Вівторок, 16.04.2024



Головна » 2012 » Серпень » 13 » ПРОГРАМИ КАНДИДАТІВ - К ПОЛІЩУК
20:40
ПРОГРАМИ КАНДИДАТІВ - К ПОЛІЩУК
Шановні наші відвідувачі. Як ми і обіцяли, продовжуємо информувати вас про перебіг виборів в нашому виборчому окрузі. І від сьогодні пропонуємо вам передвиборчі програми кандидатів у народні депутати України. Спочатку ми коротко подамо всі програми від кожного кандидата, а потім проаналізуємо кожну програму докладніше. Також  подамо всі декларації про доходи  кандидатів. Сьогодні пропонуємо вам передвиборну програму кандидата у народні депутати України від партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» - Поліщука Кирила Ананійовича, якого ЦВК зареєструвала 9 серпня.

 

З вірою в людей, з вірою в Україну!

Партія «УДАР», від якої я йду на вибори,  виступає за зміни української політики в інтересах суспільства та відповідно до європейських стандартів.
Я, як народний депутат, мажоритарник (2002-2006 рр.), маю перевірений чотирма роками праці досвід вирішення проблем громади округа, гарантую виконання своєї передвиборної програми.
Корупція, розкрадання бюджету, безвідповідальність чиновників і безправ’я громадян стримує нормальний розвиток нашого  регіону та країни загалом.
Роками не вирішуються земельні проблеми громадян. Безробіття, особливо серед молоді, веде до занепаду населених пунктів та регіону в цілому.
Щоби змінити цю ситуацію, у фракції партії УДАР у Верховній Раді я спрямую зусилля на такі напрямки:

І. ЗЛАМАТИ КОРУПЦІЙНУ СИСТЕМУ

Провести антикорупційну люстрацію. Звільнити корумпованих та непрофесійних чиновників, правоохоронців, суддів і прокурорів.
Відкрити для громадян дані про доходи і витрати бюджетів всіх рівнів - кошти підуть на розвиток громади, а не в кишені чиновників.

ІІ. ВСТАНОВИТИ КОНТРОЛЬ ГРОМАДЯН НАД ДЕРЖАВОЮ

Запровадити:
Народну законодавчу ініціативу. Законопроект, підтриманий 150 тисячами громадян, першочергово розглядатиметься парламентом.
Народне вето та Народний вотум недовіри. Громадяни на референдумі зможуть скасовувати рішення органів влади та місцевого самоврядування, а також відправляти у відставку голову місцевої держадміністрації, керівника міліції і податкової, прокурора, суддю.
Механізми регулярної звітності центральної і місцевої влади перед виборцями.
Механізм жорсткого контролю з боку громадськості за формуванням та використанням державного і місцевого бюджетів.
Жорсткий контроль та кримінальну відповідальність  за зловживання при ціноутворенні на продукти харчування та товари першої необхідності.

ІІІ. ПОБУДУВАТИ КРАЇНУ РІВНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

Державне квотування робочих місць для молоді на підприємствах та установах. Справедливе надання молоді доступного житла.
Реальна рівність доходів і можливостей працевлаштування для жінок і чоловіків.
Створювати нові та  активізувати роботу діючих соціальних центрів по роботі з молоддю.
Домагатися, щоб у бюджеті держави окремим рядком було визначено фінансування нашого регiону.

ІV. НАДАТИ ВЛАДУ МІСЦЕВИМ ГРОМАДАМ

Забезпечення реального самоврядування місцевих громад та діяльності всіх форм самоорганізації людей.
Стимули для економічного зростання у громаді. 100% податку на доходи фізичних осіб, на землю та податку на нерухомість будуть залишатися на місцях. Розподіл інших податків буде забезпечувати фінансування всіх потреб громади. Нульова ставка податку на прибуток - для новостворених підприємств на 3 роки; для створених на депресивних територіях – на 5 років.
За рахунок цих коштів: забезпечення освітлення вулиць, організація збору та утилізації побутового сміття в населених пунктах та інше.
Вирішення екологічних проблем міст Бориспіль та Яготин, смт. Згурівка; в Бориспільському, Переяслав-Хмельницькому районах та сіл сільських рад Требухів та Княжичі.

V. ДОСЯГТИ ЄВРОПЕЙСЬКИХ СТАНДАРТІВ ЖИТТЯ

Гідні доходи. Кожен працюючий, не економлячи на харчах та одязі, на місячну зарплату зможе купити холодильник або пральну машину; пересічна сім’я протягом 3 років матиме змогу придбати автомобіль, протягом 10 – житло у місцевості проживання.
Розробити та впровадити в життя програму профiлактики наркоманiї, яка буде реально працювати серед дiтей та пiдлiткiв наших мicт i селищ.
Першочергове працевлаштування молоді, жінок, одиноких матерів та сиріт.

Всі говорять, що необхідно змінити країну. Ми це зробимо.

Переглядів: 2267 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 22
22 Голохвастов  
Я не пойняв, чого мене удаляють? Якомусь шизофреніку удавленому дозволяють гидити людей, а я не маю права сказати, що у нього клініка? То він сам із собою розмовляє. то від імені Іри пише.

21 Іра  
Признаюся, що я не зовсім Іра , а я Ира Поліщу biggrin
І нам конче потрібно ,щоб наш Кірюша дорвався до "корита"!!! Люди! Допоможіть нам , а то вже гроші нажиті "непосильною" працею в Раді майже скінчилися! Останні мільйони тратимо на ці вибори biggrin

20 Іра  
Без мене мене одружили. Причому я, коли ти сам із собою говориш? Я не приховую, що мені, як і більшості нормальних людей, імпонує Поліщук. Хоча б тому, що не обливає брудом інших. А яка твоя задача, бридкий плазун? Ти засланий у наше місто, каламутиш воду, тобі байдуже до наших проблем. Твої звинувачення у бік прохідного кандидата просто смішні. Нам ваш Черновецький треба, як козі баян. Людям байдуже, партійність. Це совковська психологія -вірність партії Леніна. Ми європейські люди зі своєю вірою і традиціями, ми цінуємо порядність, а не партійність.

19 Udav  
А взагалі дуже сподобалась з замітки фраза : "Взагалі цей округ видається якимось прихистком для ущербних та ображених політиків від опозиції. " Як казав Козьма Прутков - "Не в бровь , а в глаз" biggrin

18 Udav  
"Іра" чи і не "іра" , якщо не ма чого написати на правду, то одін спосіб - оббрехати? Я ж просив тебе не "прикривайся" моїм ніком, некрасиво. Давай факти. Мені особисто і ще й Кушніков не подобається, і Мостіпан теж. Хочу щоб люди про них все знали , а не вірили їм які вони гарні. Тому не мішай. Те що ти "поліщук" я вже зрозумів. Так він точно даремно "пихтить" biggrin

17 Udav  
Пробачте, у мене шизофренія, то я проти Поліщука воюю, то проти Міщенка, то проти себе, бо я за Мостіпана, і на яготин, який я пишу з маленької букви мені начхать

16 Udav  
Для "ІРИ" особисто
Приголомшливим в особистісному плані став 98-ий виборчий округ (центр - Яготин). «УДАР» тут представляє відомий пристосуванець Кирило Поліщук, який неодноразово змінював політичний окрас. Ставши десять років тому народним депутатом, він вступив до фракції «Наша Україна», через кілька тижнів пристав до «Єдиної України», потім був членом «Народовладдя», Партії регіонів, очолював Християнсько-демократичну партію. Але найпарадоксальніше те, що пан Поліщук активно співпрацював з мером Києва і його ХДП входила до блоку Леоніда Черновецького. Уявляєте, «принциповий та незламний» «УДАР» та особисто пан Кличко прихистили активного прибічника свого затятого політичного ворога, одвічного опонента!

Хоча нині пан Поліщук категорично відхрещується від співпраці з космічним мером:

«Щодо звинувачень у моїй співпраці з Леонідом Черновецьким, то ця інформація не відповідає дійсності. У 2010 році йшли перемовини між окремими політичними силами про об'єднання усіх християнських партій в Україні. Саме в цьому контексті я як колишній голова Християнсько-демократичної партії брав участь у цих переговорах. Однак ідея так і не була реалізована, тож ніякої спільної участі у «Блоці Черновецького» не було», - заявив Кирило Поліщук ( UA-Reporter.com., 31.07.2012.).

Але пан Поліщук щось плутає чи амнезує або, швидше за все, відверто вводить своїх виборців в оману. Зрештою, найвища політична майстерність - вміло розвішати на вуха переварену локшину, поки вона не спливла між пальцями.

Порівняйте попереднє висловлювання К. Поліщука з уривком із інтерв'ю, яке він дав газеті «Хрещатик» 24 жовтня 2008 року:

«Запитання: учора було оголошено про те, що Християнсько-демократична партія України, яку очолюєте ви, та Християнсько-ліберальна партія України мера Києва Леоніда Черновецького підуть на дострокові вибори разом у складі Блоку Леоніда Черновецького. Як ви йшли до такого об'єднання?

Відповідь: я особисто з Леонідом Михайловичем співпрацював ще у Верховній Раді IV скликання. І він, і я тоді були народними депутатами. Тим більше, що ми, як голови християнських партій, між собою регулярно спілкуємося і підтримуємо постійний контакт. Тому добре знайомі й знаємо ділові та людські якості один одного... Радий, що такий заклик було почуто, і реальне об'єднання відбулося.

Запитання: чим Блок Леоніда Черновецького відрізнятиметься від багатьох інших сил, що вже заявили про бажання балотуватися до Верховної Ради?

Відповідь: відверто скажу, що ми - люди, які бояться Бога, тобто мають совість. Переконаний, що тільки люди з совістю можуть займатися політикою, адже ми прагнемо до того, аби була справедливість. Коли є справедливість, тоді є гідне життя і для себе, і для інших. Об'єднання християн та їхній похід у владу на часі. В суспільстві нині зростає довіра до церкви та християн-політиків. Блок Леоніда Черновецького виправдає цю довіру», - зазначив К. Поліщук.

На жаль, змінюються лише декорації, а персонажі залишаються. Нічого святого. Заради червоного слівця і особистого зиску вони не пожалкують ні Отця Небесного, ні батька рідного. А пан Поліщук ще бідкається, розповідаючи, що проти нього свідомо ведеться інформаційна війна. Отакої... Навіщо організовувати війну, якщо він сам все давно організував.

Іншою цікавинкою стало балотування в 98-му виборчому окрузі Сергія Міщенка, який на знак протесту вийшов із парламентської фракції БЮТ, коли його включили до непрохідної частини партійного виборчого списку. Взагалі цей округ видається якимось прихистком для ущербних та ображених політиків від опозиції.
smile smile

15 Udav  
"Іра" чи може і не "Іра" не пиши більше під моїм ніком dry

14 Udav  
Я бачу тут можливо писати від мого імені! Дивно. Це не мої вибачення, тому що нема за що. "Іра", а може і не Іра, звітки така "відданість" Поліщуку? Я ж пишу про факти, а ти займаєшся пустим вихвалянням цеї "тушки". Напиши що він зробив яготину будучи депутатом! Більше фактів! Я ж пишу фактами!
Шановний АДМІН , так деж декларація цого "ужа" з сайту ЦВК? Чи може він сам напише про "тяжкі" і "непосильні" депутатські роки? biggrin

13 Udav  
Пробачте, був не правий! більше не буду.

12 Іра  
удав-йо! звідки скільки жовчі? він що тобі рублем копійку не додав той Поліщук? заздрість - погана річ, покайся! не можеш повірити, що людину можуть поважати за добрі справи, а не за гроші? Звідки тобі, бідоласі, знати, що таке добрі справи, ти ж тільки звик за гроші ворогів народу вигадувати на хороших людей побрехеньки. Тебе купили, тож не думай, що за гроші продаються усі.

11 Udav  
І ще одне, тут цей сайт називають сайтом влади, а сайт підігрує тільки Поліщуку. Це і про туж декларацію. Стидно показати "доходи" свого кумира Поліщука? Стидно написати правду про його "буремні" депутатські роки? А претендуєте на правдивість! Чи може Ваш "дружбан" тут сам напише як "страдав" за народ в Раді? Для себе "настрадав" непогано biggrin

10 Udav  
Адмін, а де декларація Кірюхи Поліщука? На сайті ЦВК довго не було у нього одного, але вже є. Там цікаво. Дохід за рік -22400гр,в банку всього 48000гр. І за що ж воно нещасне йде на вибори? Бідолага, нашкріб останнє... А "шкріб" бігаючи по фракціям немало за роки депутатства. Правда все записав на членів сімї : ділянка 56 соток з будинком, квартирка "скромна" на 245 метрів.Авто "Lexus". І де ж воно нещасне так "трудилося"? biggrin

9 Перехожий  
Читайте уважно програму.Выберіть МЕНЕ а робить будуть МИ.І знов запитати нема з кого.

8 Мах  
Який вірш я не читав бо побрихуху не читаю напишіть цікаво удалять

7 Іра  
Я спілкувалася із Поліщуком особисто, він багато провів зустрічей із виборцями,тому переконливо можу сказати, що це - принципова порядна людина і всі свої обіцянки і програми завжди виконує. Із усіх кандидатів він -найдосніший.

6 udavcik  
Перехожий, ти проходь собі мимо, якщо не знаєш, що сказать. Ти що знаєш Поліщука особисто? Ти спілкувався із ним? Чи він тобі особисто на хвіст солі насипав?

5 Дзюба  
Під ніком Перехожий пише такий собі мажорчик Русланчик Шулла - рідний брат голови райради, якого скоро поставлять начальником БТІ.

4 Іра  
Програма хороша, вона стосується нашого життя, але від її здійснення мало роботи депутата Верховної Ради, люстраціяпотрібна на всіх рівнях.

3 Дзюба, не мер.  
Шановні відвідувачі сайту! Ще раз переконався, що сайт знаходиться під "колпаком" пана Семеняки. Щойно написав комент про виборчі розклади по 98 округу, як його видалили. Не сподобалося, напевно, що йдеться про те, що голова РДА дав усім службовцям рознарядку підтримувати Мостіпана. Редакторе сайту, признайся, що підтримуєш діючу владу. Не уявляю, щоб на Українській правді видаляли коменти. Я вже мовчу про купу грубих стилістичних та орфографічних помилок, що є майже у кожній новині. Ось побачите, пройде 15 хв. не буде і цього комента.

2 Іра  
В чому неправда? В тому, що потрібно змінювати корумповану систему чи в тому, що ми достойні кращого життя?

1 Перехожий  
І знову брехня.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 210




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail