П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2012 » Липень » 11 » Підготовка закладів освіти до нового навчального року
15:48
Підготовка закладів освіти до нового навчального року
У Яготинській райдержадміністрації керівники району (голова РДА та голова районної ради) провели розширену нараду, в якій взяли участь сільські голови. На нараді було розглянуто питання про підготовку шкіл району до нового 2011-2012 навчального року. Готуючись до нового навчального року, відділ освіти державної адміністрації спільно з керівниками сільських територіальних громад розробили та затвердили заходи щодо проведення огляду-конкурсу готовності навчальних закладів до початку нового навчального року. Це передовсім зобов’язує проявляти відповідальне ставлення керівників навчальних закладів та підприємств, голів сільських рад до початку навчальних занять.  З метою прискорення підготовки до нового навчального року на нараді було рекомендовано розглянути у кожній сільській громаді питання залучення коштів, отриманих внаслідок укладання угод про соціальне партнерство.
В свою чергу районний відділ освіти інформує про те, що протягом червня та липня у всіх навчальних закладах проводяться косметичні ремонти приміщень. Роботи закінчені у Сулимівській ЗОШ І-ІІІст., Лемешівській ЗОШ І-ІІІст., Гензерівському НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ», Червонівському НВК «ЗОШ І ст.-ДНЗ», Двірківщинському НВО «ЗОШ І-ІІІст.-д/с».Відремонтовано спортзали Сулимівської ЗОШ І-ІІІст., Яготинської СЗОШ І-ІІІст.№2, плануються Яготинська СЗОШ І-ІІІст. №3 (стара школа). Замінено вікна у Сотниківському НВК «ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ (ясла-садок)» (60 ), Червонівському НВК «ЗОШ І ст.-ДНЗ» (11), ведуться роботи по заміні вікон у Яготинській ЗОШ №1, заплановано на серпень у Черняхівському НВК «ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ (ясла-садок)», Годунівському НВО «ЗОШ І ст. –д/с», Жоравській ЗОШ І-ІІІст., Двірківщинському НВО «ЗОШ І-ІІІст.-д/с».Замінено двері у Яготинській ЗОШ І-ІІІст.№1 (7) заплановано заміну у Панфильському , Годунівському НВО «ЗОШ І-ІІІст.-д/с».Проводяться ремонти харчоблоків Сотниківського НВК «ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ, Засупоївського НВО «ЗОШ І-ІІст.–д/с», Панфильського НВО «ЗОШ І-ІІІст.-д/с», Яготинської СЗОШ І-ІІІст.№3. Виконано ремонти системи опалення Яготинської СЗОШ І-ІІІст.№3, придбано шарову задвижку для Яготинської ЗОШ І-ІІІст.№1. Проведено комплексний ремонт топкових та системи опалення (включаючи теплотрасу) у Капустинському НВК «ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ (ясла-садок)», Двірківщинському НВО «ЗОШ І-ІІІст.-д/с», ведуться роботи у Супоївському НВК «ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ» та Лемешівській ЗОШ І-ІІІст. Встановлюються водяні лічильники у Супоївському НВК «ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ» (2), Лемешівській ЗОШ І-ІІІст., Капустинському НВК «ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ (ясла-садок)».Облаштовано внутрішню вбиральню у Засупоївському НВО «ЗОШ І-ІІст.–д/с» (батьки) для учнів молодших класів та дошкільної групи.Проведено заміри опору ізоляції, підключення комп’ютерного класу у Черняхівському , Богданівському НВК «ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ (ясла-садок)».Облаштовано водяну скважину у Богданівському , Сотниківському НВК «ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ (ясла-садок)» (буде введено в дію спільно з топковою).
Пусконалагоджувальні та ремонтні роботи топкової Богданівського НВК «ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ (ясла-садок)» закінчено. Готується до здачі кошторисна документація та погодження з інспекціями Держенергонагляду, Дергірпромнагляду, Метрології (облаштування модемним зв’язком).Повірку лічильників і колекторів проводить ПАТ «Київоблгаз», «Газтехніка» (8 шт. в даний час на повірці у м.Вишневе). Тобто проводяться планові роботи з підготовки  освітніх заходів до виконання своїх прямих функцій. Звичайно не обходиться без проблем. Зокрема проблемним залишається питання по заміні котлів КГБ-100 у Двірківщинському НВО «ЗОШ І-ІІІст.-д/с» (2200м²), Панфильському НВК «ЗОШ І-ІІст.-д/с» (1700м²), ремонтують теплотраси Лемешівської ЗОШ І-ІІІст. (110м.п.), для заміни потрібно 80 м.п. труби діаметром 50 мм. (задвижки, вентелі, крани придбані відділом освіти), заміна каналізаційних труб у підвалі Богданівського НВК ЗОШ І-ІІІст.-ДНЗ (ясла-садок). Лишаються не вирішені  ще низка питань. Але більшість з них, як обіцяють в РДА, буде вирішено до початку нового навчального року. Про що буде надано звітну інформацію, та демонстрацію об’єктів під час щорічних об’їздів.

Категорія: Новини Яготина та району | Переглядів: 2951 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 admin  
Люди різні а інфа схожа бо звіти надані відділом освіти, а вони однакові для всіх. Не можуть же звіти писати для нас одні для них інші

1 Meхх  
Мені цікаво Яготин - інфо і сайт адміністрації це одна людина робить... Тільки вчора прочитав про підготовку до нового навчального року на сайті адміністрації, як уже і тут те саме тільки початок змінено.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 215




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail