П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2015 » Березень » 4 » ПІД ПРИЦІЛОМ.МАРАЗМИ Й НЕ ЛИШЕ
19:51
ПІД ПРИЦІЛОМ.МАРАЗМИ Й НЕ ЛИШЕ

Днями опприлюднили інфу про те, що місцева прокуратура чекає не дочекається повідомлень на тих чиновників, які під час революції гідності возили людей, здебільшого бюджетників, на так звані "антимайдани". Не знаю кого як, а мене просто сміх бере від таких заяв . Всі і так все знають. Хто організовував, хто давав вказівки, хто возив. Вся ця вертикаль відома, починаючи від адміністрації яника, обл адміністрації.....і закінчуючи деякими сільськими головами. Тобто, повторюсь, всі і так усе знають. Є й ще один аспект. Скажіть ну як працівник бюджетної сфери це доведе? Він що записував на диктофон, чи камеру момент, коли йому дали рознарядку? Не кажучи вже про побоювання про своє звільнення. Ну хіба не маразм? Хоча ініціатива є не погана, але подивимся, як воно буде. Чомусь мені здається, що нічого з цього не вийде. Крім того, що відзвітують, що порушено скільки-то справ... а далі пшик. А так хотілося щоб деякі чинуші реально сіли до цюпи. Щоб вже нікому в голову не прийшло витворяти те, що витворяли різні там присяжнюки і їм подібні, у тому числі і у нас в районі. Щоправда деякі вже давно не при владі.

Ще один маразм . Ви вже чули новину? В Україну повернувся один з головних українофобів часів  Януковича….. Табачник - чмо, яке зруйнувало українську вищу освіту. Але перед цим в Адміністрацію Президента в заступники до Ложкіну всунули креатуру Табачника, його колишнього заступника - Дніпрова.
А якщо взяти до уваги те що у владі залишаються чинуші часів Януковича, Кучми, Ющенка, та додати те, що більшість з них завербовані російським ФСБ, то скоро, не дай Боже , в Україні може  початися контрреволюція сил, які сплять і бачать повернення у минуле, чи перенесення минулого у сьогодення.
Не останню роль останнім часом грають і антиукраїнські ЗМІ. Той-же Інтер, Україна, чи одіозний  телеканал 112 . Чи можна говорити, що ці потужні інформаційні  канали є зброєю в руках власників, що входять до групи Януковича?
 Якщо ці канали насправді незалежні, то вони  повинні опублікувати, хто є їх власниками. А взагалі, давно вже пора прийняти закон про публічному розголосу власників усіх ЗМІ в Україні. Хто володіє українськими каналами, через які фірми-прокладки? Інакше ми не подолаємо кланово-олігархічну модель держави, яка вже коштувала нам тисячі вбитих і десятки тисяч поранених.

Тепер про інше. Звіряче вбивство Бориса Нємцова - це вбивство розумного, інтелігентного, дуже прогресивної, вільної людини, яка не підкорялась режиму,він випадав з системи, що склалася в Російській Федерації. Він не хотів перетворитися на раба, він мав свою позицію. За це система його й знищила. Далі вона не могла терпіти наявність такої особистості, такої вільної людини.
Це ганьба для Росії і для всього російського суспільства. Коли переходять до демонстративного, нахабного, зухвалого вбивства таких людей, значить, почалася агонія цієї держави. Вона довго жити вже не зможе. Тим більше, в умовах, коли світ переходить до високих технологій, до п'ятого та шостого технологічних укладів. Це вбивство показує, що Російська Федерація приречена.
 Раз державі не потрібні такі люди, як Нємцов, раз тій державі потрібні примітивні тварини, мавпи, бандити, значить ця держава не виживе, вона приречене на розпад і знищення, це питання часу. Вбиваючи таких як Нємцов, російське суспільство саме себе знищує. Вбиваючи свої кращі мізки, воно перетворюється на олигофрена. Якщо знищуються кращі, залишаються гірші, не здатні до креативного розвитку.
 Таким чином, Російська Федерація, убивши Нємцова, істотно знизила своє сукупне IQ. Конкурентоспроможність російського суспільства у світовому масштабі буде постійно падати, тому що зараз виживають тільки ті держави, які навпаки вирощують, розумних, вільних, креативних, моральних людей з високим рівнем свідомості та гуманності. І навпаки стерилізують хижаків, звірів, садистів, збоченців, щоб вони не заважали становленню потужних, сучасних, конкурентоспроможних націй і держав.
 Ось що означає вбивство Нємцова і реакція в російських соцмережах на нього, що показує звірячі інстинкти в російському співтоваристві, які починають переважати.
Кому, як не нам українцям це знати. Достатньо переглянути Російські державні телеканали, де повний маразм . Але в цей маразм вірять мільйони росіян.

 

 

 

Н. Дилова

 

Категорія: Статті та аналітика | Переглядів: 1991 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 9
9 Олексій  
Вася на місцевих виборах в жовтні побачиш!

8 KOT  
Если вся аграрная партия будет выезжать в Италию я тогда задумаюсь над вступлениям в её ряды.

7 Вася  
Я чув, що Семеняка з мершою напару збираються на ПМЖ в Чехію чи Італію...
Яка аграрна партія??

6 Олексій  
Петро і Небайдужий яготинець не переживайте - Семеняка і ко скоро повернуться вже під прапорами Аграрної партії України!!!

5 KOT  
А статья о маразме за какое число ? где подвиги о повышениях газа в 7 раз и электричества с отоплением на 50 %. Кажется мне что это ганьба уже не путину а людям которые доводят наш бедный народ до вымирания, с такими ценами не то что пенсионеры работники с средней зарплатой репу чухают.

4 Петро  
А докази потрібно, щоб знайшла прокуратура. Це її робота.

Хай заїдуть в Сулимівку (там і Семеняку знайдуть, і докази серед простих людей)...

3 S O A P  
Воно може й скоріше за все й так, але де докази?

2 Небайдужий яготинець  
Давайте називати все своїми іменами:

1) Семеняка (головний масовик затійник) - возив, організовував, оплачував
2) Дзюба (маршрутки, котрі колись їздили на Київ)... Організовула вивіз медиків, учителів...
3) Бабак (користувалися його транспортом)

Також я не удивлюся, якщо нинішній прокурор (Русецький, котрого до сих пір не поміняли) благославляв ці Антимайдани...

1 Max  
Ну про прокуратуру яка там тіпа провіряє дійсно прикол. Ну шо не понятно хто возив куди й кого? Кожний медік вам розкаже як масовку форіровали

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 213




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail