у приватну власність.
Розв’язання
Безпосередня правова допомога населенню  та законодавчі ініціативи.
Завдяки роботі моїх юристів мешканці с. Щасливе отримали належну їм по закону землю. Я є одним з ідеологів програми спрощення процедури видачі земельних актів на землю для селян. Всього жителі Бориспільського, Броварського,  Переяслав – Хмельницького, Яготинського та Згурівського районів отримали понад 10000 актів за цією програмою. Надалі зобов’язуюся  щоб кожна людина на нашому окрузі отримала належний їй по закону земельний акт.
 4. "Соціальна спрямованість бюджету"
Проблема
Багато разів мені доводилось особисто допомагати дітям, інвалідам, малозабезпеченим. Знаю як важлива своєчасно надана  допомога. Все це від  недофінансування соціальних програм для жителів села. Один працюючий мешканець Київщини утримує одного непрацездатного – пенсіонера або дитину.
Розв’язання
Добитися збільшення фінансування соціальних програм в сфері медицини та освіти через справедливий перерозподіл коштів між центральним та місцевими бюджетами. Ініціювати законопроект, згідно з яким 3% зібраних податків мають направлятись на підвищення пенсій.
5. "Наша Київщина. "
Проблема
Інфраструктура регіону застаріла. Зношені дороги, трубопроводи, очисні споруди, системи водопостачання, не вистачає місць у дитячих садочках, потребують ремонту сільські амбулаторії та школи.
Розв’язання
Залучення субвенцій з державного бюджету на розвиток регіону. Створення сприятливих законодавчих умов для інвесторів та благодійників.
Мною, надані пропозиції  до державного бюджет України на 2012 рік якими враховані потреби  громад Бориспільського, Переяслав – Хмельницького, Яготинського та Згурівського районів. Для Броварського району це буде зроблено за підсумками виконання бюджету за 9 місяців  2012 року. Буду робити це й надалі.

      ДЕКЛАРАЦІЯ ПРО ДОХОДИ

Переглядів: 2171 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 214




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail