Четвер, 25.04.2024



Головна » 2016 » Лютий » 23 » ПРЯМА МОВА ПРО ПУНКТ БІЖЕНЦІВ (ВІДЕО)
15:54
ПРЯМА МОВА ПРО ПУНКТ БІЖЕНЦІВ (ВІДЕО)

Тема здачі в експлуатацію центру для біженців є однією з тих проблем , які не залишають байдужими мешканців нашого міста.

Про що свідчать гарячі дискусії як на вулицях так і у владних кабінетах. Хтось підтримує таку ідею, хтось категорично проти і вимагає референдуму з цього питання. Свідченням актуальності проблеми є  мітинг , який організатори планують на 27 лютого.

А що думає з цього приводу міська влада? Саме з таким питанням ми звернулись до Яготинського міського голови Наталії Дзюби.

Пані Наталя неодноразово вже висловлювалась на сторінках місцевої преси, тож не будемо повторювати надруковане, а пропонуємо переглянути програму "пряма мова "

яка вийшла на телеканалі "ТІМ" 22-го лютого.

Нагадуємо що на згаданому телеканалі  найостанніші новини Яготина.

Щоб дивитися новини регулярно, підключайтесь до кабельної мережі "ЕКРАН"

у ній крім телеканалу "тім" доступно ще 210 телеканалів у тому числі і у цифровій HD ЯКОСТІ.

КРІМ ТОГО ТАМ НАЙДЕШЕВШИЙ ТА НАЙШВИДКІСНИЙ ІНТЕРНЕТ В ЯГОТИНІ УСЬОГО 60 ГРН НА МІСЯЦЬ ЗА 100 Мбіт/ctr

ДЕТАЛЬНІШЕ ТУТ

ТЕЛЕФОН ДЛЯ ДОВІДОК У ЯГОТИНІ  5-65-71

066-227-93-01

067-468-06-49

 

 

Категорія: Новини Яготина та району | Переглядів: 2342 | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 7
7 катерина  
заселіть їх у себе в конче заспі,або у межигірї

6 Ярослав  
А що не так зробив Губерський?

5 KOT  
А что там Мищенко пропиарился ? или не успел ? помагать будет городу ?

4 Іван  
правосуддя
Євген Карась
2016-02-28 20:00
Євген Карась

ШУКАЄМО ІМЕНА ТИХ, ХТО ХОЧЕ ЗАТЯГНУТИ СЮДИ ТЕРОР І ДЖИХАД

В плані дій Україна-ЄС є пункт щодо забезпечення належної інфраструктури для біженців.

Я цікавився цією темою, на жаль, це лише в грантових програмах для дівчаток, які не хочуть працювати, йдеться про заплакані сім’ї, що тікають від бомб з Сомалі. Частіше ідеться про африканських горлорізів які тікають від кровної помсти. Кажу конкретно – читав судові справи. Чи мисливців за халявою в Європі. Ну бо як називати “біженцем” чувака який знайшов 3 тис. доларів на нелегальну поїздку до Європи? Я кажу з їхніх слів, знову ж таки, читав вироки судів. Таких грошей в руках не тримало більшість українських селян, але вони НЕ пруться обтяжувати подачками Європу. Часто серед біженців повно і просто невдалих наркокур’єрів.

Європейці розуміють це не гірше, а краще за мене. Те, що нас активно пропихують байками про мир-благо-“лишіть цих ріб’ят у вас” – це правильно. Для Європи. Дешевше купити пару євро-популістів в Україні та лишити у нас всю ту свору, аніж ремонтувати Євросоюз. “Толерантність” дешевше експортувати і реалізовувати в Україні, аніж ЄС.

Відповідно раніше було 2 фактори:

– корупція і жадібність українських чиновників. Європопулісти живуть на гроші за байки про мультикультуралізм. Чиновники відмивали кошти на “облаштуванні гідних умов для біженців”.

– активне форсування з боку ЄС ролі України як відстійника для всіх проблемних осіб без документів та бажання вести законослухняний образ життя.

Сьогодні додався фактор 3-й:
– сирійські біженці – багато з яких прямо пов’язані з проблемами ісламістського терору та агентурою ФСБ. І які часто шукають не так притулку як кращого плацдарму для політично-терористичної діяльності.

Хлопці та дівчата, що утопили в крові Париж, почували себе там значно комфортніше. В Сирії у кожного Калашников і не працює МакДональдс. Терористом-ісламістом в Європі бути зручніше.

Отже, що ми маємо?

В Яготині на будівництво баз для сирійських біженців збираються розпиляти близько 38(тридцяти восьми) мільйонів гривень –http://www.kievvlast.com.ua/…/na_rekonstrukciju_prijuta_dlj…

Місто вже встало на диби. Від мера до жителів.

Що буде в майбутньому?

До травня чиновники розікрадуть кошти на будівництві таборів для біженців. Але певен все-одно відзвітують ЄС – “ми готові!”

Комісари з ЄС похитають головою щодо стану таборів, але зрештою… їх що турбують табори? Очевидно, що мета у них проста і зрозуміла – чим більше бойовиків осяде в Яготині – тим менше їх буде у Відні та Брюселі.

Може між собою навіть прямо і жартують:
– Пацани у вас і так війна. Що вам так заважають бойовики ісламісти в Житомирі чи Черкасах? Справитесь. Ви ж Східна Європа. Не заважайте європейцям їсти тірамісу і будувати електромобілі.

Мене можна звинуватити у малому співчутті до справжніх сирійських воєнних біженців.

Так і є, блядь. Якщо брати цю проблему, то більше турбує, що ми досі не можемо розселити наших солдатів з Криму. Що вже казати за мирних переселенців з Криму? Як вони живуть? Я цікавився як вони живуть! Вони нікому нахрін непотрібні. Що вже казати в якій мірі здатна Україна вирішити проблеми біженців з Донбасу. Наших біженців!

Нам, правда, не вистачає сирійців? Сирійців саме після напливу яких у Європі раз по раз виникають терористичні чи політичні бійні про яких всі трублять “схоже влаштувало ФСБ”?

Я не сильно тямлю в міжнародних документах, але відчуваю нас намагаються використати.



Я не вірю, що країна в якій іде війна, де тисячі власних біженців, і якій ні ЄС, ні НАТО не надають зброю щоб прискорити завершення війни, ще має розміщувати у себе тисячі(лише в Яготині мова іде про 200 сімей) дуже проблемних біженців з Сірії.

Арифметика ж проста – якщо НАТО через посередників дає нам протитанкові сучасні комплекси – то російська гіпотетична атака несе надто великі утрати. Отже, “нікто нікуда не ідьот”. Отже, Донбас хоча би відносно стабілізується. І хоча би частина людей вертається додому на прифронтові території. Але цього немає. Ми щомісяця завмираємо від інформації що “попруть”. І тому у нас тисячі власних біженців.



Отже, що я прошу – чиновники або політики, що втиху від громадськості приймають такі злочинні рішення, мають стати відомі.

Ми прийдемо і спитаємо їх – чи давно вони були в Костянтивнівці і чи цікавилися долею українських біженців з Криму, перш ніж домовлятися про затягування в Україну ще й тисяч сірійців.

ПРОШУ ПОВІДОМЛЯТИ!
Євген Карась

3 Небайдужий яготинець  
Так, Армен неприємно вразив...
Сірко + Семен за гроші все купляють. Спочатку Губерський, потім Армен...

2 Іван  
Був на мітингу, переконався, що деякі народні обранці, депутати області (славнозвісний волонтер Армен) відстоюють не інтереси громади, а лобіюють інтереси влади, зокрема міської, пропонуючи нам погодитись на пункт біженців, бо " вже нічого зробити не можна" і що "" було то було", це стосовно того, що якщо незаконно була передана земля, або надано дозвіл на добудову міграційного центру, то треба змиритись. Ні дорогенький, якщо ти продався колишнім регіоналам за приміщення, яке тобі віддав Сіренко, то не потрібно грузити громаду і думати, що всі лохи... В принципі ми знову наступили на ті ж граблі, думали що вибираєм представника громади ( того ж Армена), а вийшло що він за 3-и копійки продався, а тепер готовий їм чоботи вилизувати..., гидко....Але останнэ слово за громадою, ы якщо ми, громада пыднымемось, то ныхто не навяже свого рышення, головне не бути байдужими...

1 Max  
Усі на мітінг йдем бастувать biggrin

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 213




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail