Субота, 20.04.2024



Головна » 2012 » Серпень » 20 » ПРОГРАМИ КАНДИДАТІВ.
20:53
ПРОГРАМИ КАНДИДАТІВ.
Продовжуємо знайомити відвідувачів порталу з претендентами у депутати В Р. Цього разу пропонуємо вам ознайомитись з нашим земляком - Артемчуком Валерієм Сергійовичем.  Він народився 20 грудня 1980 року в селі Летичівка Монастирищенського району Черкаської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, акушер-гінеколог, Яготинська центральна районна лікарня, безпартійний, проживає в місті Яготин Київської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Аграрна партія України. Ось що він пропонує.
Я(Артемчук Валерій Сергійович)  як представник Аграрної партії вважаю, що Україна, як одна із наймолодших світових держав,  може і повинна отримати світові лідерські позиції у соціально-економічному, культурному, а насамперед, соціальному плані. Нині Україна очікує молодих, високоосвічених людей, які не мають консервативних поглядів радянських часів, добре обізнані із законами світового розвитку, можуть і готові взяти на себе відповідальність за долю великої держави –України. Тому я вирішив балотуватися до Верховної Ради, щоб з парламентської трибуни відстоювати та захищати права своїх земляків, я розумію, що аграрні запаси, якими володіє Україна, є неоціненним даром їй від Бога, який повинен використовуватися економно та бережливо. Ми повинні дати відсіч товстосумам - олігархам, які намагаються провести до Верховної Ради своїх слухняних маріонеток і розбазарити нашу землю. До парламенту мають бути обрані чесні та відповідальні політики, політики молоді та незаангажовані, виховані на демократичних поглядах, які працюватимуть не для того, щоб набити власного гаманця, а заради добробуту своїх виборців.
Вірю в те, що народ України дасть свою категоричну оцінку більш ніж двадцятирічному господарюванню бездарних політиків старого покоління і прокладе шлях до парламенту справжнім патріотам, сучасним і впевненим у Європейському виборі України людям. Впевнений, що у цей складний час народ України довірить мені відповідальну справу подолання катастрофічних наслідків їх злочинного правління. Я готовий використати свій досвід та знання на благо людей і країни.
Мої програмні положення передбачають проведення СИСТЕМНИХ РЕФОРМ,  не таких,  якими нас «годують» сьогодні, а справжніх, за якими стоять продумані європейські заходи задля покращення життя громадян держави, кардинальних змін у житті суспільства, які будуть уособлювати наші спільні кроки до світового визнання.
Стрижневим питанням динамічних перетворень стане застосування вже апробованої нами дієвої ІНВЕСТИЦІЙНО-ІННОВАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ РОЗВИТКУ. Національна економіка потребує масштабного залучення нових ідей, сучасних технологій та достатніх фінансових ресурсів. Першочерговим завданням найближчих років є масштабна модернізація національного виробництва, впровадження енергозбереження, зростання продуктивності праці, зміцнення конкурентних позицій вітчизняного виробника на зовнішніх товарних ринках.
Я обстоюватиму національні програми відродження українського села, а саме:
•юридичну гарантію захисту земельних паїв;
•своєчасну виплату державних дотацій вітчизняним сільгоспвиробникам;
•компенсацію процентів за кредитами інвесторам сільгосппроектів та за вирощування худоби у індивідуальному секторі.
Створюватиму пільгові умови для залучення інвестицій у розвиток соціальної інфраструктури сільської місцевості, газифікацію сільських населених пунктів, будівництво автошляхів, медичних і освітніх закладів – забезпечуватиму  високий рівень соціальних стандартів для кожного громадянина України незалежно від його місця проживання.
Кардинальна зміна ЯКОСТІ ТА ТРИВАЛОСТІ ЖИТТЯ, всієї демографічної ситуації надасть можливість відновити людський потенціал країни.
Трудові мігранти зможуть повернутися до своїх родин.
Насамперед буде забезпечено:
•відмову від системи обов’язкового зовнішнього оцінювання для вступу до вищих навчальних закладів;
•надання можливості випускникам, які закінчили школу до 2009 року, вступати до ВНЗ за шкільними атестатами;
•зменшення показника наповнюваності шкільних класів, що збереже 2000 сільських шкіл.
Серед пріоритетних напрямків моєї діяльності - збільшення житлового фонду України, ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГРОМАДЯН ДОСТУПНИМ ЖИТЛОМ.
Держава повинна сформувати потужне замовлення на будівництво соціального житла.

ДЕКЛАРАЦІЯ ПРО ДОХОДИ.


Переглядів: 1733 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 yahotynka  
Як гарно у нас гінекологи розбираються в проблемах аграрного сектору.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail